查看完整版本: [-- 最型釣魚先生 --]

-> 會 員 互 動 -> 最型釣魚先生 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

<<   1   2  >>  Pages: ( 2 total )

高比 2009-07-17 17:23

最型釣魚先生

我見過好多師兄師傅,都同佢地釣過魚,在網上也看到好多佢地的相片!
其中,我覺得最型就係依張!佢就係貌師傅嗱!!!師傅好野!你好型呀!

請繼續提拱你覺得最型的釣魚先生的相片,集中好之後可以就可以投票了!
當然,釣魚先生或多或少係會有少少記念品的!,就在8.16飯局活動時頒埋獎啦!

以下就是我覺得傅師傅最型的相片!

可以站在貌師傅隔離簡直係我的榮幸!

zoo 2009-07-17 17:26
好型仔wo     

肥仔 2009-07-17 17:35
超勁爆~~~型呀   

seng3388 2009-07-17 17:43

dacky 2009-07-17 17:43
又有型又有禮貌 .........  

求.敗 2009-07-17 17:48

小小釣手 2009-07-17 17:50

機車28 2009-07-17 17:52
[attachment=72726] 呢張可以嗎!       

太子 2009-07-17 17:53

wongchikit 2009-07-17 18:07
滿弓型爆

黑仔華 2009-07-17 18:15

釣魚郎 2009-07-17 18:24
我都係佢既芬屎   

chon 2009-07-17 18:30

魚拓 2009-07-17 18:33

ymtchris 2009-07-17 18:33
靚仔呀, 我要.....     

ymtchris 2009-07-17 18:35
引用第  11  樓  釣魚郎  於  2009-07-17 18:24  發表的 :
我都係佢既芬屎   

係唔係這個殺手不太冷, 入面個主角呀.....

大強 2009-07-17 18:37
好型呀 高比師兄都得得地喎 哈哈

山貓 2009-07-17 19:07

joaoao 2009-07-17 19:45
       你條粉腸又擺我上枱...................   

計我話最型係你至真!!   

大家睇下高生果一個殺魚唔斬眼表情...幾型呀!!魚見愁呢個朵俾你用就真你當之無愧     
[attachment=72755]  [attachment=72756]

鬼頭刀 2009-07-17 19:52

服部半藏 2009-07-17 19:53

路過... 2009-07-17 19:56

高比 2009-07-17 20:09
引用第  18  樓  joaoao  於  2009-07-17 19:45  發表的 :
       你條粉腸又擺我上枱...................   

計我話最型係你至真!!   

.......

好似係你教我生吞魚仔的技巧喎~

zoo 2009-07-17 20:13
兩個師兄互爆密照!        

南水黑毛 2009-07-17 20:23

釣魚痴 2009-07-17 20:28

南方黑鯛 2009-07-17 20:30

manchon9 2009-07-17 20:31

石頭 2009-07-17 20:37

財叔 2009-07-17 20:56
高比有型个大C父,搶曬C父鏡       

OldCat 2009-07-17 21:02
兩位師傅都甘有型

高比 2009-07-17 21:17
引用第  6  樓  小小釣手  於  2009-07-17 17:50  發表的 :

拍手掌俾你自己呀師傅~顛峰之作呀
我仲有份見證2.5子石上25分鐘力拼!都係我的榮幸之一!

jame575 2009-07-17 21:17
不过还是要缵下影相的朋友,捉拍得劲呢     

高比 2009-07-17 21:19
引用第  32  樓  jame575  於  2009-07-17 21:17  發表的 :
不过还是要缵下影相的朋友,捉拍得劲呢     

多謝你讚我...

宮本 2009-07-17 21:24
cool~

張張相都值得一睇再睇      

青木 2009-07-17 21:26

發記 2009-07-17 21:33
弓得好正~

arrowtsang 2009-07-17 21:44
邊個最堅最型?細佬笈住呢張惦成晚,睇住亞邊個邊個你贊我,我又"欽敬"番你,一路小弟都冇回帖,卒之忍唔住,出手喇..........最堅最型o既磯釣皇者,唔駛講,公道自在人心,NO.1----我師父-----海狗大獅,係師父叫我唔好講出o黎,佢為人好低調,又親民,仲非常博愛添,唔再講,睇相. [attachment=72779]  [attachment=72780]  [attachment=72781]  [attachment=72782]

bobbylaw 2009-07-17 21:50

高比 2009-07-17 21:51
引用第  37  樓  arrowtsang  於  2009-07-17 21:44  發表的 :
邊個最堅最型?細佬笈住呢張惦成晚,睇住亞邊個邊個你贊我,我又"欽敬"番你,一路小弟都冇回帖,卒之忍唔住,出手喇..........最堅最型o既磯釣皇者,唔駛講,公道自在人心,NO.1----我師父-----海狗大獅,係師父叫我唔好講出o黎,佢為人好低調,又親民,仲非常博愛添,唔再講,睇相. [attachment=72779]  [attachment=72780]  [attachment=72781]  [attachment=72782]

名人即是名人,永遠都係咁低調,深藏不露...即是睇唔出

小小釣手 2009-07-17 22:10
勿狗爺佢倫落到要瞓街边咁

傑仔 2009-07-17 22:15
引用第  37  樓  arrowtsang  於  2009-07-17 21:44  發表的 :

都係你有心.......大屎好野!

chaofish 2009-07-17 22:20
個個咁形我都放張2001年舊相 [attachment=72786]6形下先
.失禮哂

高比 2009-07-17 22:28
引用第  42  樓  chaofish  於  2009-07-17 22:20  發表的 :
個個咁形我都放張2001年舊相 [attachment=72786]6形下先
.失禮哂

型到爆!!!!君子坦蕩蕩!又唔怕太暴露!

海狗 2009-07-17 22:43

釣魚勝手 2009-07-17 22:44

肥仔 2009-07-17 23:30
唔洗爭 , 個個都咁型~~~

活活 2009-07-18 00:03
引用第  31  樓  高比  於  2009-07-17 21:17  發表的 :

拍手掌俾你自己呀師傅~顛峰之作呀
我仲有份見證2.5子石上25分鐘力拼!都係我的榮幸之一!

.......

下面果個就系高橋個大佬.......高手!!!!!!! 唔該幫我簽名啊~~~

活活 2009-07-18 00:07
引用第  39  樓  高比  於  2009-07-17 21:51  發表的 :

名人即是名人,永遠都係咁低調,深藏不露...即是睇唔出

果然系大C, 深藏(被內)不露(3點)wor~

FM 2009-07-18 01:03

查看完整版本: [-- 最型釣魚先生 --] [-- top --]