查看完整版本: [-- 鎖輾的曰子 --]

-> 議 事 亭 -> 鎖輾的曰子 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

服部半藏 2010-08-07 23:14

鎖輾的曰子

自從鎖輾令發出以後,在家中忽縮的魚竹一直無時無刻的呼喚我,為了分散注意~我買左部xbox尼玩....但買左後發現部牛龟电視的三色線插位...........壞左無計..又比个籍口自己買左部p牌高清tv...都算,点知原來老婆今月尾生曰又走去買條鑽石手練......心想点解封竹仲用得多錢過開竹時......唉................另一樣分散注意的東西 就係我个缸.....所以鎖輾的曰子真難過

高比 2010-08-07 23:20
     神左

梁爽 2010-08-07 23:29
個魚缶用左幾多銀兩
全包

青頭 2010-08-07 23:39
引用第  1  樓  高比  於  2010-08-07 23:20   發表的  :
     神左

佢一向都係(((神)))

青頭 2010-08-07 23:40
我都見到你有去釣幾次魚呀      鎖下又LOOK下~~~都幾好呀     

發記 2010-08-07 23:43
我最中意都係個魚江        

爆箱ok 2010-08-07 23:53
鎖輾三舊水搵交通開番     
咪上咁多魚網,越上越痕。     

沙立皇 2010-08-07 23:56
[attachment=102904]  [attachment=102905]  [attachment=102906]

魚珠魚寶 2010-08-07 23:58
半藏C兄.......上次我都見到你釣搪喎 .........而家又鎖轆.........真係好景不常

海狗 2010-08-08 00:09
你就好啦...有咁多玩意......     

活活 2010-08-08 00:18
阿服部師兄,你就聽聽電視機裏面咁講啦~

joaoao 2010-08-08 01:28
       再甘落去係咁買.............你老虎實放返你出海啦.......   

服部半藏 2010-08-08 01:43
你地笑啦~總有日東山再起!!       

服部半藏 2010-08-08 01:45
引用第  8  樓  魚珠魚寶  於  2010-08-07 23:58   發表的  :
半藏C兄.......上次我都見到你釣搪喎 .........而家又鎖轆.........真係好景不常   

个次係偷釣

服部半藏 2010-08-08 01:48
引用第  10  樓  活活  於  2010-08-08 00:18   發表的  :
阿服部師兄,你就聽聽電視機裏面咁講啦~

chon 2010-08-08 02:42
eeeeee我放係房戈部電視同你一樣啵!衰鬼!

台灣仔 2010-08-08 02:57
咁多新玩意仲邊得閒去釣魚     

鱗光一閃 2010-08-08 04:02
班長,我都搞左個缸,只係用左13元,不過我個仔開心到碌地。
下次偷釣記住叫埋我呀!

[attachment=102908]

見血方休 2010-08-08 04:30
無嘢做試吓養水晶蝦啦,好靚架

財叔 2010-08-08 06:38
全都是健康活動        好支持         

服部半藏 2010-08-08 07:38
引用第  17  樓  boulderpun  於  2010-08-08 04:02   發表的  :
班長,我都搞左個缸,只係用左13元,不過我個仔開心到碌地。
下次偷釣記住叫埋我呀!

[attachment=102908]  

又幾好睇啊下次偷釣pm你

服部半藏 2010-08-08 07:40
引用第  18  樓  見血方休  於  2010-08-08 04:30   發表的  :
無嘢做試吓養水晶蝦啦,好靚架   

水晶蝦吾知對水質咩要求.....都好貴嫁

服部半藏 2010-08-08 07:42
引用第  15  樓  chon  於  2010-08-08 02:42   發表的  :
eeeeee我放係房戈部電視同你一樣啵!衰鬼!

你間房咪好大我都係放廳咋

FM 2010-08-08 08:06
...     

zoo 2010-08-08 13:24
鎖轆都咁好過.............................

釣魚郎 2010-08-08 15:03
    咁多新玩意    

arrowtsang 2010-08-08 18:33
[attachment=102920]

peter_218 2010-08-08 20:50
又鎖轆?

師兄,釣魚算了,一心一意放在新的投資上吧......     

ymtchris 2010-08-09 09:02
都叫做有嘢玩呀....   

查看完整版本: [-- 鎖輾的曰子 --] [-- top --]