查看完整版本: [-- 舊式阿波 --]

-> 浮 游 磯 釣 -> 舊式阿波 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

磯民 2005-09-25 18:30

舊式阿波

釣具店貨尾....超便宜
4個浮波...共$200元
G牌絕版襟計....$48元1個.....(黑毛,石鯛)

再生强尼 2005-09-25 21:08
G牌绝版襟计....$48元1个
好靓仔啦!系边度买家我又想买啦!

wah 2005-09-25 21:12
係邊度買ar ?!
我要買G牌絕版襟針
石鯛

磯民 2005-09-25 21:15
屯門碼頭...利達行.....快要結束所以散貨

磯民 2005-09-25 21:29
聽日去問吓仲有冇.....邊個要就講啦

光頭仔 2005-09-25 21:58
好波!!!

wah 2005-09-25 22:40
我要買G牌絕版襟針
石鯛

磯民 2005-09-25 22:43
wah仔..聽日幫你問吓...

wah 2005-09-25 22:56
thx ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~thx~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~thx~~~~~~~~~~~~~~~thx~~~~~~~~~~~~~~thx~~~~

磯民 2005-09-26 21:27
wah...買晒...la
我會幫再找....比啲時間我...
如果你好鍾意..我比我個你先吖..

wah 2005-09-26 22:03
ng 洗 la .......
多謝你幫我找.........但我不需.........

了神 2006-01-11 00:38
下面是引用磯民於2005-09-26 21:27發表的:
wah...買晒...la
我會幫再找....比啲時間我...
如果你好鍾意..我比我個你先吖..

仲有沒有Gama 黑毛絕版襟章呀 ? 我想找個呀

磯民 2006-01-13 22:50
下面是引用了神於2006-01-11 00:38發表的:

仲有沒有Gama 黑毛絕版襟章呀 ? 我想找個呀

見到第二度有石鯛..但都幾貴!$98

jc 2006-01-15 15:55
買唔返的了; 好好保存吧!!

查看完整版本: [-- 舊式阿波 --] [-- top --]