查看完整版本: [-- 真人真事返大陸千其唔好一個女仔去廁所 --]

-> 議 事 亭 -> 真人真事返大陸千其唔好一個女仔去廁所 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

阿B女 2010-04-13 12:27

真人真事返大陸千其唔好一個女仔去廁所

一個女仔去大陸的廁所真係要聽清楚同睇清楚....要非常小心.....聽完之后真係嬲...好想爆粗囉.... 所以話人仲可怕過d鬼怪..... .大家都係中國人點解佢地可以咁冇人性...
http://www.youtube.com/watch?v=Z0cBTMNjMDk

休渔琪 2010-04-13 12:43
最好恢复明请十大酷刑.
把那些做歼犯科的人,折磨死!!!
美国人天天讲人道!!!
但是人道经常使坏人得益!!!

伦仔 2010-04-13 12:48
我上唔到你个网址睇唔到唔知发生咩事!但是你又唔好一竹杠打沉一船人!唔一定所有的大陆人会系甘的!一样米养百样人边度都有衰人的啦!

小钓客 2010-04-13 13:02
引用第 1 樓 railmen 於 2010-04-13 12:43 發表的 :
点解:            大陸人真係好X街.....
你的话已经包含了14亿人!!!(在没有定语的情况下,这些所谓的大陆人是不是也包括我)
讲真,香港澳门一样有犯罪,难道也都是X街.....

財叔 2010-04-13 13:03
很彳久似前睇个       

阿B女 2010-04-13 13:09
我當然不是說你們的所有大陸同志........只是某一部份人為了一些利益而去做这些沒人性的事.....我都知度度都有衰人.....但出得呢段片....都係提醒一些港澳的朋友...上大陸要小心....因為真係有發生呢D人....佢地D受害者家屬到現在仲未能取回自已家人的屍體......你係大陸人你仲加清楚....大陸政府的做事方式....其實最嬲係大陸政府.....佢地唔係唔知發生咁样的事....而係唔係去做野.....唉....所以也請你站在港澳人士角度想想.....

阿B女 2010-04-13 13:22

讲真,香港澳门一样有犯罪,难道也都是X街.....
[/quote]

你說得冇錯......一样有犯罪或沒人性的人,全都是X街.....包括港澳和任何地方...那些不尊重個人或他人生命的人...也包含了14亿人口里的其中一部分....

休渔琪 2010-04-13 13:38
http://www.tudou.com/programs/view/y9kBXo6yMh4/
其实可信程度有多高?
器官配对的几率是几百万分之一!!!会不会是电台的作秀!!!!

阿B女 2010-04-13 13:38
根本港澳同中國既道德觀念唔同
接受既思想文化都唔同
中國大陸唔係唔好既
只係中國本身社會問題影響太多........

阿B女 2010-04-13 13:45
也有可能电台的作秀....也有可能是真有此事......總之就是一句:都係小心D好

休渔琪 2010-04-13 13:48

我无语!!!!
最后一句:
道德是法律最高的体现.
法律是道德最低的底线
在地球都是通用的!!!

遙望駭客 2010-04-13 13:48
國內朋友想看影片嗎,我有方法   

阿B女 2010-04-13 13:51
引用第 1 樓 railmen 於 2010-04-13 12:43 發表的 :
最好恢复明请十大酷刑.
美国人天天讲人道!!!

冇錯......我好同意你的講法...... 经常使坏人得益!!! 都是國家政府造就成的......所以話最冇人道,作歼犯科的主兇就是國家政府戈班人.....

陌生地方最好有人同埋一齊,小心為上...      

joaoao 2010-04-13 14:00
引用第  11  樓  遙望駭客  於  2010-04-13 13:48   發表的  :
國內朋友想看影片嗎,我有方法     

駭客???

鱗光一閃 2010-04-13 14:05

稻草人 2010-04-13 14:18
最好恢复明请十大酷刑.
美国人天天讲人道!!!

我都係咁話,但係我又想換器官的病人有冇想過D器官邊度嚟 夠境佢哋倞唔倞

ymtchris 2010-04-13 14:42

achong 2010-04-13 14:47
引用第  10  樓  railmen  於  2010-04-13 13:48   發表的  :

我无语!!!!
.......

小魔女SOS 2010-04-13 15:13
哩段野舊年已經聽過唔止一次,可信程度十分低,不過始終不是自己地方去邊到都要小心D好     

whero 2010-04-13 15:31
隨便去問一位外科醫生就知道這是不可能的

活活 2010-04-13 15:36

歸隱田園 2010-04-13 17:06
香港人......!甘大件事上電台!?..起碼告上特區告上京師!可信性很低.....
沒有破不了的案,只有不破案的人..

dickkuok 2010-04-13 17:09

服部半藏 2010-04-13 17:10

台灣仔 2010-04-13 17:12
之前睇過,不過我唔多信

路過... 2010-04-13 17:48
引用第 14 樓 joaoao 於 2010-04-13 14:00 發表的 :

駭客???

peter_218 2010-04-13 18:46
小心!小心

青木 2010-04-13 18:55

鬼妞 2010-04-13 19:06
     看不到影片...只聽的到聲音...

FM 2010-04-13 19:23

高比 2010-04-13 19:35
其實可信的性不高,如果係事實都絕對是冰山一角,大量這些事件發生會嚴重影響社會安全

而且樓主絕對不能以過激的言語去講述這些問題,這樣只會顯示出個人思想的膚淺,再者在站內已有有明文規定針對這種帖子的公告如下

http://www.fishingmacau.com/bbs/read.php?tid=25289&fpage=5

http://www.fishingmacau.com/bbs/read.php?tid=29944&fpage=3

提醒樓主如果再違返以上站長之公告並引起不必要之爭端,管理員將進一步處理!謝謝~

高比 2010-04-13 19:38
引用第  20  樓  whero  於  2010-04-13 15:31   發表的  :
隨便去問一位外科醫生就知道這是不可能的   

這是簡單的事.....並不是什麼醫學常識....隨便找個內臟就可以對換....今時今日還是不可能的....如果可以不如拿豬的內臟來換還簡單啦
真係唔明點解可以咁無常識,拿了個內臟也不能保存好耐.仲要在幾十萬分之一的配對中找到合配的人才能使用.....拿來做什麼

南水黑毛 2010-04-13 20:16

penge 2010-04-13 20:33
本人曾经同一香港人做工作他說是真的受害者是他的侄仔~聴後我都無言(信不信由你)講真

鱼鷹 2010-04-13 20:35
引用第 2 樓 伦仔 於 2010-04-13 12:48 發表的 :
我上唔到你个网址睇唔到唔知发生咩事!但是你又唔好一竹杠打沉一船人!唔一定所有的大陆人会系甘的!一样米养百样人边度都有衰人的啦!

我支持你

鱼鷹 2010-04-13 20:48
引用第 5 樓 阿B女 於 2010-04-13 13:09 發表的 回 1樓(railmen) 的帖子 :
我當然不是說你們的所有大陸同志........只是某一部份人為了一些利益而去做这些沒人性的事.....我都知度度都有衰人.....但出得呢段片....都係提醒一些港澳的朋友...上大陸要小心....因為真係有發生呢D人....佢地D受害者家屬到現在仲未能取回自已家人的屍體......你係大陸人你仲加清楚....大陸政府的做事方式....其實最嬲係大陸政府.....佢地唔係唔知發生咁样的事....而係唔係去做野.....唉....所以也請你站在港澳人士角度想想.....

你口口声声都话大陆人!大陆人,我想问下你又係边喥人啊!使唔使咁激啊你!全中国嘅大陆人踩到你條尾啊!

華仔 2010-04-13 20:53

發記 2010-04-13 21:32
聽過   不過都係要小心d  

釣魚郎 2010-04-13 21:40

arrowtsang 2010-04-13 22:51
引用第 13 樓 藍玫瑰 於 2010-04-13 13:56 發表的 :
陌生地方最好有人同埋一齊,小心為上...      

Sam_Sam 2010-04-14 00:12

PoU 2010-04-14 02:46
      %$$#&^@#&^#@(*#&@*(&#*(@
人性都冇埋拉

稻草人10 2010-04-14 14:51
大陸人並不是全是壞人,
我認識有幾個心地善良,發自內心幫人的朋友.

阿B女 2010-04-15 15:31
引用第 36 樓 鱼鷹 於 2010-04-13 20:48 發表的 Re:回 1樓(railmen) 的帖子 :

你口口声声都话大陆人!大陆人,我想问下你又係边喥人啊!使唔使咁激啊你!全中国嘅大陆人踩到你條尾啊!

大佬呀.....偏激戈個係你.....請你睇清楚我講緊乜......我係話大陸政府和做傷天害理的事的人.....我幾時鬧晒全中國的人????好人我只會欣賞同尊重....絕唔會批評...現在係你踩到我條尾囉..    ...加上現今社會個個都有言論自由....而且呢段片在大陸好多網站都有播...請問咁佢地又係唔係自已人踩自已人呀?????我並沒有針对什么大陸人...港澳人...台灣人..等等....只係純粹發表一下個別的社會問題...難導有錯嗎??"大陸人"呢三個字係一种稱呼...一點貶意的意思都沒有...就係咁簡單.... 自問良心.....我並不是那些其視和睇唔起別人的人.....善良的中國同胞我一定會尊重......因為我都係百分百的中國人

你有你個道理....你亦有你的言論自由 , 但如果每件事都未搞清楚時....就不要隨便亂批評別人....明白嗎?

阿B女 2010-04-15 15:37
引用第 43 樓 稻草人10 於 2010-04-14 14:51 發表的 :
大陸人並不是全是壞人,
我認識有幾個心地善良,發自內心幫人的朋友.

我絕对認同呀.....我都有朋友係大陸人.....有親戚係大陸人......大陸人都有分好人同壞人.....我要批評的係壞人......而那些心地善良,發自內心幫的人.....我一定會尊重同欣賞.... 仲點敢批評人地呀......

靚女 2010-04-19 23:48

查看完整版本: [-- 真人真事返大陸千其唔好一個女仔去廁所 --] [-- top --]