查看完整版本: [-- 財經晚報 --]

-> 公 告 事 務 -> 財經晚報 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

1魚 2010-08-01 01:15

財經晚報

唔好意思各位大哥大姐叔叔伯伯們,又有些關於錢的事情,要轉灣抺角的回到原點同大家溝通一下
事發於昨日,因為海龍兄認為最近每日都有發佈關於漁塘的消息,為了不要讓漁網因而額外負擔,所以匯了500元入我戶口,是作為幫補網路資源開支的費用
舊會員都知道,我這個文筆聊生的人,只要雙手還能打字罵人,就不會收取任何網站的費用,一定會拿出來分享給大家的,所以未徵求大哥大姐大叔大嬸們意見,私下轉為會員活動基金
今日漁樂院友診斷大會,評定近期我們正在如火如荼的學人做善事,一定要做得徹底,所以該款項還是轉為愛心基金,讓更多學童受惠,我在千軍萬馬的圍剿下,迫於無耐舉手投降,乖乖的把會員基金的賬目減去了,又乖乖的把愛心基金增加了

有請財監大人明察秋毫@#@#@$$

愛心基金總賬
http://www.fishingmacau.com/bbs/read.php?tid=35914

會員活動基金總賬
http://www.fishingmacau.com/bbs/read.php?tid=21738 三樓

路過... 2010-08-01 01:21
咁惡架?

春魚 2010-08-01 01:25
果條友做善事    但在人際關係要执生

高比 2010-08-01 01:35
活動基金運作情況良好.內年會不停消耗達致在一個全理的滾存水平.

相信內年,在我保管的部份將會在中秋晚會及秋磯比賽中完全消耗及再次收入!

誰叫站長得罪了一票不正常的人類

亞枝 2010-08-01 01:46
自把自為 講笑咋首領 你做得好好呀   

活活 2010-08-01 02:00
邊個咁大膽敢圍剿首領你呀?我估最多都系俾班神經佬伏擊圍毆姐。。。等我大夫執劑“千年田七文火6小時燉萬年老龜”過你補返身啦。去瘀消腫功效一流~

發記 2010-08-01 02:53
做得非常不得了之好

看海 2010-08-01 04:18
引用第  5  樓  活活  於  2010-08-01 02:00   發表的  :
邊個咁大膽敢圍剿首領你呀?我估最多都系俾班神經佬伏擊圍毆姐。。。等我大夫執劑“千年田七文火6小時燉萬年老龜”過你補返身啦。去瘀消腫功效一流~

首領吾好飲佢嘅活性乳酸龜湯呀!!!龜足三年嫁,你睇x爺就知啦不如飲呢劑((蕉皮蕉葉煲蕉根)服藥前講左比你聽支持你的決定,食藥後就........

海狗 2010-08-01 05:43
引用第  7  樓  看海  於  2010-08-01 04:18   發表的  :

首領吾好飲佢嘅活性乳酸龜湯呀!!!龜足三年嫁,你睇x爺就知啦不如飲呢劑((蕉皮蕉葉煲蕉根)服藥前講左比你聽支持你的決定,食藥後就........

..

joaoao 2010-08-01 09:43
               果然明察秋毫...令人莖癢     

忍者引魚 2010-08-01 11:41
   做得好

FM 2010-08-01 15:37
     ..     

機車28 2010-08-01 16:16
引用第  5  樓  活活  於  2010-08-01 02:00   發表的  :

[attachment=102107]
係咪佢!

亞旦 2010-08-01 18:49
1鱼叔保刀未老,于然還是咁老頑童本色。       

沙立皇 2010-08-01 18:50
     ...     

青木 2010-08-01 21:55
           ..

魚珠魚寶 2010-08-01 22:27
相比起偏遠山區既學童比起會員既活動.........他們更加需要這筆善款..........相信冇人反對你噤做的     

type72 2010-08-01 23:10
好好     

支持..           

爆箱ok 2010-08-02 08:00
慈善無壞丫     

服部半藏 2010-08-02 09:30
1鱼叔做得好好呀           

釣魚郎 2010-08-02 11:08

被人圍剿就已經慘啦,你仲要俾毒藥首領飲

premium 2010-08-02 15:24
引用第  2  樓  春魚  於  2010-08-01 01:25   發表的  :
果條友做善事    但在人際關係要执生   

人際關係要执生話你自己先啦.....

peter_218 2010-08-02 19:31
做得好     

ymtchris 2010-08-04 14:47
支持...

查看完整版本: [-- 財經晚報 --] [-- top --]