查看完整版本: [-- 各專欄管理人員重要通告 --]

-> 公 告 事 務 -> 各專欄管理人員重要通告 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

<<   1   2  >>  Pages: ( 2 total )

1魚 2009-04-02 14:41

各專欄管理人員重要通告

澳門漁樂網轉眼間已建站快到六年了,承蒙剛開站之時,相關熱心會員朋友頂力相助,才能漸有規模,在快要滿六週年之日,相信有些東西已到了必需要改革的時候....

我們的專欄很多都已懸空,而版主們也許私人關係,已多時無進專欄管理了,為了本網能繼續提供最佳資訊,給澳門和週邊地區釣友服務,相信有必要調整,或刪除不必要專欄,或另增加有志效勞釣友朋友們的奉獻者。

無論如何,希望過往的版主們繼續延任,請把(我願意繼續延任)複製在您管理的專欄跟帖回覆,至五月一日止,將依據本帖回覆紀錄,重新分配以下專欄相關管理權宜事項。

(備註:各商業專欄維持不變更)

◆- 【釣 魚 技 術 綜 合 討 論 區】

■- 相 約 釣 魚   版主

■- 釣 訊 快 報   版主

■- 釣 點 介 紹   版主

■- 浮 游 磯 釣   版主

■- 海 釣 碼 頭   版主

■- 假 餌 釣 魚   版主

■- 圍 釣 塘 釣   版主

■- 餌 木 專 區   版主

■- 淡 水 台 釣   版主

■- 釣 游 花 絮   版主

■- 魚 類 圖 鑑   版主

■- 香港釣友交流區   版主

■- 台灣釣友交流區   版主

■- 國外釣友交流區   版主

■- 漁 獲 料 理   版主

■- 綜合釣魚問題諮詢區  版主

◆- 【裝 備 討 論 區】

■- 未 分 類 裝 備   版主

■- 魚 竿   版主

■- 魚 絞   版主

■- 魚 絲   版主

■- 浮 標   版主

■- 假 餌   版主

■- DIY激改  版主

◆- 【法 律 常 識 * 工 商 資 訊】

■- 求 職 招 聘   版主

■- 樓 宇 租 售   版主

■- 72行自由講(訪客討論專區)   版主

◆- 【演 藝 八 掛 * 影 音 分 享】

■- 釣 魚 影 片   版主

■- 影 視 天 地   版主

■- 奇 趣 搜 錄   版主

◆- 【左 鄰 右 里 * 心 情 聊 天】

■- 議 事 亭   版主

■- 貼 圖 灌 水   版主

■- 無 奇 不 有   版主

■- 學 生 討 論 區   版主

■- 漁 樂 補 習 班   版主

■- 親 子 學 堂   版主

■- 澳 門 有 什 麼 好 玩 !    版主

■- 旅 遊 看 世 界   版主

■- 健 康 加 油 站   版主

■- 醫 療 保 健   版主

■- 美 食 精 選   版主

■- 綜 合 運 動   版主

■- 數 碼 科 技  版主

■- 潮 流 特 區  版主

■- 車 天 車 地   版主

■- 魚 花 接 木   版主

■- 會 員 寫 真 館  版主

■- 會 員 互 動   版主

●- 會 員 通 訊 錄   版主

■- 歡 迎 新 朋 友 !    版主

■- 普 天 同 慶   版主

■- 廣 告 文 章 專 欄   版主

1魚 2009-04-02 14:42

1魚 2009-04-02 14:43
■- 台灣釣友交流區   版主 (我願意繼續延任)

路過... 2009-04-02 15:08
  ■- 綜合釣魚問題諮詢區  版主 (我願意繼續延任)

小魚兒 2009-04-02 15:20
海 釣 碼 頭   版主   (我願意繼續延任)

muito 2009-04-02 16:11
1魚叔, 做咩無諮詢服務的.

未問過我意思就炒我魷魚啦....

◆- 【諮詢服務】版主 (我願意繼續延任)

高比 2009-04-02 16:17
■- 釣 訊 快 報   版主
■- 議 事 亭   版主
(我願意繼續延任)

如果可以早少少出糧同年中年尾都有花紅,我還願意繼續擔任事務管理員

whero 2009-04-02 16:37
有糧出就..........(我願意繼續延任)

muito 2009-04-02 16:40
好耐無出糧啦....

1魚 2009-04-02 17:03
引用第  5  樓  muito  於  2009-04-02 16:11  發表的 :
1魚叔, 做咩無諮詢服務的.

未問過我意思就炒我魷魚啦....

◆- 【諮詢服務】版主 (我願意繼續延任)

大狀~您唔記得已經同華哥簽了實位的嗎

muito 2009-04-02 17:05
唔係掛,   咁你都知...
但係華哥都好快要走啦...
唔知第二時邊個人上位啦.....  

釣魚郎 2009-04-02 17:21

chon 2009-04-02 17:23
唔關我事~

sang 2009-04-02 17:42
我做咩都得有糧出就ok (我願意繼續延任)     

小小強 2009-04-02 18:31
72行自由講(訪客討論專區)   版主

求 職 招 聘   版主

我願意繼續廷任

阿B 2009-04-02 19:23
係我管理的版我都願意繼續延任......如果可以的話我想加多個版,,,,圍 釣 塘 釣   版主

小堡 2009-04-02 19:34
我願意繼續延任但公職太多唔好意思講出來

zoo 2009-04-02 19:52
綜合事件版主(我願意繼續延任)
1魚叔~我想加入圍釣塘釣當版主, 因喜歡釣塘釣圍!

海狗 2009-04-02 19:52
我生係漁樂網既人...死係漁媟網既鬼.....     

我做咩都無所謂....最緊要有糧....     

網在人在...網亡人亡.......     

高比 2009-04-02 20:00
引用第  18  樓  海狗  於  2009-04-02 19:52  發表的 :

咁你去做漁媟網既鬼啦

1魚 2009-04-02 20:01
引用第  18  樓  海狗  於  2009-04-02 19:52  發表的 :

有大師呢句話,下屆漁樂杯召集人您重想走

高比 2009-04-02 20:03
引用第  20  樓  1魚  於  2009-04-02 20:01  發表的 :

財叔 2009-04-02 20:10
恭喜各位版主,就職請食飯OK       

sang 2009-04-02 20:27
引用第  17  樓  zoo  於  2009-04-02 19:52  發表的 :
綜合事件版主(我願意繼續延任)
1魚叔~我想加入圍釣塘釣當版主, 因喜歡釣塘釣圍!

圍釣塘釣開啱你 有大鱸魚釣比電話我

zoo 2009-04-02 20:38
引用第  23  樓  sang  於  2009-04-02 20:27  發表的 :

圍釣塘釣開啱你 有大鱸魚釣比電話我

一定一定!

海狗 2009-04-02 20:56
引用第  20  樓  1魚  於  2009-04-02 20:01  發表的 :

FM 2009-04-03 01:02
綜合釣魚問題諮詢區  版主    (我願意繼續延任)
我想加多個版,,,,圍 釣 塘 釣 ,,,,,釣 訊 快 報 

路過... 2009-04-03 01:14
dly都可以和!大俠~

法官 2009-04-03 01:14

沙立仔 2009-04-03 01:45
1魚叔
淡水台釣的版主我都願意繼續延任
如果可以的話我想加多個版圍釣塘釣版主

路過... 2009-04-03 03:06
引用第  29  樓  沙立仔  於  2009-04-03 01:45  發表的 :
1魚叔
淡水台釣的版主我都願意繼續延任
如果可以的話我想加多個版圍釣塘釣版主

你蒲頭啦!

路過... 2009-04-03 03:07
引用第  25  樓  海狗  於  2009-04-02 20:56  發表的 :

無眼睇~

沙立仔 2009-04-03 03:22
引用第  30  樓  路過...  於  2009-04-03 03:06  發表的 :

你蒲頭啦!

路霸 你都蒲頭啦

1魚 2009-04-03 07:22
多謝各位不離不棄     

FM 2009-04-03 07:45
引用第  33  樓  1魚  於  2009-04-03 07:22  發表的 :
多謝各位不離不棄     

每日都要上一上因為中左漁網毒

小魚兒 2009-04-03 13:20

做龜神都未夠....仲要做埋媟仙....

dacky 2009-04-03 13:54
為漁樂網各會員繼續提供服務 , 我(我願意繼續延任)

魚花接木區版主 , 以及戰地記者一職

宮本 2009-04-03 14:16
            ■- 圍 釣 塘 釣   版主

我願意....      

傑仔 2009-04-03 15:10
■- 圍 釣 塘 釣   版主(我願意繼續延任)

服部半藏 2009-04-04 01:24
(我願意繼續延任)

1魚 2009-04-04 11:52
覺得自己有時間,可以服務廣大釣友的義工們....歡迎加入版主行列

等您呀!!   

高比 2009-04-04 16:17
引用第  40  樓  1魚  於  2009-04-04 11:52  發表的 :
覺得自己有時間,可以服務廣大釣友的義工們....歡迎加入版主行列

等您呀!!   

實位定散位先

小魚兒 2009-04-05 01:03
引用第  40  樓  1魚  於  2009-04-04 11:52  發表的 :

等您呀!!   

如果一個人做幾個版主....人工係唔係照收幾份....?

高比 2009-04-05 01:12
引用第  42  樓  小魚兒  於  2009-04-05 01:03  發表的 :

如果一個人做幾個版主....人工係唔係照收幾份....?

1魚叔係一個不折不扣的老實人....所以,無論你做幾多個版的版主,人工都係得戈一份咁大吧

FM 2009-04-05 08:40
引用第  43  樓  高比  於  2009-04-05 01:12  發表的 :

1魚叔係一個不折不扣的老實人....所以,無論你做幾多個版的版主,人工都係得戈一份咁大吧

魚力發電 2009-04-05 09:02

魚力發電 2009-04-05 09:10

等您呀!!   

我係有時間.....但係我係個新手........
.......如有我可以(邦)的我都沒問題.........

1魚 2009-04-05 10:00
網站全面會有爆炸性改革,名單已經交比華哥審批中     

高比 2009-04-05 15:54
引用第  47  樓  1魚  於  2009-04-05 10:00  發表的 :
網站全面會有爆炸性改革,名單已經交比華哥審批中     

係唔係多左風月版呀

活活 2009-04-05 16:27
引用第  48  樓  高比  於  2009-04-05 15:54  發表的 :

係唔係多左風月版呀

就系等緊你做版主啊....

查看完整版本: [-- 各專欄管理人員重要通告 --] [-- top --]