查看完整版本: [-- 7月12日/14日 約時間去FIVE仔或五仔釣場釣魚! 唔去啦 本來想12日去玩全日架 --]

-> 相 約 釣 魚 -> 7月12日/14日 約時間去FIVE仔或五仔釣場釣魚! 唔去啦 本來想12日去玩全日架 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

蚊仙 2009-07-11 16:31

7月12日/14日 約時間去FIVE仔或五仔釣場釣魚! 唔去啦 本來想12日去玩全日架

如題 有意就短信或者PM我!
新手一名!希望有高手帶
車錢詳談

----------
以下為更新

..............
今日7月11日
7點多 想同朋友去一去人工湖試竿....
因為支竿係新買 同嘛岩岩整返好....
450$mop
右手持工具 [絞 魚絲 1.5+2.5 x2](係個袋到)+冰箱 左手持竿5.3米退竹竿+小食
真係仆街 第一日玩完返黎收竹就殘左....
令去漁店整!汁零件汁左成粒鐘 來回都成粒鐘 好辛苦丫

跟住出去個陣 我仲記得自己手入面有竿.....
正到車站!等9A 車 等左大約5分鐘.. 係個5分鐘入面食小食!
上到車 用學生卡 B左後 開車大約3分鐘 就發現 自己支竿冇左...
落車 行成5分鐘 大約先到 返個個車站
個時 支竿已經唔見左...

加上聽 小小釣手講 五仔 2 4 6星期開放
聽說 食左兩次白果...好彩我冇去

Five 3 5 星期 開放
以家要睇我係星期三前買唔買到支新竿
有咩好介紹.......

阿B 2009-07-11 17:45
引用樓主  蚊仙  於  2009-07-11 16:31  發表的  7月12日~13日 約時間去FIVE仔或五仔釣場釣魚!半日 :
如題 有意就短信或者PM我!
新手一名!希望有高手帶
車錢詳談

車錢係唔洗的.......釣下午80元人仔..咩都有l.架la..13號好像星期一來......放假....一天的..

fklee 2009-07-11 17:51
明天開five仔,但会掛3号風球
http://www.smg.gov.mo/www/c_index.php

蚊仙 2009-07-11 18:01
five 仔五仔內置有車接?

arrowtsang 2009-07-11 18:26

蚊仙 2009-07-11 18:40
正wo 約定左聽日去five仔到釣先
130$全日 人仔

achong 2009-07-11 19:09
       師傅帶徒弟要收學費的噢.....................

南水黑毛 2009-07-11 19:18

manchon9 2009-07-11 19:31

發記 2009-07-11 19:32
我都好想去過手引...................................................但要番工呢

黑仔華 2009-07-11 19:48

FM 2009-07-11 20:02

chon 2009-07-11 20:45

鱼翅鱼嘴 2009-07-11 21:40

小小釣手 2009-07-11 22:06

梁爽 2009-07-11 22:23
就聽日啦

choi輝 2009-07-11 23:48

路過... 2009-07-12 00:27

洗馬路 2009-07-12 00:30

deskchan 2009-07-12 00:49

dickkuok 2009-07-12 00:54
打風

釣魚勝手 2009-07-12 02:03

蚊仙 2009-07-12 02:43
走去試竿 試到唔見左支竿 唉
都唔知搞默- -
一上車就發現自己唔係手令住支竿 返去車站 都唔見
..........................
禁就冇左
so good
聽日應該去唔到..要買過

路過... 2009-07-12 03:06
引用第  22  樓  蚊仙  於  2009-07-12 02:43  發表的 :
走去試竿 試到唔見左支竿 唉
都唔知搞默- -
一上車就發現自己唔係手令住支竿 返去車站 都唔見
..........................
禁就冇左
.......

吾係化

蚊仙 2009-07-12 04:26
講粗口都黎唔切 sai我禁多時間

premium 2009-07-12 15:11
黑仔王~   

ymtchris 2009-07-12 17:16

生仔 2009-07-13 02:34

洗馬路 2009-07-13 02:41

查看完整版本: [-- 7月12日/14日 約時間去FIVE仔或五仔釣場釣魚! 唔去啦 本來想12日去玩全日架 --] [-- top --]