查看完整版本: [-- 唔好睇小D細路仔~~~~~ --]

-> 議 事 亭 -> 唔好睇小D細路仔~~~~~ [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

總舵主 2010-06-05 12:18

唔好睇小D細路仔~~~~~

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1179930101321#!

Filo 2010-06-05 12:42

黑立全 2010-06-05 12:46
果然唔簡單哦????????           

FM 2010-06-05 12:50

peter_218 2010-06-05 13:31

亞枝 2010-06-05 14:17
     好利害,咁細個識玩咁多花式     

活活 2010-06-05 15:02
     未来既体操明星。

chon 2010-06-05 15:03

財叔 2010-06-05 15:32
   一个動作都做唔到。   

Sam_Sam 2010-06-05 15:34
       佢家族一定係體操隊

忍者引魚 2010-06-05 17:45

强记渔具 2010-06-05 18:16

春魚 2010-06-05 19:45
利害           

服部半藏 2010-06-05 20:43

arrowtsang 2010-06-05 21:02
   細路仔當然不可以睇少,當我睇完呢段短片之後,我由另外一個角度觀看,呢類小孩的確是出色既小英雄          ,但在一D國家人口多,財富極之不平均既國度裡面,專業運動員就成為一條出路;而在呢班小英雄漫長而且高密度接受訓練既日子裡頭,當中往住出現了........ 苦 與 悲    !有成績不合乎團隊要求,有因受訓時受傷而不能回復得到好成績的,都一一不預準留    ,為什麼我本人只說這班小小運動員的苦呢?只因我年青時期,也經過一段運動員的日子,在期間,有苦有樂,自己也算是一個幸運兒,得到了教練的哉培,但最後也因傷退下了;當運動員的日子,我得了一段很好很豐富的回憶,令我的豐盛人生更添色彩      ,但與此同時,傷患至今,亦一直與我同行 (哎...真真茅盾,亂筆完。) [attachment=96855]

清風飄樂 2010-06-05 21:06

joaoao 2010-06-05 21:31
引用第  14  樓  arrowtsang  於  2010-06-05 21:02   發表的  :
   細路仔當然不可以睇少,當我睇完呢段短片之後,我由另外一個角度觀看,呢類小孩的確是出色既小英雄          ,但在一D國家人口多,財富極之不平均既國度裡面,專業運動員就成為一條出路;而在呢班小英雄漫長而且高密度接受訓練既日子裡頭,當中往住出現了........ 苦 與 悲    !有成績不合乎團隊要求,有因受訓時受傷而不能回復得到好成績的,都一一不預準留    ,為什麼我本人只說這班小小運動員的苦呢?只因我年青時期,也經過一段運動員的日子,在期間,有苦有樂,自己也算是一個幸運兒,得到了教練的哉培,但最後也因傷退下了;當運動員的日子,我得了一段很好很豐富的回憶,令我的豐盛人生更添色彩      ,但與此同時,傷患至今,亦一直與我同行 (哎...真真茅盾,亂筆完。) [attachment=96855]

阿根........艾欽莖你.

南水黑毛 2010-06-05 23:27

PAN@U 2010-06-05 23:39

財叔 2010-06-06 00:29
得來不意        好野

發記 2010-06-06 02:26

豬兜冲@ 2010-06-06 03:55

winkle 2010-06-06 08:54

總舵主 2010-06-06 12:30
引用第  14  樓  arrowtsang  於  2010-06-05 21:02   發表的  :

我地永遠懷念你運動員生涯,不過如果唔係咁你點會變成一個 " 死璣佬 "

zoo 2010-06-06 12:42

ymtchris 2010-06-06 16:34

華仔 2010-06-06 17:22
總舵主你唔係想叫你仔仔練吓嘩

華仔 2010-06-06 17:23
引用第  16  樓  joaoao  於  2010-06-05 21:31   發表的  :

阿根........艾欽莖你.

艾都好欽莖你阿根

釣魚郎 2010-06-06 18:33

艾依加地除院長根為物要不時定期吔丸仔

大鯛 2010-06-12 22:19
体操世家係唔同D     

查看完整版本: [-- 唔好睇小D細路仔~~~~~ --] [-- top --]