查看完整版本: [-- 超IN磯釣入門 --]

-> 浮 游 磯 釣 -> 超IN磯釣入門 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

1魚 2010-07-28 16:34

超IN磯釣入門

剛剛在網上書店找書,無意中看到一本磯釣的書,是2006年出版的了,作者是王世國先生,我相信內容應該都頗合新進浮游磯釣朋友參考的,看看它的價錢,書店是售價約六十多澳門幣
王世國師兄我認識他,可以試試聯絡他,看看買多些能否拆扣一點,如果有興趣可以跟帖,我11月帶回來
http://www.books.com.tw/exep/prod/lookinside.php?item=0010321547

以下是訂購名單
1.路過
2.那貓
3.leocheong
4.FM
5.十八代掌老
6.海狼
7.院長
8.釣魚郎

亞枝 2010-07-28 16:58
1魚叔你去人心口牙

釣魚郎 2010-07-28 16:58
     好啊,唔該首領   

釣魚痴 2010-07-28 17:06

機車28 2010-07-28 17:06
邊樹有得賣!   

千水 2010-07-28 17:24
我屋企有本呀~~~   
內容充實,印刷精美,不過書後介紹會出進階版
但係好似唔覺有出,1魚師父可唔可以問下佢幾時出續集呀??

1魚 2010-07-28 17:47
引用第  5  樓  千水  於  2010-07-28 17:24   發表的  :
我屋企有本呀~~~   
內容充實,印刷精美,不過書後介紹會出進階版
但係好似唔覺有出,1魚師父可唔可以問下佢幾時出續集呀??

原來澳門有賣嗎?

ymtchris 2010-07-28 17:47
好喎....   

千水 2010-07-28 17:52
引用第 6 樓 1魚 於 2010-07-28 17:47 發表的 :

原來澳門有賣嗎?

之前星光有,不過而家斷左貨啦,老闆話未必會再返
好野黎架~~ 

1魚 2010-07-28 18:13
引用第  4  樓  機車28  於  2010-07-28 17:06   發表的  :
邊樹有得賣!     

原來香港仲有得賣,一本HK$78
不過唔講比你聽,我要炒翻一手

魚珠魚寶 2010-07-28 18:19
咦........啱我喎.......係咪有59折先

1魚 2010-07-28 18:31
引用第  10  樓  魚珠魚寶  於  2010-07-28 18:19   發表的  :

阿表妹~你跟得麥基多學壞晒喇,唔好同d壞人一齊啦

joaoao 2010-07-28 18:33
引用第  10  樓  魚珠魚寶  於  2010-07-28 18:19   發表的  :

阿姨.......啱曬我喎.......係咪有57折先

沙立皇 2010-07-28 18:50
引用第  11  樓  1魚  於  2010-07-28 18:31   發表的  :

[attachment=101745]  [attachment=101746]  [attachment=101747]  [attachment=101748]

路過... 2010-07-28 19:02
我等左e日好耐!大俠我要一本!!!

服部半藏 2010-07-28 19:44

發記 2010-07-28 19:49
好介紹  

peter_218 2010-07-28 21:19
好野黎架   

魚珠魚寶 2010-07-28 21:20
引用第  11  樓  1魚  於  2010-07-28 18:31   發表的  :

阿表哥<<<唔好玩我啦我真係入釣未深嘛.........你有好介紹我埂係

那貓 2010-07-28 21:42
魚叔:唔該一份柯打.   

leocheong 2010-07-28 23:11
一定要買返本收藏, 1魚叔, 回鄉探親時幫我帶多本     

活活 2010-07-29 00:02
呵呵。。。。有無防龜磯釣入門呀?      

青木 2010-07-29 01:17
好書     

FM 2010-07-29 02:53
我又要一本呀唔該1魚叔     

掌佬 2010-07-29 03:38
1魚叔幫我帶多1本       

早年已在澳門買了,謝謝1魚叔..     

海浪 2010-07-29 09:43
     一魚叔,請加多一本,可代交掌佬。一萬個唔該晒!               

1魚 2010-07-29 14:02
問過價錢了,原來賣價多少是出版商的決策,所以無法打折太多,香港書局售價是hk$78一本,當然我帶回來有少少少少少少少少少
折價~如想知進一步資料,請pm我落實數量

以下是訂購名單
1.路過
2.那貓
3.leocheong
4.FM
5.十八代掌老
6.海狼
7.院長

忍者引魚 2010-07-29 15:23

1魚 2010-09-09 13:34
引用第  20  樓  leocheong  於  2010-07-28 23:11   發表的  :
一定要買返本收藏, 1魚叔, 回鄉探親時幫我帶多本       

尋日本來訂書,點知都無貨了,有個別只有1本存貨,但無折扣....同香港或澳門買價錢差不多

小魔女SOS 2010-09-09 14:46
引用第  29  樓  1魚  於  2010-09-09 13:34   發表的  :

尋日本來訂書,點知都無貨了,有個別只有1本存貨,但無折扣....同香港或澳門買價錢差不多

椅~~~郎老闆唔係又要一本既咩仲諗住到時問佢借離睇添

查看完整版本: [-- 超IN磯釣入門 --] [-- top --]