查看完整版本: [-- 親愛的Jane生日快樂! --]

-> 會 員 互 動 -> 親愛的Jane生日快樂! [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

高比 2009-06-20 15:56

親愛的Jane生日快樂!

Jane是個非常交心的朋友,雖然認識左好多年,但其實實際上只係見過兩次面咁大把!
哈哈...有時網絡就係咁奇怪,就好像古時人講."新花與故吾,已矣兩相忘"...只有你我未相忘!
真正的朋友正如白開水,非常之淡而無味,又如天上的雲.嘩~緩緩的.飄來飄去~但永遠存在!...嘿嘿~

我除左親人的生日(有時都唔記得嫁),從來都唔會記任何人的生日嗱!
不過咁嗱正如好多人的mail-box咁.都係由名字和生日日期所組成的!
哈~今日正係你生日!

祝女神你生日快樂呀.....青春常駐,一年靚過一年!
大家快D幫手恭賀下...咀多兩下啦~靚女黎嫁!

[attachment=70785]  [attachment=70786]  [attachment=70787]  [attachment=70788]  [attachment=70789]  [attachment=70790]

FM 2009-06-20 16:21
生日快樂

arrowtsang 2009-06-20 17:02
[attachment=70793]  [attachment=70794]  [attachment=70794]  [attachment=70794]  [attachment=70794]

sang 2009-06-20 17:54
生日快樂

亞枝 2009-06-20 18:02
快樂生日     

CKC 2009-06-20 18:15

釣魚郎 2009-06-20 18:22
    合皮扒地  

山貓 2009-06-20 18:43

動物仔 2009-06-20 19:02
引用樓主  高比  於  2009-06-20 15:56  發表的  親愛的Jane生日快樂! :
Jane是個非常交心的朋友,雖然認識左好多年,但其實實際上只係見過兩次面咁大把!
哈哈...有時網絡就係咁奇怪,就好像古時人講."新花與故吾,已矣兩相忘"...只有你我未相忘!
真正的朋友正如白開水,非常之淡而無味,又如天上的雲.嘩~緩緩的.飄來飄去~但永遠存在!...嘿嘿~

我除左親人的生日(有時都唔記得嫁),從來都唔會記任何人的生日嗱!
.......

靚女? 有冇相睇呀師兄!

Eldewong 2009-06-20 22:42
引用樓主  高比  於  2009-06-20 15:56  發表的  親愛的Jane生日快樂! :

.......

你真夠朋友 ~
唔知講乜好
只有講聲多謝

Eldewong 2009-06-20 22:44
多謝咁多位師兄       

Eldewong 2009-06-20 22:51
引用第  9  樓  動物仔  於  2009-06-20 19:02  發表的 :

靚女? 有冇相睇呀師兄!

豬扒有一個
佢逢係女仔都叫靚女~~

海狗 2009-06-21 00:46

路過... 2009-06-21 00:51
生日快樂~

高比 2009-07-11 12:54
引用第  12  樓  Eldewong  於  2009-06-20 22:51  發表的 :

豬扒有一個
佢逢係女仔都叫靚女~~

唔係呀,個頭像物幾靚女!

查看完整版本: [-- 親愛的Jane生日快樂! --] [-- top --]