查看完整版本: [-- 小禮物{含二B級} --]

-> 議 事 亭 -> 小禮物{含二B級} [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

<<   1   2  >>  Pages: ( 2 total )

服部半藏 2010-05-12 23:26

小禮物{含二B級}

話說舅父去左日本玩~前日返尼買左份小禮物比我~竟係我最愛的日本彩繪!!d酒杯真係靚到吾捨得用呀!!!

arrowtsang 2010-05-12 23:27

ef1887 2010-05-12 23:28

iaoiao 2010-05-12 23:34

joaoao 2010-05-12 23:34
引用樓主服部半藏於2010-05-12 23:26發表的 小禮物{含二B級} :
話說舅父去左日本玩~前日返尼買左份小禮物比我~竟係我最愛的日本彩繪!!d酒杯真係靚到吾捨得用呀!!!

有冇搞錯呀...呢D野咁二B级...简直人人得而諸之啦...我本身是一个极其讨厌日本AV和看日本AV的人 而至于那些什么武腾兰、吉泽明步、苍井空、松岛枫、神谷姬、小泽玛莉亚、高树玛丽亚、山本梓、樱树露衣、濑户由衣、树麻里子、星野光、白石瞳、忧木瞳、白石日和、相田桃、浅仓舞、小林瞳、夕树舞子、美穗由纪、小室友里、黑木香、朝冈实岭、美里真里、饭岛爱、北原梨奈、秋元友美、川合里美、细川百合子、麻生早苗、松阪季实子、川岛和津实、小泽奈美、叶山丽子、金泽文子、凉木桃香、小泽圆、铃木麻奈美、白鸟智香子、中谷香子、市川香织、蜷川香子、上杉美香子、吉田美香子、长谷香子、岬崎香子、立花里子、上原多香子、石川施恩惠、大尺右香、南波杏…… 我更是一个都不认识...更别说看过了....谢谢!!

e魚 2010-05-12 23:39

服部半藏 2010-05-12 23:41
引用第  4  樓  joaoao  於  2010-05-12 23:34   發表的  :

有冇搞錯呀...呢D野咁二B级...简直人人得而諸之啦...我本身是一个极其讨厌日本AV和看日本AV的人 而至于那些什么武腾兰、吉泽明步、苍井空、松岛枫、神谷姬、小泽玛莉亚、高树玛丽亚、山本梓、樱树露衣、濑户由衣、树麻里子、星野光、白石瞳、忧木瞳、白石日和、相田桃、浅仓舞、小林瞳、夕树舞子、美穗由纪、小室友里、黑木香、朝冈实岭、美里真里、饭岛爱、北原梨奈、秋元友美、川合里美、细川百合子、麻生早苗、松阪季实子、川岛和津实、小泽奈美、叶山丽子、金泽文子、凉木桃香、小泽圆、铃木麻奈美、白鸟智香子、中谷香子、市川香织、蜷川香子、上杉美香子、吉田美香子、长谷香子、岬崎香子、立花里子、上原多香子、石川施恩惠、大尺右香、南波杏…… 我更是一个都不认识...更别说看过了....谢谢!!

呀院監一个都吾識都可以想出51个女優簡直利害!利害!!其實佢地都係拍{{愛情動作片}}

掌佬 2010-05-12 23:43

梁爽 2010-05-12 23:46

小小釣手 2010-05-12 23:48
引用第  6  樓  服部半藏  於  2010-05-12 23:41   發表的  :

呀院監一个都吾識都可以想出51个女優簡直利害!利害!!其實佢地都係拍{{愛情動作片}}

海狗 2010-05-12 23:49
引用第  4  樓  joaoao  於  2010-05-12 23:34   發表的  :

kaku 2010-05-12 23:50

4609 2010-05-12 23:52

鯛魚殺手 2010-05-12 23:57

1魚 2010-05-13 00:00
唔係人工劃,係貼花紙的大量生產貨式,分分鐘又係made in china or made in taiwan   

cmm 2010-05-13 00:02

黑仔華 2010-05-13 00:07

北京! 2010-05-13 00:08

achong 2010-05-13 00:31
     春宮...   

釣魚痴 2010-05-13 00:33

dickkuok 2010-05-13 00:35

chon 2010-05-13 00:41

忍者引魚 2010-05-13 00:48

tif 2010-05-13 01:11

千水 2010-05-13 01:19
我睇

春魚 2010-05-13 01:27

bee 2010-05-13 01:31

財叔 2010-05-13 01:33
引用樓主服部半藏於2010-05-12 23:26發表的 小禮物{含二B級} :

你舅父用心良苦佢驚你唔色,送比你睇住學。

高比 2010-05-13 01:38
引用第  6  樓  服部半藏  於  2010-05-12 23:41   發表的  :

嘩~~~你背到背到~但係就未睇過

活活 2010-05-13 01:44

真系要頂頂你~

Johnnych 2010-05-13 01:59

發記 2010-05-13 02:14

hoyiu 2010-05-13 03:09

水銀 2010-05-13 04:55

hot 2010-05-13 05:56

蓝天 2010-05-13 06:21

muito 2010-05-13 06:45

ARTLETA 2010-05-13 06:52

Filo 2010-05-13 07:01

simonkiss1 2010-05-13 07:33

FM 2010-05-13 07:45

seng3388 2010-05-13 07:57

东海钓客 2010-05-13 08:37

林仔 2010-05-13 08:51

sang 2010-05-13 08:54

iantai 2010-05-13 09:01

呢個死咗喇喎

Fish-man 2010-05-13 09:26

rickyng629 2010-05-13 09:31

cross 2010-05-13 09:36

休渔琪 2010-05-13 09:47

查看完整版本: [-- 小禮物{含二B級} --] [-- top --]