查看完整版本: [-- 對漁樂网心声 --]

-> 議 事 亭 -> 對漁樂网心声 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

小休 2010-08-20 21:56

對漁樂网心声

近來上漁网总觉有些沉闷,吾係会员穷追猛打,就係塘主大言不愧,所為无风不起浪,本人上漁网每日例行公事但睇到D吾顺既帖必作回應,觉得漁网有些小圈子,有偏袒成份...虽然有D会员太过偏激.但漁网作為一个釣友交流平台.當然有言論自由!!!

發記 2010-08-20 21:57
休師兄   有心聲  

小休 2010-08-20 21:59
发記下星期去平沙有兴趣嗎

發記 2010-08-20 22:02
有興趣   但學校方面唔比    

因為下星期一 就要番學啦             

小小強 2010-08-20 22:35
師兄放心,小事一件,漁網以前仲大獲都試過,呢排的事件簡直不入我的眼內當回事

joaoao 2010-08-20 22:40
漁樂網就好似一個自由社會咁.....係呢個社會冇人願意日日睇到一D粗言穢語.....但一切风波已過去啦....新氣象應該會唔錯     

魚力發電 2010-08-20 23:24
....新氣象應該會唔錯   

海狗 2010-08-20 23:56
小強兄講得岩呀....呢d算咩大事丫....以前有d仲激呀......       

見血方休 2010-08-21 00:34
以前發生過咩激事呀??講來聽吓啦

活活 2010-08-21 03:19
冬天已经到了,春天还会远吗?     

海狗 2010-08-21 03:33
引用第  8  樓  見血方休  於  2010-08-21 00:34   發表的  :
以前發生過咩激事呀??講來聽吓啦   

你條老屎忽又係度扮晒野.....

海浪 2010-08-21 05:20
引用第 10 樓 海狗 於 2010-08-21 03:33 發表的 :

你條老屎忽又係度扮晒野.....

噢!你講粗口!边個教你講嫁?

muito 2010-08-21 05:52
引用第  2  樓  小休  於  2010-08-20 21:59   發表的 回 1樓(發記) 的帖子 :
发記下星期去平沙有兴趣嗎

小休大師, 我有興趣呀, 幾時帶埋我去呀>

muito 2010-08-21 05:53
引用第  3  樓  發記  於  2010-08-20 22:02   發表的 回 2樓(小休) 的帖子 :
有興趣   但學校方面唔比    

因為下星期一 就要番學啦               

發記, 你咁早要返學, 唔係九月一日先開學咩?

高比 2010-08-21 10:27
有心聲都幾好~這樣斯斯文文開個帖大家分享下   

小休 2010-08-21 10:52
同大狀你去釣魚>蕉咗你告我点算啊?

釣魚郎 2010-08-21 10:54
新氣象應該會唔錯       

都係平靜既漁村好...     

釣魚痴 2010-08-21 12:15
要寫字會多事少少 文字好容易得罪他人 最好回复以前不用文字可回帖     

peter_218 2010-08-21 13:43
有心聲   

稻草人 2010-08-21 14:07
言論需自由,點到應識止 ,只是本人的意見       

ymtchris 2010-08-21 21:48
小圈子, 有偏袒.....   
講嚟聽聽好喎.....   

muito 2010-08-22 01:27
引用第  15  樓  小休  於  2010-08-21 10:52   發表的 回 12樓(muito) 的帖子 :
同大狀你去釣魚>蕉咗你告我点算啊?

哈哈, 原來你地呢班漁友都係咁諗, 搞到依家無陪帶我出去釣大魚.
人地要釣大魚呀,
蕉左我點敢告你呀. 你知啦, 下次你唔帶我出去打怪獸咁點算呀.

魚珠魚寶 2010-08-22 07:39
引用第  20  樓  稻草人  於  2010-08-21 14:07   發表的  :
言論需自由,點到應識止 ,只是本人的意見         

讚成,,,,,,,,,唔理好唔好既批評,,,,,,,,,,勿講粗口就OK啦

查看完整版本: [-- 對漁樂网心声 --] [-- top --]