查看完整版本: [-- 開咭小心~农科所被骗100元..轉帖子 --]

-> 議 事 亭 -> 開咭小心~农科所被骗100元..轉帖子 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

釣魚魯 2010-07-26 01:19

開咭小心~农科所被骗100元..轉帖子

http://www.zhfishing.com/bbs/read.php?tid=63725

农科所被骗100元

3月31日去农科所钓鱼 被老板忽悠买了钓鱼卡  说是包年的  10次120元

后来5月27日去了一次  今天再去被告知  过期   有效期是3个月

当时办卡的时候就发现老板给我改章的有效期是2010年3月31日  当时让老板改成2011年  结果他说没事   就这么几个人  不会骗你钱的

没想到还是被骗了  今天那个老板的家姐还黑头黑面的   MD  珠海又不是只有你一家钓鱼场  给了她钱走人  不想和这类人争吵

告诫各位钓友  以后去那里钓鱼不要开卡   反正我是不会去那里钓鱼了  反正有自家菜地  

万事皆有报  这个老板是连平的  一个没有诚信的家伙  

高比 2010-07-26 01:29
咁係唔係以後唔好去戈到釣魚呀....?

好在我從無來無去過也不打算去

發記 2010-07-26 01:52
光明    e+   變左    黑暗           

路過... 2010-07-26 02:44
     師兄,有無影張卡比我地睇下呀!

蚊仙 2010-07-26 04:31
開過卡 阿SAM哥
佢呀 一開 就開左張200$卡
釣左3次 5釣了

華仔 2010-07-26 06:55
引用第  2  樓  發記  於  2010-07-26 01:52   發表的  :
光明    e+   變左    黑暗             

照我睇還是光明的我次次去都好好招呼喔叫乜都好快到...即磅就ok啦

鱗光一閃 2010-07-26 07:38
釣魚都要開卡?分明尹笨啦!光明收費,25釣一天(不取魚),50两小時(可取魚)
去一次比一次穩陣D      

青頭 2010-07-26 08:37
引用第  1  樓  高比  於  2010-07-26 01:29   發表的  :
咁係唔係以後唔好去戈到釣魚呀....?

好在我從無來無去過也不打算去   

我都係咁話~~~~

有問題...     

itit 2010-07-26 09:09
$$$$$$$$$$$$$$改变一切........公义    lost

ymtchris 2010-07-26 09:53
提防.....

小魔女SOS 2010-07-26 10:42
當買個教訓冇計...........

釣魚郎 2010-07-26 10:55
   小心

joaoao 2010-07-26 11:04
唉...我仲諗住今年日日去果度吊椅tim....甘我点算呀             

peter_218 2010-07-26 12:32
去一次比一次穩陣

騙人布 2010-07-26 12:34
跟朋友去過一次...地方好大魚好少...印象唔好不會再去       

忍者引魚 2010-07-26 12:48
   以後也不去了..............

type72 2010-07-26 12:55
   過份..............

premium 2010-07-26 15:05
頂上去~比多d人知道

機車28 2010-07-26 16:56

[attachment=101501]

魚珠魚寶 2010-07-26 20:29
最憎D奸商

梁爽 2010-07-26 21:10
好彩上次冇開卡

FM 2010-07-27 00:12
好彩我都冇去過   

春魚 2010-07-27 12:57
真係當釣魚佬水魚                                         

查看完整版本: [-- 開咭小心~农科所被骗100元..轉帖子 --] [-- top --]