查看完整版本: [-- 比賽前讓我們來玩一個遊戲吧 --]

-> 釣 點 介 紹 -> 比賽前讓我們來玩一個遊戲吧 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

魚珠魚寶 2010-07-07 19:08

比賽前讓我們來玩一個遊戲吧

??仲有幾日就係我地魚樂網皇者慈善基金塘釣大賽..............未知各位參賽選手有冇一D緊張既心情呢............我希望各位都抱着一顆善心............以輕鬆 既 心情............爭取佳績..............達到雙贏既局面   今曰我想同大家玩一個競猜釣點既遊戲.........??其實冇咩目的既.........只係近日天氣太熱.........別說出外作釣..........就連待在家中也覺 得悶極了............所以想出一點鬼主意來?....... 希望你地會喜歡.........話名遊戲就梗係有獎品啦...........小小心意..........第二及第三名各得產自(澳洲08年紅酒一枝)................至於第一名呢就會得到產自(葡國06年紅酒一枝)..........為左公平起見.............只接受首20名回帖報名參加者.............經確認後遊戲即 將 開 始...........然後我會上傳一些圖片..........為防止有人跟風作答..........每位參賽者只可以短訊通知我作答............而且機會只得一次喔............. 直至分出勝負我亦會即時揭曉答案..........所以自認聰明既你.........仲等咩啫 ?

台灣仔 2010-07-07 19:14
我報名   

zoo 2010-07-07 19:17
有酒飲?   我報

魚珠魚寶 2010-07-07 19:19
噤Q快   

機車28 2010-07-07 19:19

zoo 2010-07-07 19:33
活活!        

笑小草 2010-07-07 19:38

魚珠魚寶 2010-07-07 19:41
請列明報名.......否則不算

大麻康 2010-07-07 19:45

海狗 2010-07-07 19:50
     報名

活活 2010-07-07 20:00
   競猜釣點...我唔曉.

zoo 2010-07-07 20:09
引用第  10  樓  活活  於  2010-07-07 20:00   發表的  :
   競猜釣點...我唔曉.

佢都冇話係澳門

joaoao 2010-07-07 20:16
紅酒...報名               [attachment=99218]

活活 2010-07-07 20:20
引用第  11  樓  zoo  於  2010-07-07 20:09   發表的  :

佢都冇話係澳門

橫,竹,桂, 大小萬, 三杯,荷包,上下川...等等..........我都唔曉.  

釣爆箱 2010-07-07 20:26
我報名     

魚珠魚寶 2010-07-07 20:36
引用第 13 樓 活活 於 2010-07-07 20:20 發表的 :

橫,竹,桂, 大小萬, 三杯,荷包,上下川...等等..........我都唔曉.  

亞活大夫............你噤快認輸啦

沙立皇 2010-07-07 20:37
雖然我唔識,無咩出海,又吾飲酒,但我都想試下,     

南水黑毛 2010-07-07 20:38

魚珠魚寶 2010-07-07 20:39
引用第 16 樓 沙立皇 於 2010-07-07 20:37 發表的 :
雖然我唔識,無咩出海,但我都想試下,      

皇師夫你噤謙.........歡近你加入啦

機車28 2010-07-07 20:51
ok i do   

arrowtsang 2010-07-07 20:57
我又報名!

魚珠魚寶 2010-07-07 21:00
台灣仔...........zoo.............機車28............海狗.......院監.........釣爆箱.........皇爺.......院長...........peter哥暫時9位..........大家先吃飯吧...........一陣等其它人再確認............10點後遊戲正式開始

青木 2010-07-07 21:05

peter_218 2010-07-07 21:13
我報名 紅酒...

itit 2010-07-07 21:31
ocupado, tao rapido

魚珠魚寶 2010-07-07 21:43
引用第 24 樓 itit 於 2010-07-07 21:31 發表的 :
ocupado, tao rapido

咩野吖.........唔明 吖

魚珠魚寶 2010-07-07 22:06
各位食飽未呢.........現在作最後確認...........遊戲參加者........台灣仔........zoo........機車28........海狗.........院監..........釣爆箱.........皇師父.........院長.........peter哥........小魔女.....春魚.以上11位外(不包括冇確認只留帖者).........還有人想joy the game嗎???..........將會開始啦

小魔女SOS 2010-07-07 22:08
   參加~參加~

魚珠魚寶 2010-07-07 22:11
引用第 27 樓 小魔女SOS 於 2010-07-07 22:08 發表的 :
   參加~參加~

歡迎師姐

春魚 2010-07-07 22:16
報名   

財叔 2010-07-07 22:40
我又玩         

魚珠魚寶 2010-07-07 22:50
最後截止噤而家加埋財叔12人......大家俾少少時間我.........D相搞唔掂

沙立皇 2010-07-07 22:57
[attachment=99233]

魚珠魚寶 2010-07-07 23:02
  我真係搞左好耐,,,,,,,,,,而家班緊救兵了

沙立皇 2010-07-07 23:07
引用第  33  樓  魚珠魚寶  於  2010-07-07 23:02   發表的  :
  我真係搞左好耐,,,,,,,,,,而家班緊救兵了

慢慢;剛才講下笑姐,唔好心急

海狗 2010-07-07 23:07

海狗 2010-07-07 23:09
引用第  34  樓  沙立皇  於  2010-07-07 23:07   發表的  :

慢慢;剛才講下笑姐,唔好心急

唔好急....不過要快D.......我師傅唔係好等得.....

小魔女SOS 2010-07-07 23:14
引用第  36  樓  海狗  於  2010-07-07 23:09   發表的  :

唔好急....不過要快D.......我師傅唔係好等得.....

椅~~~狗爺今次你講哩句說話講得咁施文既

海狗 2010-07-07 23:16
引用第  37  樓  小魔女SOS  於  2010-07-07 23:14   發表的  :

師姐...乜我係你心目中係咁粗魯架咩....

活活 2010-07-07 23:17
引用第  37  樓  小魔女SOS  於  2010-07-07 23:14   發表的  :

呢D系未傳說中既。。。。人話??

小魔女SOS 2010-07-07 23:21
引用第  38  樓  海狗  於  2010-07-07 23:16   發表的  :

師姐...乜我係你心目中係咁粗魯架咩....

我都冇話過你粗魯喎我仲贊你講野比平時更施文ja'

發記 2010-07-07 23:22
艾唔識

小魔女SOS 2010-07-07 23:22
引用第  39  樓  活活  於  2010-07-07 23:17   發表的  :

呢D系未傳說中既。。。。人話??

唔係因為我唔係人係魔女

海狗 2010-07-07 23:26

那貓 2010-07-07 23:57
    超時....想報名  

viva 2010-07-08 00:28
         来了报名

whero 2010-07-08 01:49
不知現在報還來得及嗎?

我又報   

ymtchris 2010-07-08 09:29

查看完整版本: [-- 比賽前讓我們來玩一個遊戲吧 --] [-- top --]