查看完整版本: [-- 慈善比賽強烈要求 --]

-> 議 事 亭 -> 慈善比賽強烈要求 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

梁爽 2010-06-20 00:24

慈善比賽強烈要求

參賽者可唔可以增加到50人啊
就係尋日唔得閒上魚網就錯過左     

各位大佬  一齊幫手比d壓力佢
慈善比賽強烈要求50人

路過... 2010-06-20 00:36
咁就要帶多幾個杯啦!炒炒炒............

joaoao 2010-06-20 00:37
院長已經問過塘主....係會增加名額架...做善事實得架!!最多冇位的話我讓出我個名額[善款我照捐]俾你玩啦...OK?     

留意61樓至64樓
http://www.fishingmacau.com/bbs/read.php?tid=35707&page=e&fpage=1#a

發記 2010-06-20 00:45

見血方休 2010-06-20 00:55
難得大家咁有心,我都會讓個位出來,報名費會照交

小小釣手 2010-06-20 01:13
       同意

梁爽 2010-06-20 01:15
魚網各位高層真係 好人
有外在美不得止
內在美指數爆曬燈
又識得照顧D (細)ge

忍者引魚 2010-06-20 02:53

引用第 2 樓 joaoao 於 2010-06-20 00:37 發表的 :
院長已經問過塘主....係會增加名額架...做善事實得架!!最多冇位的話我讓出我個名額[善款我照捐]俾你玩啦...OK?      

留意61樓至64樓
http://www.fishingmacau.com/bbs/read.php?tid=35707&page=e&fpage=1#a

arrowtsang 2010-06-20 06:56
[attachment=97551]      

chon 2010-06-20 07:11

peter_218 2010-06-20 08:29

騙人布 2010-06-20 09:41

premium 2010-06-20 13:33
做善事越多人越好

活活 2010-06-20 14:12
有心做善事就實有位,同埋都有善長因為時間配合問題,但都捐錢而唔比賽。

sang 2010-06-20 18:31
引用樓主叔你個叔叔於2010-06-20 00:24發表的 慈善比賽強烈要求 :
參賽者可唔可以增加到50人啊
就係尋日唔得閒上魚網就錯過左     

.......

我唔去比賽.......報名費我交

南水黑毛 2010-06-20 21:17

ymtchris 2010-06-21 11:56

釣魚郎 2010-06-21 12:14
     我可以轉做工作人員報名費照交   

奧比斯 2010-06-21 12:33
可以增加一倍都得,每組40人分兩組進行,輪釣四十分鐘,   

奧比斯 2010-06-21 12:35
可以增加一倍都得,每組40人分兩組進行,輪釣四十分鐘,   

第二組釣魚,第一組吹水喝啤酒       

查看完整版本: [-- 慈善比賽強烈要求 --] [-- top --]