查看完整版本: [-- 5.27知己良朋 成員名單 --]

-> 相 約 釣 魚 -> 5.27知己良朋 成員名單 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

任我行 2009-04-16 20:20

5.27知己良朋 成員名單

5.27 "知己良朋" 浙江漁山釣遊之旅
遠征-海釣天堂成員名單

一號選手:鍇Sir(團長)
早排釣條5斤4一手不放強奸(攻)犯,割斷絲腳跌倒落地都甘英概鍇Sir.

二號選手:昌哥(副團長)
    睇就淡泊名利但係雄心萬丈概.

三號選手:阿昭(理事長)
    近期少同大家釣魚勢要威俾大家睇概靚(佬)仔釣手阿昭

四號選手:艾羅沙(領隊)
    縱橫漁山舟山東西區釣技霸道任我行

五號選手:加碼郭(副領隊)
    加碼郭大師攞獎話咁易獎金獎品都侯住

六號選手:財叔(榮譽團長)
    釣魚界老頑童外號未割過即系未威過概財叔

七號選手:北京仔(副理事長)
    有頭威無尾陣(一場有6.49KG,一場得條磅頭)概北京仔

八號選手:Rosa
    從來未贏過忽然神經刀(總重量排第3名應該第2名)概Rosa。

九號選手:Tony
    封竹多時但出餐都有粗野概靚仔老三Tony。

十號選手:黑仔
    好少參賽但每一出都中大野概黑仔(吾好俾名厄到)

十一號選手:肥鋒
    講就天下無敵單打獨鬥未贏過,企咪一齊博蒙贏過概肥鋒

十二號選手:老蘇
    近期起Q雜魚獎熱門概老蘇

十三號選手:Bado
    好多人未識概神秘釣手Bado

十四號選手:無禮貌
    網名無禮貌其實系對D魚,實力吾會屎概無禮貌

十五號選手:阿龍
    網名但求一敗果如其名周時失敗

十六號選手:肥基
    身形釣技如其名又肥有基本功

十七號選手:阿包
    釣佐甘多年都未蕉過概阿包

十八號選手:靚昆
    新進釣手阿昆

十九號選手:花生仔
    新進釣手阿生

二十號釣手:雄仔
    新進釣手雄仔

二十一:林健光
    新進釣手阿光

二十二號選手:蒙迪
    釣齡最淺釣技最屎但幸運之神經常降臨概釣手正是小弟蒙迪。

以上宣傳純粹講笑,如有講中實屬不幸。不喜勿挑,多謝

高比 2009-04-16 20:35

FM 2009-04-16 20:36

achong 2009-04-16 20:37

青木 2009-04-16 20:43

1魚 2009-04-16 20:45
全部都是來頭不小的江湖殺手,今次漁山論劍,一定是一場可歌可泣的決戰~~   
師兄要盡早千里傳音,好讓我們中原的老伯姓大開眼界

edmond92 2009-04-16 21:16

路過... 2009-04-16 21:17
無禮貌大師吾掛知得中左d怪獸,都一去無回頭啦!無禮貌

南方黑鯛 2009-04-16 21:22

leonel 2009-04-16 21:23

鬼頭刀 2009-04-16 21:28

kiko 2009-04-16 21:34

joaoao 2009-04-16 21:44
           殺殺殺...殺殺!!D魚

機車28 2009-04-16 21:48
引用第  12  樓  joaoao  於  2009-04-16 21:44  發表的 :
           殺殺殺...殺殺!!D魚

殺戮狂魔...........................

北京! 2009-04-16 21:51
        唉唉唉    

求.敗 2009-04-16 21:55

CKC 2009-04-16 21:58
     成團祝條條滿弓條條上                       

任我行 2009-04-16 22:19
吾知漁山有冇上網呢...有我第一時間上載d魚獲照片

强千又 2009-04-16 22:30
等睇相               

任我行 2009-04-16 22:37
我會帶電腦同相機, 我去影相, 如果漁山可以用CDMA上網...我第一時間上載俾相大家睇

鯛魚殺手 2009-04-16 22:39

那貓 2009-04-16 22:44
引用第  17  樓  任我行  於  2009-04-16 22:19  發表的 :
吾知漁山有冇上網呢...有我第一時間上載d魚獲照片

睇排頭都知有幾勁啦,任sir:你唔記得講你系???長喎,記得舖料比大家分享戰果.祝爆釣.
貌兄:記得飬活一條赤立返系做剌身喎,唔要白小姐.

石頭 2009-04-16 22:47
引用第  19  樓  任我行  於  2009-04-16 22:37  發表的 :
我會帶電腦同相機, 我去影相, 如果漁山可以用CDMA上網...我第一時間上載俾相大家睇

經過一連串訓練,影d相應該會濕

海狗 2009-04-17 00:53

釣魚勝手 2009-04-17 03:45

任我行 2009-04-17 03:51
引用第  22  樓  石頭  於  2009-04-16 22:47  發表的 :

經過一連串訓練,影d相應該會濕

應該會濕啦

Sakulino 2009-04-17 08:45

小小釣手 2009-04-17 09:32

查看完整版本: [-- 5.27知己良朋 成員名單 --] [-- top --]