查看完整版本: [-- 我介紹個好靚ge女仔俾你好唔好呀..?(有相.有icq家) --]

-> 議 事 亭 -> 我介紹個好靚ge女仔俾你好唔好呀..?(有相.有icq家) [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

@david@.. 2005-05-29 23:56

我介紹個好靚ge女仔俾你好唔好呀..?(有相.有icq家)

睇你地都係唔想家la.....不過點都好.....
          回個覆....俾d故勵我la.......我有好多好野...
...........................放心..今次唔係肥肥!!!!~hehe~

bb 2005-05-30 00:09
如果我開自助餐就一定要搵佢做內勤侍應喇~d客人見到佢就唔洗食嘢都飽喇!

@david@.. 2005-05-30 00:16
哈哈哈.....咁你開ge時候...我介紹佢俾你識.........哈哈

bb 2005-05-30 00:22
好呀!而家草定錢先

jackie 2005-05-30 14:03
都算唔錯啦....

barry 2005-05-30 19:08
几好几好~~唔好意思刚才饮大左看不清楚!!!

heha 2005-05-30 21:52
嘩, 好大條雞泡呀!

查看完整版本: [-- 我介紹個好靚ge女仔俾你好唔好呀..?(有相.有icq家) --] [-- top --]