查看完整版本: [-- 你今日收咗未呀 --]

-> 議 事 亭 -> 你今日收咗未呀 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

小魔女SOS 2010-08-10 15:40

你今日收咗未呀

現金分享計劃---發放時間安排

26/7~30/7....................1946年或之前出生人士
02/8~06/8....................1947年至1953年出生人士
09/8~13/8....................1954年至1958年出生人士
16/8~20/8....................1959年至1963年出生人士
23/8~27/8....................1964年至1971年出生人士
30/8~03/9....................1972年至1980年出生人士
06/9~10/9....................1981年至1987年出生人士
13/9~17/9....................1988年至1993年出生人士
20/9~24/9....................1994年至1999年出生人士
27/9~30/9....................2000年至2009年出生人士

7月20日社會工作局經濟援助金受益人~領取直接津貼的教學人員及教育暨青年局(學生福利基金)大專助學金受惠學生~領取退休金之退休公務員及撫恤金受益人(自動轉帳)

7月22日敬老金受益人(自動轉帳)

8月16日公共行政工作人員(即公務員)自動轉帳

留意自己幾時收約定船去呔椅啦

1魚 2010-08-10 15:45
9月至有得收~咁鬼耐

zoo 2010-08-10 15:45
唔該師姐!

小小釣手 2010-08-10 15:49
引用第  1  樓  1魚  於  2010-08-10 15:45   發表的  :
9月至有得收~咁鬼耐   

呀首領,你好似係八月中收喎

騙人布 2010-08-10 15:51
下個月呀     

活活 2010-08-10 15:51
引用第  1  樓  1魚  於  2010-08-10 15:45   發表的  :
9月至有得收~咁鬼耐   

系未9月27號先收呀? 都好呀, 可以幫補你上托兒所d費用.

釣魚郎 2010-08-10 16:00
引用第  3  樓  小小釣手  於  2010-08-10 15:49   發表的  :

呀首領,你好似係八月中收喎

仲哥幾時收啊......

ymtchris 2010-08-10 16:25
我唔會比你知道我原來係九月尾先收支票既.....   

小小釣手 2010-08-10 16:41
引用第  6  樓  釣魚郎  於  2010-08-10 16:00   發表的  :

仲哥幾時收啊......

同你一个月

小魔女SOS 2010-08-10 16:45
引用第  8  樓  小小釣手  於  2010-08-10 16:41   發表的  :

同你一个月

天安門事件

機車28 2010-08-10 17:15
     ....
點解唔見我有ge!

小魔女SOS 2010-08-10 17:17
引用第  10  樓  機車28  於  2010-08-10 17:15   發表的  :
     ....   

阿公你係咪好開心你下星期已經有錢袋呢

joaoao 2010-08-10 17:38
艾未笑斗     

機車28 2010-08-10 17:44
引用第  11  樓  小魔女SOS  於  2010-08-10 17:17   發表的  :

阿公你係咪好開心你下星期已經有錢袋呢

...........我張出糧卡!已經報失了三拾年了!
你明喇!

小魔女SOS 2010-08-10 18:51
引用第  13  樓  機車28  於  2010-08-10 17:44   發表的  :

...........我張出糧卡!已經報失了三拾年了!
你明喇!

靜雞雞去報失

魚珠魚寶 2010-08-10 19:56
唉..........未有錢買野添

發記 2010-08-10 20:36
丫                 9 月先有得囉          

arrowtsang 2010-08-10 20:54
艾........艾考心急呵!   

peter_218 2010-08-10 21:15
今日收咗   

財叔 2010-08-10 22:40
我差唔多最尾先有得收         

莫財...

梁爽 2010-08-11 00:22
9月頭啊

奧比斯 2010-08-11 11:02
院長步行過山........要多的時間ga   

Danny 2010-08-22 16:44
香港人有无得收呀?等住钱养老

查看完整版本: [-- 你今日收咗未呀 --] [-- top --]