查看完整版本: [-- 釣鱼人 --]

-> 議 事 亭 -> 釣鱼人 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

財叔 2010-08-15 15:16

釣鱼人

釣鱼人亞釣鱼人。去釣鱼你要(鱼)定係(樂),如你想要鱼你不如用去釣鱼D錢去買鱼仲實仔。又干淨又冇咁辛苦。老實講我去釣鱼我都望釣多同爆箱。但我每次出去釣鱼个名變左(姓蕉名龜白) 要等哥D (烏頭殺手龍少) 比鱼我。次次都係,点解我一把年幾仲要咁辛苦同曬錢仲要去?就因我喜歡釣鱼同中鱼過情,可能有人会話我拾拾地。前天我又斤亞(烏頭殺手龍少)又去釣鱼。哈哈!今次我威返一鑊,我曬足一日鐘于爆釣。2010年8月12号鱼網最新記錄。燈燈燈63條、、、、、、、、、(淋哥仔)。全部鱼一共有斤半重。我都好開心,我羅D巨物返到房屋。我即比老婆插。我个賓妹即時流眼唳。因佢要劏干淨曬D鱼。釣鱼人亞釣鱼人。要記住。

釣鱼求開心。[

不要太認真

鱗光一閃 2010-08-15 15:27
<<釣魚求开心,不要太認真>>   金句.......我非常認同           

釣魚其实係想減压,如果釣唔到魚就唔開心,這樣反而為自己增添煩惱。

稻草人 2010-08-15 15:40
我也贊成你的講法,唔好斤斤計較,盡量享受鱼樂過程         

小小釣手 2010-08-15 15:46
引用樓主財叔於2010-08-15 15:16發表的 釣鱼人 :
釣鱼人亞釣鱼人。去釣鱼你要(鱼)定係(樂),如你想要鱼你不如用去釣鱼D錢去買鱼仲實仔。又干淨又冇咁辛苦。老實講我去釣鱼我都望釣多同爆箱。但我每次出去釣鱼个名變左(姓蕉名龜白) 要等哥D (烏頭殺手龍少) 比鱼我。次次都係,点解我一把年幾仲要咁辛苦同曬錢仲要去?就因我喜歡釣鱼同中鱼過情,可能有人会話我拾拾地。前天我又斤亞(烏頭殺手龍少)又去釣鱼。哈哈!今次我威返一鑊,我曬足一日鐘于爆釣。2010年8月12号鱼網最新記錄。燈燈燈63條、、、、、、、、、(淋哥仔)。全部都有斤半重。我都好開心,我羅D巨物返到房屋。我即比老婆插。我个賓妹即時流眼唳。因佢要劏干淨曬D鱼。釣鱼人亞釣鱼人。要記住。

釣鱼求開心。[

不要太認真
.......

財叔好野

華仔 2010-08-15 15:55
釣到椅自然開心 鈎唔到為有期望下次 釣魚求開心但也要有心理準備
財叔好野   

高比 2010-08-15 15:57
阿財仔真係開心果         

choi輝 2010-08-15 17:09
只在乎亨受三五知己釣魚過程***不在乎魚擭***     

亞枝 2010-08-15 17:52
     財叔你就好啦!我都未試過釣63條咁多.     

台灣仔 2010-08-15 18:10
支持財叔.........釣魚求開心 ,不要太認真        
恭喜爆釣63條        

釣魚俠 2010-08-15 18:13

發記 2010-08-15 18:27
釣魚人      求開心姐    

arrowtsang 2010-08-15 19:11
引用樓主財叔於2010-08-15 15:16發表的 釣鱼人 :
釣鱼人亞釣鱼人。去釣鱼你要(鱼)定係(樂),如你想要鱼你不如用去釣鱼D錢去買鱼仲實仔。又干淨又冇咁辛苦。老實講我去釣鱼我都望釣多同爆箱。但我每次出去釣鱼个名變左(姓蕉名龜白) 要等哥D (烏頭殺手龍少) 比鱼我。次次都係,点解我一把年幾仲要咁辛苦同曬錢仲要...........................                                                                                      
                                                                                     釣鱼求開心。[

不要太認真
.......

發人深醒!財哥真的明白---釣魚之樂! 唉........,太多人只計投資與回報,那些人呀,去電去炸吧,釣什麼呢,那樣才夠快夠多呀!

死牛 2010-08-15 19:22
講得好         

joaoao 2010-08-15 19:39
財仔....果D蜀山奇俠點極都唔明架啦        ......

小魚兒 2010-08-15 20:07
我即比老婆插。我个賓妹即時流眼唳.......

財叔 2010-08-15 20:14
引用第  13  樓  joaoao  於  2010-08-15 19:39   發表的  :
財仔....果D蜀山奇俠點極都唔明架啦        ......

我知。我想做我架陰麽功打通佢D蠢物

釣魚痴 2010-08-15 20:18
只要有魚釣.不論什么魚.我都會去釣.只求上魚過程.小魚放生.机釣.船釣.塘釣.湖釣.淡水釣.海釣.假餌釣.只要有得釣就開心所以綱名叫釣魚痴

財叔 2010-08-15 20:37
引用第  16  樓  釣魚痴  於  2010-08-15 20:18   發表的  :
只要有魚釣.不論什么魚.我都會去釣.只求上魚過程.小魚放生.机釣.船釣.塘釣.湖釣.淡水釣.海釣.假餌釣.只要有得釣就開心所以綱名叫釣魚痴   

C父我地同一樣病

魚珠魚寶 2010-08-15 20:52
好西利吖成63條...........財叔你今次真係有<魚>又有<樂>

釣魚痴 2010-08-15 20:56
引用第  17  樓  財叔  於  2010-08-15 20:37   發表的  :

C父我地同一樣病

我叫你C父才對你釣魚我不知在那裹

魚堂 2010-08-15 20:58
<<釣魚求开心,不要太認真>> very good     

新丁 2010-08-15 21:18
釣鱼人亞釣鱼人。去釣鱼你要(鱼)定係(樂),如你想要鱼你不如用去釣鱼D錢去買鱼仲實仔。又干淨又冇咁辛苦。老實講我去釣鱼我都望釣多同爆箱。但我每次出去釣鱼个名變左(姓蕉名龜白) 要等哥D (烏頭殺手龍少) 比鱼我。次次都係,点解我一把年幾仲要咁辛苦同曬錢仲要去?就因我喜歡釣鱼同中鱼過情,可能有人会話我拾拾地。前天我又斤亞(烏頭殺手龍少)又去釣鱼。哈哈!今次我威返一鑊,我曬足一日鐘于爆釣。2010年8月12号鱼網最新記錄。燈燈燈63條、、、、、、、、、(淋哥仔)。全部鱼一共有斤半重。我都好開心,我羅D巨物返到房屋。我即比老婆插。我个賓妹即時流眼唳。因佢要劏干淨曬D鱼。釣鱼人亞釣鱼人。要記住。

釣鱼求開心。[

不要太認真
.......

果日系關口問你,你話全暗哥,原來系真嫁重意為你同我講笑添

安仔 2010-08-15 23:20
財叔好野     

itit 2010-08-15 23:31
釣鱼求開心不要太認真

chaofish 2010-08-15 23:34
財哥你老哥D心態同周魚一樣喎不過如果釣D咁骨子D魚王,流眼唳果個

活活 2010-08-15 23:37
爆釣後違症: 俾老虎插, 俾個賓妹怨.        

青木 2010-08-15 23:41
財叔講得好     

支持認同財哥...           

求.敗 2010-08-15 23:57
釣鱼人亞釣鱼人。去釣鱼你要(鱼)定係(樂),如你想要鱼你不如用去釣鱼D錢去買鱼仲實仔。又干淨又冇咁辛苦。老實講我去釣鱼我都望釣多同爆箱。但我每次出去釣鱼个名變左(姓蕉名龜白) 要等哥D (烏頭殺手龍少) 比鱼我。次次都係,点解我一把年幾仲要咁辛苦同曬錢仲要去?就因我喜歡釣鱼同中鱼過情,可能有人会話我拾拾地。前天我又斤亞(烏頭殺手龍少)又去釣鱼。哈哈!今次我威返一鑊,我曬足一日鐘于爆釣。2010年8月12号鱼網最新記錄。燈燈燈63條、、、、、、、、、(淋哥仔)。全部鱼一共有斤半重。我都好開心,我羅D巨物返到房屋。我即比老婆插。 我个賓妹即時流眼唳。因佢要劏干淨曬D鱼。釣鱼人亞釣鱼人。要記住。

釣鱼求開心。 [

不要太認真
.......

釣鱼求開心

FM 2010-08-16 03:40

釣鱼求開心。[

不要太認真
.......

...

財叔 2010-08-16 06:18
引用第  21  樓  新丁  於  2010-08-15 21:18   發表的  :

果日系關口問你,你話全暗哥,原來系真嫁重意為你同我講笑添

新丁哥。認叻冇用。有就有。蕉就蕉。

機車28 2010-08-16 09:30
財叔.....................       

东海钓客 2010-08-16 10:10
                                      釣鱼求開心。[

不要太認真       

釣魚郎 2010-08-16 10:50
   有你契仔傍住點會無魚啊     

ymtchris 2010-08-16 10:54
恭喜財叔大爆而回呀.....   

看海 2010-08-16 11:08
     財仔,你大個仔啦   

premium 2010-08-16 12:10
劏到個賓妹喊     

peter_218 2010-08-16 14:10
支持財叔   

財叔 2010-08-16 16:59
引用第  34  樓  ymtchris  於  2010-08-16 10:54   發表的  :
恭喜財叔大爆而回呀.....     

我唔係浪得雖名。

財叔 2010-08-16 19:30
引用第  35  樓  看海  於  2010-08-16 11:08   發表的  :
     財仔,你大個仔啦     

係亞我叻左

查看完整版本: [-- 釣鱼人 --] [-- top --]