查看完整版本: [-- 求助:我條女入選左澳門撲克寶貝,系喜定系憂? --]

-> 議 事 亭 -> 求助:我條女入選左澳門撲克寶貝,系喜定系憂? [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

<<   1   2  >>  Pages: ( 2 total )

jdliving 2010-03-01 16:33

求助:我條女入選左澳門撲克寶貝,系喜定系憂?

我條女裡排參加左澳門撲克王俱樂部舉辦既“撲克寶貝”選拔活動,就咁就選上左喇,陰公咯,我都唔知系喜定系憂?大家幫幫手俾D建議啦。
我同條女一齊兩年幾,前排D job唔好穩,佢一直哩埋系屋企,後來見到雜誌話澳門撲克王俱樂部舉行緊“撲克寶貝”選拔,佢就報名了,根本無同我商量過!!點知就甘就錄取了。鬱悶啊!~~可以選上“撲克寶貝”個樣貌就肯定有翻咁上下,又可以俾澳門撲克王俱樂部選中,咁身材就梗系無得彈,大家睇過古天樂演既《撲克王》就知撲克王俱樂部幾有氣派啦,都唔知有幾多女仔日日撚住去果度上班,其實條女咁正又咁索,我都覺得好鬼自豪噶,but聽講宜家D女仔好容易變壞,再加上club裡面都是D咩大老闆啊公子D有錢人,我驚時間耐左條女會俾金錢同權利迷惑,同我講分手,咁點算?我很愛佢噶,唔想失去佢,又唔想做現代版蝸居,大家幫我撚個辦法綁住我條女個心啦。。。
唔該曬!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[attachment=89288]

zoo 2010-03-01 16:46
搵個鐵籠困住佢! (講笑)

你只可做一樣野...........................................................就係做好自己!

生仔 2010-03-01 16:52

高比 2010-03-01 16:57
感情係兩個人的問題.所以單方面做什麼特別的事都無咩用......所以好似動經理講,做好自己就可以了....

致於變不變壞係佢的事,成年人要對自己做的任何事負責,而大環境係會令一個人改變.不過志意堅定人.萬變不離其本質的.如果本質變左,佢都唔係你所喜歡的人了,留戀有什麼用呢.對嗎?

蚊仙 2010-03-01 17:05
引用第  3  樓  高比  於  2010-03-01 16:57   發表的  :
感情係兩個人的問題.所以單方面做什麼特別的事都無咩用......所以好似動經理講,做好自己就可以了....

致於變不變壞係佢的事,成年人要對自己做的任何事負責,而大環境係會令一個人改變.不過志意堅定人.萬變不離其本質的.如果本質變左,佢都唔係你所喜歡的人了,留戀有什麼用呢.對嗎?   

高比大師 厲害
不過我對gal game也是很厲害

小魔女SOS 2010-03-01 17:13
老友如果你女朋友咁易比金錢迷倒,比D富家公子,富豪吸引到,就算佢今次入唔入選都好,日後有機會比佢遇到一個有錢又靚仔既都會變心,哥D女朋友要唔要都吧啦~~~都係阿ZOO經理哥句做好自己     

狂! 2010-03-01 17:22
恭喜恭喜...

ymtchris 2010-03-01 17:29
該死唔使病, 順其自然啦......     

服部半藏 2010-03-01 17:36

引用第 7 樓 ymtchris 於 2010-03-01 17:29 發表的 :

該中魚唔駛打餌......順其自然啦 

东海钓客 2010-03-01 17:55
引用第  7  樓  ymtchris  於  2010-03-01 17:29   發表的  :

peter_218 2010-03-01 18:31
引用第 5 樓 小魔女SOS 於 2010-03-01 17:13 發表的 :
老友如果你女朋友咁易比金錢迷倒,比D富家公子,富豪吸引到,就算佢今次入唔入選都好,日後有機會比佢遇到一個有錢又靚仔既都會變心,哥D女朋友要唔要都吧啦~~~都係阿ZOO經理哥句做好自己      

我介紹一個你們

財叔 2010-03-01 18:42
引用第  11  樓  peter_218  於  2010-03-01 18:31   發表的  :

我介紹一個你們

我一睇就流鼻血,血壓上升,心跳加多。

DEO 2010-03-01 18:56
支持果句,做好自己啦~

魚力發電 2010-03-01 19:08

肥仔健 2010-03-01 19:20

^星辰剑^ 2010-03-01 19:41
一就顺其自然.一就做楚霸王.

機車28 2010-03-01 19:51
亞c兄:人雖然善變既感情動物,但總有些是人重情重義既!
正如上述個位c兄講:做好自已已足夠了!
你估做好自已很易嗎?努力吧
我真心多口講一句,隨遇而安,你也許聽過莫強求這句話嗎??
做人不是過到別人就算,而是要過到自已至真!細心想想你就明了

以上言詞非喜勿插,全屬私人經歷!

華仔 2010-03-01 20:02

dickkuok 2010-03-01 20:12

chaofish 2010-03-01 20:21
女人同釣魚一樣吾一定努力.比心機.用好多時間,同埋你幾中意都好......
.......................................做好自己.........祝你好運.............

南水黑毛 2010-03-01 20:38

釣魚郎 2010-03-01 20:50
引用第  3  樓  高比  於  2010-03-01 16:57   發表的  :

圣斗士 2010-03-01 20:55
做好自己,善待自己,自己开心快乐就行了!

Sam_Sam 2010-03-01 21:07
引用第  12  樓  財叔  於  2010-03-01 18:42   發表的  :

我一睇就流鼻血,血壓上升,心跳加多。

財叔咁你吾好睇咁多眼啦,小心....小心

Sam_Sam 2010-03-01 21:11
引用樓主jdliving於2010-03-01 16:33發表的 求助:我條女入選左澳門撲克寶貝,系喜定系憂? :

我條女裡排參加左澳門撲克王俱樂部舉辦既“撲克寶貝”選拔活動,就咁就選上左喇,陰公咯,我都唔知系喜定系憂?大家幫幫手俾D建議啦。
我同條女一齊兩年幾,前排D job唔好穩,佢一直哩埋系屋企,後來見到雜誌話澳門撲克王俱樂部舉行緊“撲克寶貝”選拔,佢就報名了,根本無同我商量過!!點知就甘就錄取了。鬱悶啊!~~可以選上“撲克寶貝”個樣貌就肯定有翻咁上下,又可以俾澳門撲克王俱樂部選中,咁身材就梗系無得彈,大家睇過古天樂演既《撲克王》就知撲克王俱樂部幾有氣派啦,都唔知有幾多女仔日日撚住去果度上班,其實條女咁正又咁索,我都覺得好鬼自豪噶,but聽講宜家D女仔好容易變壞,再加上club裡面都是D咩大老闆啊公子D有錢人,我驚時間耐左條女會俾金錢同權利迷惑,同我講分手,咁點算?我很愛佢噶,唔想失去佢,又唔想做現代版蝸居,大家幫我撚個辦法綁住我條女個心啦。。。
唔該曬!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.......

係你嘅,始終都係你嘅,莫強求,順其自然

寶記 2010-03-01 21:18

choi輝 2010-03-01 21:36

發記 2010-03-01 21:53
你比佢電話我   等我教下佢         
(講笑姐)

E+你最好對佢好D啦    

青木 2010-03-01 21:57
如果咁小事都驚 點樣過人世阿?

joaoao 2010-03-01 22:04

818釣魚 2010-03-01 22:05

常滿 2010-03-01 22:31
只有一個辨法..................搞大佢個肚..............

講笑..............

樓上的師兄師姐講得好,做好自己     

9911 2010-03-01 22:32

1魚 2010-03-01 22:38
如果事情反過來,您做左澳門撲克帥哥王子,日後工作時就會經常圍繞住一群美女闊太,
1~您....會不會?
2~她....又會不會擔心您?

如果您認為自己唔會,因為她點好點好,無可取代!
那您就要把問題反過來,做到自己是她無可取代的~
yeah     
加油!!

小釣手 2010-03-01 22:40
叫佢介紹d同事比漁網單身人事...........   

achong 2010-03-01 22:40

FM 2010-03-01 22:46

沙立皇 2010-03-01 22:48

iaoiao 2010-03-01 23:12

求.敗 2010-03-01 23:49

itit 2010-03-02 00:29
   die

周星星 2010-03-02 00:49
你有錢佢咪會返黎你身邊嚕xd

活活 2010-03-02 01:03
有信心未必會得, 無信心就一定失. 他日就算塞翁失馬, 又焉知非福呢?      

sankuan 2010-03-02 01:37
如果佢噤易變心 !  就早好過遲 .  對自己要有信心 .

黑仔華 2010-03-02 01:54

笑小草 2010-03-02 01:58

大強 2010-03-02 05:22

outman 2010-03-02 06:31

小魔女SOS 2010-03-02 09:55
引用第  34  樓  1魚  於  2010-03-01 22:38   發表的  :
如果事情反過來,您做左澳門撲克帥哥王子,日後工作時就會經常圍繞住一群美女闊太,
1~您....會不會?
2~她....又會不會擔心您?

.......

那您就要把問題反過來,做到自己是她無可取代的~

都係哩四字真言"做好自己"

查看完整版本: [-- 求助:我條女入選左澳門撲克寶貝,系喜定系憂? --] [-- top --]