查看完整版本: [-- 我好傷心呀! 我真係想死了就算! --]

-> 議 事 亭 -> 我好傷心呀! 我真係想死了就算! [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

<<   1   2  >>  Pages: ( 2 total )

洗白白 2009-06-22 17:21

我好傷心呀! 我真係想死了就算!

..........

achong 2009-06-22 17:25

zoo 2009-06-22 17:26
算啦! 佢唔識寶遮!

洗白白 2009-06-22 17:26
現在我人又老,錢又冇,男友又唔要我,仲有冇工作....
唔死都冇用啦!

我好傷心.......好絕望......
我身上得番80蚊,,媽咪都冇錢既,我更加冇可能依賴媽咪幫助!
現在點做好呀?
搵工份份都等消息/.\
前路好灰暗

zoo 2009-06-22 17:30
引用第  3  樓  洗白白  於  2009-06-22 17:26  發表的 :
唔死都冇用啦!

我身上得番80蚊,,媽咪都冇錢既,我更加冇可能依賴媽咪幫助!
.......

希望在明天!

DEO 2009-06-22 17:30
撐撐你~~~~

肥良531 2009-06-22 17:36
拿把刀扎他几下。扎下身啊

arrowtsang 2009-06-22 17:40

ymtchris 2009-06-22 17:44
堅強d, 去走出谷底,     , 不要給人看小呀....   
事在人為.....     

想釣魚 2009-06-22 17:46

釣魚郎 2009-06-22 17:56
    頂住,死唔係一個解決方法

achong 2009-06-22 18:00
在這個世界上“傷心”永遠無法幫你解決問題, 逹成目的.........每個人都可能要遇到一些要自己坚強面對和獨立承受的困難.......問題來了要解決. 要好好想想, 用一個積極的态度去寻找答案..............   祝早日脫險......................

求.敗 2009-06-22 18:10

亞枝 2009-06-22 18:36
我亦剛與相處十多年的另一半分開   
但......................
今天的我已振作起來 投入她的懷抱
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.她就是我的工作
謹記......明天會更好

sang 2009-06-22 19:05
路過 打過電話去關心下白白小姐

石釘9245 2009-06-22 19:08
引用第  13  樓  亞枝  於  2009-06-22 18:36  發表的 :
我亦剛與相處十多年的另一半分開   
但......................
今天的我已振作起來 投入她的懷抱
.
.
.......

十多年感情現在要分開一定很痛苦

大鸥 2009-06-22 19:10

魚拓 2009-06-22 19:47
妳前男朋友走得快真幸運..     

wongchikit 2009-06-22 20:02

gret 2009-06-22 20:11

南水黑毛 2009-06-22 20:24

路過... 2009-06-22 20:33
我可以點幫到你!

路過... 2009-06-22 20:35
引用第  14  樓  sang  於  2009-06-22 19:05  發表的 :
路過 打過電話去關心下白白小姐

發記 2009-06-22 20:40
人要向前看~

Eldewong 2009-06-22 21:12
明天會更好

鯛魚殺手 2009-06-22 21:53
唔好做傻事,你死了果個賤人就更加開心,不如堅強下去睇吓賤人有乜報應     

光头神探 2009-06-22 21:55
[attachment=71152] 一於训番个靓觉、天光再算、明天太阳一样会出来的! [attachment=71153]

黑仔華 2009-06-22 22:04

舊的不去,新的唔來.堅強的站起來.明天會更好.

e魚 2009-06-22 22:07
好既留,賤既無鞋挽屐走,唔使傷心,應該要感恩,唔使比佢玩成世.仲有好多好男人等住你.

小小強 2009-06-22 22:24
前路己過,放眼明天

舊人既去,不必強求

生命可貴,請多真惜

小堡 2009-06-22 22:44
唔使傷心!加油加油

muito 2009-06-22 22:51
引用第  3  樓  洗白白  於  2009-06-22 17:26  發表的 :
唔死都冇用啦!

.......

要加油呀. 要為自己而生存.
如果有咩需要幫手的就出聲啦.

山貓 2009-06-22 22:56

dickkuok 2009-06-22 23:04
你現在的心情我好了解

1魚 2009-06-22 23:20
cat cat~我既遭遇都係好差好差,離鄉別井,已經年幾冇返自已屋企,工作上,簡單比喻,我係一個會做滿漢全席既大廚,但而家只能日日炒粉炒麵.....又如何...唯有等...
一年....
兩年....
我知道~黑暗的道路一定會過去的....
所以當我心情去到最低點時,無論如何都出去走走,睇睇天空,睇睇海水...
嘻嘻~我又變回一個龍精虎猛的男子漢   

人...沒有絕路的~只要用心再走下去

釣魚勝手 2009-06-22 23:43

klff 2009-06-23 00:03
明天會更好

財叔 2009-06-23 00:12
放眼看遠方,你睇,你背後有好多人比你仲慘,佢地一樣求生全,你比佢地幸福好多,小妹妹:你不要放氣。老力,加油,精神。好多人支持你。YES:財叔話寄。                   

假師傅 2009-06-23 00:34

高比 2009-06-23 00:37
睇下幾多人支持你!

雖然生離係痛苦,但如果個賤男真係賤到無人有,你要佢為左責任,為左俾人話而勉強同你一齊,用可憐你的態度去照顧你又有什麼用呢!不如及早離開依條賤友啦!勉得他日更加傷心後悔!我唔幫你挽留只係唔想你越來越盲目!

人的一生實在太多太多事要做,我總覺得愛情只係其中的一小小的部份!唔好看得咁重!
窮途未必係末路!我老豆成日教我,只要自己仲有條命!任何事都有可能改變的!奇蹟也經常會出現的!加油呀!
正如1魚叔所講咁.其實我們也遇過好多非常不如意的事,生離死別已經算叫痛快!有時很多慢長而灰心的路更加難行的!但我地都係向前走,明天之後又有明天,好多時都苦中作樂!但至少自己去試下爭取快樂!明白嗎?
我知幾多的言語都好難令一個人振作的!只有自己想得通!努力呀!

任我行 2009-06-23 00:54
妳既遭遇我好明...    

振作起來 努力呀!

强千又 2009-06-23 02:22
我各得妳現在是解生]活問題而吾係想往個賤人 振作 努力              笑吓啍         

華仔 2009-06-23 03:00
     堅強吧!時間可冲淡一切,努力呀!

PIERRE 2009-06-23 04:10
引用第  34  樓  1魚  於  2009-06-22 23:20  發表的 :
cat cat~我既遭遇都係好差好差,離鄉別井,已經年幾冇返自已屋企,工作上,簡單比喻,我係一個會做滿漢全席既大廚,但而家只能日日炒粉炒麵.....又如何...唯有等...
一年....
兩年....
我知道~黑暗的道路一定會過去的....
所以當我心情去到最低點時,無論如何都出去走走,睇睇天空,睇睇海水...
.......

choi輝 2009-06-23 04:42

joaoao 2009-06-23 05:09
堅強D       

機車28 2009-06-23 10:16
雖然我共你並不相識!但你既遭遇我也略知一二!   
我只能用一句:人生不如意十常八九!如果事事如意,那就不是人生了!    況且放眼看世界,計劃未來,人生才會有精彩!      但反觀只著眼於現狀,留戀過去,未免虛渡人生!    那裡跌低,就從那裡站起來,你才會獲身邊朋友尊重佩服和認同!    但相反自已事事放棄,結果我也不用多說了!    何況人類既步伐總是向前的,那有人向後步行呢!   最後我都係果句: 忘記過往,努力向前吧!     
在這裡有很多關心你支持你既朋友!不要放棄自已!讓我地失望!
   祝你很快再遇到真愛!     

龜皇123 2009-06-23 11:51
引用第  4  樓  zoo  於  2009-06-22 17:30  發表的 :

希望在明天!

好似....明天...天阴.密雲!..............唉...................搞到個人心情仲低落!

itit 2009-06-23 12:51
恭喜恭喜...........重獲自由
舊嘅唔去新嘅唔來

itit 2009-06-23 12:52
引用第  46  樓  機車28  於  2009-06-23 10:16  發表的 :
雖然我共你並不相識!但你既遭遇我也略知一二!   
我只能用一句:人生不如意十常八九!如果事事如意,那就不是人生了!    況且放眼看世界,計劃未來,人生才會有精彩!      但反觀只著眼於現狀,留戀過去,未免虛渡人生!    那裡跌低,就從那裡站起來,你才會獲身邊朋友尊重佩服和認同!    但相反自已事事放棄,結果我也不用多說了!    何況人類既步伐總是向前的,那有人向後步行呢!   最後我都係果句: 忘記過往,努力向前吧!     
在這裡有很多關心你支持你既朋友!不要放棄自已!讓我地失望!
   祝你很快再遇到真愛!     

嘩!聖人

查看完整版本: [-- 我好傷心呀! 我真係想死了就算! --] [-- top --]