查看完整版本: [-- 會衫最後決定........... --]

-> 假 餌 釣 魚 -> 會衫最後決定........... [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

<<   1   2   3   4  >>  Pages: ( 4 total )

dacky 2005-09-24 00:35

會衫最後決定...........

唔該請快速回貼 , 要係le兩日作出決定拍板做啦 , 唔係就做唔設傢啦 ,
e+係咁多個裹面簡5個 , 點解5個呢 ? 因為怕如果簡定戈3個 , 其中有
一個無色就死啦 , 所以買個保障 , 如果戈時簡戈5隻色都有 , 咪再簡
出最like戈三種..... ok   上面係多選尼傢...
最終會係星期日晚上12點 , 終止投票......作出決定

每人只限 take 5個 , 不要 take 多

磯民 2005-09-24 00:37
非會員...可以投嗎??

dacky 2005-09-24 01:37
可以 , 比個意見都得..............  

你比左個意見 , 遲d入左會 , 咪一樣係會員..... ^^

le 個答案最後會同qoos戈個答案再作出決定

赤鬼 2005-09-24 03:06
會衫係長袖定短袖架? 係唔係釣魚衫咁有帽架?

如果釣魚用就梗係淺色啦!但如果係普通短袖衫梗係黑色型啦!

仲有個會徽咩樣架?入會費幾多呀?件衫又賣幾錢呀?

狼來了 2005-09-24 11:59
喂喂~>......製作部d人好快d出嚟答人la~~~^^

dacky 2005-09-24 13:05
大家like唔like 淺灰色 , 姐係上面圖戈件 , 如果想要埋可以投多一票啦 , 我都覺得幾靚...........

犬齒鮪 2005-09-24 13:07
都吾错,投它一票。

dacky 2005-09-24 13:22
多謝大家支持............. ^^

Honfer 2005-09-24 15:37
入會吾知要吾要錢
件衫都吾知要吾要錢
一切都未定斷
等做好左條件先答到你......
冬天我地會做另外一件長衫

四眼妹 2005-09-24 21:02
好year~好year~我同春表哥一樣要淺灰色~~

赤鬼 2005-09-24 21:24
咁似人地件衫ga?

dacky 2005-09-24 21:37
好大分別喎 , 我地系前後d色直落 , 加埋條領都係有顏色 , 如果外形差唔多一d都唔出期 ,
出邊街都有大把有領唔同款色啦 .. ^^ 係咪先......
我地由 起草圖 , 討論 , 設計...等等...   都係我地一手一腳做傢...............

我地做出尼戈件一定靚仔過"魚釣人"戈件好多..........^^ he he...   由期是後面d魚影同前面個
logo , 個logo d 骨你要諗諗先知佢解咩.. he he...

四眼妹 2005-09-25 10:06
咁勁呀!好想快d羅到手呀~

Honfer 2005-09-25 13:38
這個就係我地個logo le....

Honfer 2005-09-25 13:54
依家仲要整多件冬天用的
大家快d 諗下點整好le>.....
吾知做風樓好定衛衣好........

四眼妹 2005-09-25 14:13
我覺得風樓好!可以親3呀媽

赤鬼 2005-09-25 17:25
下面是引用honfer於2005-09-25 13:54發表的:
依家仲要整多件冬天用的
大家快d 諗下點整好le>.....
吾知做風樓好定衛衣好........

點解唔兩件都整晒即?

但如果一定要簡就更係薄風樓啦!著既機會會大D。

最好就係 GORE-TEX 添啦,咁平時出去釣魚遇上落雨都唔駛濕身添!

光頭死神 2005-09-25 18:18
風樓就風樓 la .... 唔好當防水衫先得 ga ......

磯民 2005-09-25 19:17
快啲啦...心急死我la...10月8日前可以嗎?

阿叉 2005-09-25 19:21
leia話..:係啦!太約几時可以羅到呀?

Honfer 2005-09-25 19:26
起碼要10月中先有得搵...

dacky 2005-09-25 21:40
好快就到12點啦..............就尼就有結果

四眼妹 2005-09-25 23:30
係呀~!好想快D知呀~~~

dacky 2005-09-26 00:43
有結果啦........ 最後入到圍ge佳麗有 , 淺灰色 , 淺藍 , 黑色 , 深藍 , 綠色.........

幾日後會再簡出3位......... 做澳門假餌小姐.........

狼來了 2005-09-26 10:43
我想要件pink呀..~~~~~

Ar保 2005-09-26 11:26
下面是引用狼來了於2005-09-26 10:43發表的:

得~~!你在眾人面前吞左隻STELLA就有得商量架啦!!

犬齒鮪 2005-09-26 11:29
澳門假餌會咁殘酷ga???

Ar保 2005-09-26 11:38
下面是引用犬齒鮪於2005-09-26 11:29發表的:
澳門假餌會咁殘酷ga???

NONO......還不夠隻狼提出的要求殘酷

犬齒鮪 2005-09-26 11:39
佢淨係想要件pink既會員服渦..........〉︿〈''

Ar保 2005-09-26 11:41
已經夠了~

犬齒鮪 2005-09-26 11:43
咁啊..........算佢唔好彩了.............

釣震兄 2005-09-26 11:44
灰色果件,我要硬啦...

犬齒鮪 2005-09-26 11:57
小心要吞STELLA才要得到喔...........這次可能換吞SALTIGA了......

Ar保 2005-09-26 11:59
吾洗~~灰色是入選的

犬齒鮪 2005-09-26 12:03
咁叫狼來了自己出錢整應該得瓜~~~??

四眼妹 2005-09-26 12:06
係唔係又要再投票呀?

四眼妹 2005-09-26 12:06
係唔係又要再投票呀?

犬齒鮪 2005-09-26 12:07
投乜票啊??

Ar保 2005-09-26 12:11
得~~!!佢吞晒全套YO-ZURI 3D系列假餌就得架啦!!
一個會怎能夠如此沒一至性的!!

dacky 2005-09-26 12:22
下面是引用狼來了於2005-09-26 10:43發表的:

衰公啊 , 印衫戈到咪有pink囉 , 戈次同你一齊定傢嗎 , 你唔記得啦

dacky 2005-09-26 12:24
我諗唔會再投票啦 , 應該會由我地決定 , 灰色就緊傢啦 ^^

dacky 2005-09-26 12:25
一個stella同 3d 都唔係易吞^^

四眼妹 2005-10-04 17:24
哦~好呀!!!灰色好呀~~冬天個件點呀?

terry 2005-10-04 22:09
真系想快d着住呢件衫出去钓鱼啊!

dacky 2005-10-04 22:49
等下啦 , 就快傢啦.......

健尼 2005-10-05 00:59
講就快~
但做就...

四眼妹 2005-10-05 12:08
做左之後係唔係去漁獵人到羅呀????????

dacky 2005-10-05 13:47
做起先算..............

四眼妹 2005-10-05 15:06
禁又係~~~好心急~~點算~努力努力~~~

terry 2005-10-06 22:00
我地为有等了又等..........失忘ar!

查看完整版本: [-- 會衫最後決定........... --] [-- top --]