查看完整版本: [-- 3KG骨煲大會 --]

-> 會 員 互 動 -> 3KG骨煲大會 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

<<   1   2  >>  Pages: ( 2 total )

高比 2009-12-18 15:05

3KG骨煲大會

會議內容:
食3KG骨煲,吹水,抹嘴,再吹水,再抹嘴!目標完善3KG版規,確保日後明確實現版區審批標準.大會就全球網內立科變細問題作出討論,計劃未來十年餌粉減投目標,再就發達釣友援助貧窮釣友及發展中釣友問題上取得共識.歡迎任何釣友參加會議.

世界時間:12月20日   晚上11:30

宇宙地點:黑沙環第七行順記 (老地方)

國際人物:所有漁網會員

議案經費:預計100MOP以內

唔好問我真定係...食宵夜邊有假呢

如果唔識去,可以打66605166或66876819搵路政幫忙

joaoao 2009-12-18 15:11
援助貧窮釣友及發展中釣友          ...........係呢度我要多謝所有幫助我離開貧窮線嘅善長及員外們.....係未來嘅目子我會努力架啦.........多謝!!你地餐宵夜....感激流涕..無以為報         [attachment=85362]

premium 2009-12-18 15:14
我得返2蚊漁樂幣算唔算貧窮釣友呀

機車28 2009-12-18 15:15
亞高c兄,你咁食法!
好似趕鬼入趕鬼出喎!

高比 2009-12-18 15:17
引用第  1  樓  joaoao  於  2009-12-18 15:11   發表的  :
援助貧窮釣友及發展中釣友          ...........係呢度我要多謝所有幫助我離開貧窮線嘅善長及員外們.....係未來嘅目子我會努力架啦.........多謝!!你地餐宵夜....感激流涕..無以為報         [attachment=85362]  

嘩....恭喜已經腳離貧窮.小弟仍是活在貧窮線以下的釣友..多謝善長及員外們.....係未來嘅目子我會努力架啦.........多謝!!你地餐宵夜....感激流涕..無以為報

華仔 2009-12-18 15:18

釣魚郎 2009-12-18 15:22
引用第  4  樓  高比  於  2009-12-18 15:17   發表的  :

嘩....恭喜已經腳離貧窮.小弟仍是活在貧窮線以下的釣友..多謝善長及員外們.....係未來嘅目子我會努力架啦.........多謝!!你地餐宵夜....感激流涕..無以為報

你地係發達地區貧窮線,難為我係第三世界貧窮線窮等人家.........好心啦,福心啦可憐下我呢個窮等人家啦

小魔女SOS 2009-12-18 15:24
    又係11點幾

高比 2009-12-18 15:28
引用第  7  樓  小魔女SOS  於  2009-12-18 15:24   發表的  :
    又係11點幾

11點幾...有耐都未訓呀,仲係星期天呀!米玩啦,你邊有咁乖,未起身咋下化....

小魔女SOS 2009-12-18 15:32
引用第  8  樓  高比  於  2009-12-18 15:28   發表的  :

11點幾...有耐都未訓呀,仲係星期天呀!米玩啦,你邊有咁乖,未起身咋下化....

如果我第二日要返工我好少出街,就算出都係早早返家

休渔琪 2009-12-18 15:41
没我份!!!

高比 2009-12-18 16:11
引用第  10  樓  railmen  於  2009-12-18 15:41   發表的  :
没我份!!!

19號提早來呀

活活 2009-12-18 16:25
very 骨啊. 不過無我份...       

ymtchris 2009-12-18 16:43
引用第  12  樓  活活  於  2009-12-18 16:25   發表的  :
very 骨啊. 不過無我份...       

同你個名一樣呀, 也是活.............該呀.....

高比 2009-12-18 16:45
引用第  13  樓  ymtchris  於  2009-12-18 16:43   發表的  :

同你個名一樣呀, 也是活.............該呀.....

我打算自帶淮鹽花生...你包五香留唔留到20號呀

ymtchris 2009-12-18 16:47
個個富有人家都扮窮, 難委我喱真窮人都未出過聲呀....
如果去一去你地個敘會, 我起碼十日食穀種呀.....

ymtchris 2009-12-18 16:49
引用第  14  樓  高比  於  2009-12-18 16:45   發表的  :

應該未食哂呀, 多謝高經理賜細佬五香花生米一大包呀........

活活 2009-12-18 17:10
引用第  16  樓  ymtchris  於  2009-12-18 16:49   發表的  :

應該未食哂呀, 多謝高經理賜細佬五香花生米一大包呀........

總裁咁識食, 花生補腎wor.

那貓 2009-12-18 17:10
引用第  14  樓  高比  於  2009-12-18 16:45   發表的  :

唉.....釣友們個個都系赤貧線下,呢餐就等小弟和高比硏究吓,高比出骨煲,我出鼓油,各位話好唔好,

高比 2009-12-18 17:18
引用第  18  樓  那貓-  於  2009-12-18 17:10   發表的  :

唉.....釣友們個個都系赤貧線下,呢餐就等小弟和高比硏究吓,高比出骨煲,我出鼓油,各位話好唔好,

貓老板呀貓老板...咁即係想屈死我依個在基層,前線掙扎求存的草根啫.....你睇...我已經將成年的食糧.碩果僅存的淮鹽大花生奉獻出來俾人家送啤啤助興....仲要細佬出埋骨煲....來年我要放血賣骨了

choi輝 2009-12-18 17:35
反夜*去唔到** 大家食得開心d

沙立皇 2009-12-18 18:30
引用第  7  樓  小魔女SOS  於  2009-12-18 15:24   發表的  :
    又係11點幾

又係道扮灰姑娘呀,11點唔出得街架。

chon 2009-12-18 18:51

忍者引魚 2009-12-18 18:51

台灣仔 2009-12-18 19:00
         好正既骨煲

bobbylaw 2009-12-18 19:08

總舵主 2009-12-18 19:22

釣魚郎 2009-12-18 19:30
引用第  18  樓  那貓-  於  2009-12-18 17:10   發表的  :

我出辣椒絲

機車28 2009-12-18 19:31
引用第  26  樓  總舵主  於  2009-12-18 19:22   發表的  :

[attachment=85375]

vv2323 2009-12-18 19:41

海狗 2009-12-18 19:46
成日都11點就你個仆街收工.....     

攪到我次次都無得去......葡 你阿么......     

釣魚痴 2009-12-18 20:06

亞枝 2009-12-18 20:06
引用第  30  樓  海狗  於  2009-12-18 19:46   發表的  :

高比 2009-12-18 20:09
引用第  30  樓  海狗  於  2009-12-18 19:46   發表的  :

我返工可以出去食飯兩個鐘....但唔係人人都好似你咁,好多有家室要係屋企食飯嫁
咁唔通八九點食宵夜呀...你可以約八九點飯局嫁

蚊仙 2009-12-18 20:19

海狗 2009-12-18 20:23
引用第  33  樓  高比  於  2009-12-18 20:09   發表的  :

我返工可以出去食飯兩個鐘....但唔係人人都好似你咁,好多有家室要係屋企食飯嫁
咁唔通八九點食宵夜呀...你可以約八九點飯局嫁

<好多有家室要係屋企食飯嫁>......食少一餐唔會家變呀....

獲獲都係食宵夜.....無一次係食晚飯......成日都要就你放工....夠有好多人要返夜食唔到.....

你話你有邊次唔係揀夜晚11點丫.....仆你個街....講起就嬲.....

高比 2009-12-18 20:31
引用第  35  樓  海狗  於  2009-12-18 20:23   發表的  :

<好多有家室要係屋企食飯嫁>......食少一餐唔會家變呀....

獲獲都係食宵夜.....無一次係食晚飯......成日都要就你放工....夠有好多人要返夜食唔到.....
.......

咁你想點啫...嘈嘈幣無建設.又無人叫你唔黎,真係頂你唔順~而家我約啱時間的會員宵夜吹水,又唔係網聚,唔通又要你批准呀?

上兩次都係食飯時間,一次打邊邊,你又話黎唔到~咁你想點啫老闆...有得有失.你唔明白呀!?有時我都無左好多私人時間嫁!!!

次次都係你自己唔黎~仲好講話黎唔到...不如就你去拱北食啦~身為管理員之一成日帶頭爆粗.真係無你咁好氣呀!

院長呀~~佢停左藥好耐呀????~

海狗 2009-12-18 20:39
引用第  36  樓  高比  於  2009-12-18 20:31   發表的  :

咁你想點啫...嘈嘈幣無建設.又無人叫你唔黎,真係頂你唔順~而家我約啱時間的會員宵夜吹水,又唔係網聚,唔通又要你批准呀?

上兩次都係食飯時間,你又話黎唔到~咁你想點啫老闆...有得有失.你唔明白呀!?有時我都無左好多私人時間嫁!!!
.......

獲獲都係咁樣....你以後自己食埋佢...........

求.敗 2009-12-18 20:46
骨煲?     

高比 2009-12-18 20:50
引用第  37  樓  海狗  於  2009-12-18 20:39   發表的  :

獲獲都係咁樣....你以後自己食埋佢...........

放心,我實食埋你戈份~

南水黑毛 2009-12-18 21:02

生仔 2009-12-18 21:05
引用第  4  樓  高比  於  2009-12-18 15:17   發表的  :

嘩你兩條友都話窮,個個出出入入都楂四個輪,難為我地D窮人,向咁凍既天氣下楂兩個輪,愁重風吹雨打,,,,,,,,,,,,,重比人講風涼話...

高比 2009-12-18 21:14
引用第  41  樓  [小生]  於  2009-12-18 21:05   發表的  :

嘩你兩條友都話窮,個個出出入入都楂四個輪,難為我地D窮人,向咁凍既天氣下楂兩個輪,愁重風吹雨打,,,,,,,,,,,,,重比人講風涼話...

你部兩個六可以買我十部前七呢

生仔 2009-12-18 21:21
引用第  42  樓  高比  於  2009-12-18 21:14   發表的  :

你部兩個六可以買我十部前七呢

發記 2009-12-18 21:37

傑仔 2009-12-18 21:52
係咪有成3kg ga個煲

arrowtsang 2009-12-18 22:04
  3KG骨煲大會          [attachment=85380]          

高比 2009-12-18 22:05
引用第  45  樓  傑仔  於  2009-12-18 21:52   發表的  :
係咪有成3kg ga個煲   

帶埋漁尺黎自己量下個長度.再用院長個電子磅磅過你就知

亞神 2009-12-18 22:30
引用第  35  樓  海狗  於  2009-12-18 20:23   發表的  :

.......

呵呵有人發難渣......

seng3388 2009-12-18 22:30

查看完整版本: [-- 3KG骨煲大會 --] [-- top --]