查看完整版本: [-- 世界真細少之香港迪士尼.... --]

-> 旅遊看世界 -> 世界真細少之香港迪士尼.... [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

ymtchris 2009-05-24 19:42

世界真細少之香港迪士尼....

香港的迪士尼在年多前巳經去觀摩過, 感覺上是有風頭有餘而實際卻是不外如是....
如果是不用排隊的話, 恐怕三五個小時而經是行個悶了, 不過其大力推銷還有第二, 三期工程還要會再展開的, 如是者就式目以待了, 事隔兩年, 這次是應老婆大人之要求, 和兩名恐怖份子一起, 舉家去遊一躺.
去迪士尼要做足準備, 喱句說話我都記得好清楚, 於是就在事前的一日巳經到達香港先, 作一個事前實地觀察
[attachment=68470]
[attachment=68471]
[attachment=68472]
[attachment=68473] 一句講哂, 都相當企理...
[attachment=68474]
[attachment=68475]
[attachment=68476]
[attachment=68477]
[attachment=68478]
[attachment=68479]
[attachment=68480]
[attachment=68481]
[attachment=68482]
[attachment=68483]

ymtchris 2009-05-24 19:42
[attachment=68491]
  [attachment=68490]
  [attachment=68492]
[attachment=68493] 可以都幾索呱
[attachment=68494]
[attachment=68495]
[attachment=68496]
[attachment=68497]
  [attachment=68498]
就是因為此樂園真細小之關係, 難聽小小得過行字, 我兩個乖女最後只能苦苦支撐到五時多便大覺入睡, 不醒人士, 和八時正之煙花表演緣慳一面了, 同時免卻了父母苦苦支撐
最後想同大家網友分享一下這次迪士尼之旅, 由於地方細小, 費用對比起這細小的地方而言收費偏貴....
比較唔係好好玩, 同時唔係好抵玩....

CKC 2009-05-24 19:50
不外如事   一次就夠

山貓 2009-05-24 19:52

發記 2009-05-24 19:52

zoo 2009-05-24 19:52
唔見你兩個阿爾蓋達ge       

小小釣手 2009-05-24 19:55

chon 2009-05-24 19:57

想釣魚 2009-05-24 20:01
引用第  1  樓  ymtchris  於  2009-05-24 19:42  發表的 :

你就開心啊

ymtchris 2009-05-24 20:06
引用第  5  樓  zoo  於  2009-05-24 19:52  發表的 :
唔見你兩個阿爾蓋達ge       

私家嘢, 唔能夠太過公開......
全因比你見過我兩個乖女, 唔係比你知道我個樣係點樣....

魚拓 2009-05-24 20:06

ymtchris 2009-05-24 20:09
引用第  8  樓  想釣魚  於  2009-05-24 20:01  發表的 :

你就開心啊

我開心你又知, 我做咗一日全職湊仔公, 同兩日大種咕喱, 攞嘢攞到成隻嘢咁呀...

sang 2009-05-24 20:36
我都未去過     

gret 2009-05-24 20:41

edmond92 2009-05-24 20:48

鬼頭刀 2009-05-24 20:49

achong 2009-05-24 21:06

海狗 2009-05-24 21:28

釣魚痴 2009-05-24 21:37

黑仔華 2009-05-24 22:27

FM 2009-05-24 22:29

釣魚勝手 2009-05-24 22:43

choi輝 2009-05-24 22:50

newhks1999 2009-05-24 22:51

忍者引魚 2009-05-24 23:36

arrowtsang 2009-05-25 00:00

kiko 2009-05-25 00:02

青木 2009-05-25 00:06

千水 2009-05-25 00:14
睇見就知你玩得好開心啦一定     

服部半藏 2009-05-25 00:23
我都未去過       

引用第 29 樓 服部半藏 於 2009-05-25 00:23 發表的 :
我都未去過         

有時間同版主夫人走一轉...記得住埋裡面既酒店
小朋友喜歡"米奇"同"米妮".....花木蘭都唔錯

edward 2009-05-25 01:28

假師傅 2009-05-25 01:56

魚力發電 2009-05-25 08:17

查看完整版本: [-- 世界真細少之香港迪士尼.... --] [-- top --]