查看完整版本: [-- 請問e支★威海瑞元★枪柄角斗士2.1m  澳門有冇得賣同幾錢 --]

-> 假 餌 釣 魚 -> 請問e支★威海瑞元★枪柄角斗士2.1m  澳門有冇得賣同幾錢 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

charle 2009-05-29 17:57

請問e支★威海瑞元★枪柄角斗士2.1m  澳門有冇得賣同幾錢

請問各位師兄 想問下e支★威海瑞元★枪柄角斗士2.1m 澳門有冇得賣同幾錢 重點系好唔好用
有網睇 請看http://www.freelure.cn/mall/detail.asp?cgid=198&pdid=929

高比 2009-05-29 18:03

佢都寫左688人仔咯~

charle 2009-05-29 18:15
我都系想問下澳門有冇得賣姐  師兄你洗唔洗咁惡呀

高比 2009-05-29 18:17
引用第  2  樓  charle  於  2009-05-29 18:15  發表的 :
我都系想問下澳門有冇得賣姐  師兄你洗唔洗咁惡呀

ok~上訴有效~你唔係卧底~sorry~可能我真係太惡左少少~無辦法,因為我係漁網係做掃街的打雜~比較粗魯

sorry~

咁樣啦~修改一下好唔好呢?真係好似賣行廣告咁喎.又係購物網,又有得直接講買

發記 2009-05-29 18:20

choi輝 2009-05-29 18:21

kiko 2009-05-29 18:29

achong 2009-05-29 18:55

kiko 2009-05-29 19:01

chon 2009-05-29 19:21

光頭死神 2009-05-29 19:26
唔怪得突然無左呢帖 LA ~~~  

角斗士竿頭軟左 D , 個身又突然變得好硬, 樣都OK 既, 但呢個價..... 我買枝MAJOR CRAFT 好過LU ~~~ 話曬都MADE IN JAPAN ~~

FM 2009-05-29 21:06

釣魚勝手 2009-05-29 22:38

arrowtsang 2009-05-29 23:38

機車28 2009-05-30 09:07

黑仔華 2009-05-30 10:05

車神@777 2009-05-30 10:38
威海瑞元枪柄角斗士個樣好形竿身做得好靚不過絞座就麻麻
會收唔緊隻絞
真係好睇唔好用

CKC 2009-05-30 12:41

seng3388 2009-05-30 13:55

魚拓 2009-05-30 16:52

Ar保 2009-05-31 03:28
支竿...都費事彈太多野教精國內d奸商...總之..慳返d錢買過第2d啦

忍者引魚 2009-06-01 20:30

wei1cn 2009-06-08 22:24
我有支转让比你   

查看完整版本: [-- 請問e支★威海瑞元★枪柄角斗士2.1m  澳門有冇得賣同幾錢 --] [-- top --]