查看完整版本: [-- 商業區留言請尊重板規 --]

-> 公 告 事 務 -> 商業區留言請尊重板規 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

1魚 2010-07-14 15:57

商業區留言請尊重板規

近日有會員無聊地在商業專欄灌水回帖,請尊重該欄的主題,是商業訊息用途,無誠意者,無聊者,可以在貼水灌水欄或聊天室,找些對手對話,舒發一下無妨
如經熱線提出通知,繼續不重視惡意行為的話,我們只有限制你進入該欄了
這是別無他選的辦法~希望多多給予合作!!

小小釣手 2010-07-14 16:14
     尊重版主的話

FM 2010-07-14 16:22

小魔女SOS 2010-07-14 16:23
冇錯聊天室大把頂咀對手      我首推薦活大夫

1魚 2010-07-14 16:28
引用第  3  樓  小魔女SOS  於  2010-07-14 16:23   發表的  :

若果係女性病態灌水之徒,可以去聊天候趁室搵護士長掛號睇婦科

自己友 2010-07-14 17:33
   請收PM.     

釣魚郎 2010-07-14 17:33

joaoao 2010-07-14 17:40
女性病態灌水之徒      艾识医.....

但都要尊重下人地版塊為先....請自重!!     

魚珠魚寶 2010-07-14 17:40
要人尊重自己,,,,,,,,,,首先學會尊重別人

魚珠魚寶 2010-07-14 17:43
引用第  8  樓  joaoao  於  2010-07-14 17:40   發表的  :

你幾時變身成貌大夫,,,,,,,,,,淨係醫女唔醫男,,,,,,,,,,,性別歧視吖

arrowtsang 2010-07-14 17:44
引用第  8  樓  joaoao  於  2010-07-14 17:40   發表的  :

但都要尊重下人地版塊為先....
但都要尊重下人地版塊為先....?即係咩呀貌哥

釣魚痴 2010-07-14 18:34

台灣仔 2010-07-14 18:39

騙人布 2010-07-14 18:51
收到   

沙立皇 2010-07-14 18:59

見血方休 2010-07-14 19:09
我都好無聊,得閑可以搵我過兩招,不過講明先,我吾中意同無誠意嘅無聊人講無誠意嘅無聊嘢,亦吾

中意同吾夠無聊嘅人講吾夠無聊嘅無聊嘢,咁當然,亦同樣拒絕同太無聊嘅人講太無聊嘅無聊嘢啦 ,如

果閣下自認符合本人要求的無聊條件,可發一個符合的無聊要求的訊息給我,通過評核後,有機會獲得

(當然亦包含無機會獲得,大家要知道,機會並非必然的,成功雖要通過努力去爭取,但不要奇望付出一

定與收入成正比,好比釣魚......下刪十萬字)                                                         全文完

黑立全 2010-07-14 21:14

路過... 2010-07-14 21:41
   明白~

南水黑毛 2010-07-14 21:43

Sam_Sam 2010-07-14 21:47
讀成

peter_218 2010-07-14 21:49
....請自重!!!     

財叔 2010-07-14 22:07
             板主講得對

發記 2010-07-14 22:30

華仔 2010-07-15 00:06

高比 2010-07-15 01:13
引用第  16  樓  見血方休  於  2010-07-14 19:09   發表的  :
我都好無聊,得閑可以搵我過兩招,不過講明先,我吾中意同無誠意嘅無聊人講無誠意嘅無聊嘢,亦吾

中意同吾夠無聊嘅人講吾夠無聊嘅無聊嘢,咁當然,亦同樣拒絕同太無聊嘅人講太無聊嘅無聊嘢啦 ,如

果閣下自認符合本人要求的無聊條件,可發一個符合的無聊要求的訊息給我,通過評核後,有機會獲得
.......

好多無喱頭無喱啦更帖呀.....或者你可以把惡意吹水的帖子移去你戈區燒毀!

老細咁講..以後我就見一個刪一個!!!第二次直接禁言

活活 2010-07-15 01:30
引用第  16  樓  見血方休  於  2010-07-14 19:09   發表的  :

.......

阿師兄,我剛剛應該發左個好有誠意但系無聊既pm ,而呢個無聊既pm又唔知夠唔夠無聊到太無聊既程度wor. 之但系呢個無聊既pm又應該符合無聊人既無聊要求。總之系無聊聊既情況下好有誠意咁發出左可能會無聊但又可能太無聊既pm啦, 幣~我因爲無聊到原來跟本都無發出過無聊既pm添。 (下刪十萬。。。無聊字)。
p.s. 唔無聊都唔會上網,不過系商業版發無聊帖又的確系幾無聊。

PAN@U 2010-07-15 05:42

ymtchris 2010-07-15 09:32

ymtchris 2010-07-15 09:35
引用第  3  樓  小魔女SOS  於  2010-07-14 16:23   發表的  :

阿師姐英明呀, 佢直頭係眾矢之的啦, 對唔住, 佢你煽風點火, 跟紅頂白, 牆頭無倫活呀....

ymtchris 2010-07-15 09:48
引用第  26  樓  活活  於  2010-07-15 01:30   發表的  :

阿師兄,我剛剛應該發左個好有誠意但系無聊既pm ,而呢個無聊既pm又唔知夠唔夠無聊到太無聊既程度wor. 之但系呢個無聊既pm又應該符合無聊人既無聊要求。總之系無聊聊既情況下好有誠意咁發出左可能會無聊但又可能太無聊既pm啦, 幣~我因爲無聊到原來跟本都無發出過無聊既pm添。 (下刪十萬。。。無聊字)。
p.s. 唔無聊都唔會上網,不過系商業版發無聊帖又的確系幾無聊。

你真係無聊人中既表表者呀, 極品呀....

竹林钓具 2010-07-15 12:14

ricowong 2010-07-15 20:35

查看完整版本: [-- 商業區留言請尊重板規 --] [-- top --]