查看完整版本: [-- 天.....下雨了!....花...開始..謝了! --]

-> 花 鳥 魚 蟲 -> 天.....下雨了!....花...開始..謝了! [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

龜皇123 2009-03-27 16:12

天.....下雨了!....花...開始..謝了!

媛媛的...看著它.....開!慢慢的.......又看著它...悼謝!本來心中已經有說不出的嗞味.那想到.....天空又哭泣起來!心情就....更差了!突然間......有點初戀時.要分手的感覺.(虽然那種感覺隨著岁月.....早已經消息的無影無踪了). [attachment=64491] [attachment=64492] [attachment=64493] [attachment=64494] [attachment=64495]    

龜皇123 2009-03-27 16:18
還有幾張 [attachment=64514]  [attachment=64515]  [attachment=64516]  [attachment=64517]  [attachment=64518]  [attachment=64519]

康渔 2009-03-27 16:23

ymtchris 2009-03-27 16:27
含苞待放.....   

高比 2009-03-27 16:28
性情中人!!!多愁善感!!!       

亞神 2009-03-27 16:33
引用第  3  樓  ymtchris  於  2009-03-27 16:27  發表的 :
含苞待放.....   

我要前者.....

zoo 2009-03-27 16:48
好靓!         

釣魚痴 2009-03-27 16:49

龜皇123 2009-03-27 17:02
引用第  3  樓  ymtchris  於  2009-03-27 16:27  發表的 :
含苞待放.....   

唏.......................唏...................  每次見到你句話嘅頭一個字.都會有種嗼明嘅.................................興...奋!

龜皇123 2009-03-27 17:07
引用第  4  樓  高比  於  2009-03-27 16:28  發表的 :
性情中人!!!多愁善感!!!       

多謝哂......高比兄.

sang 2009-03-27 17:09
好靚   

高比 2009-03-27 17:12
引用第  9  樓  龜皇123  於  2009-03-27 17:07  發表的 :

多謝哂......高比兄.

下雨天總會令人情緒低落少少,都有科學根據的....所以...還是出海釣魚把士氣提返高先

achong 2009-03-27 17:23

老蘭...     

龜皇123 2009-03-27 18:01
引用第  11  樓  高比  於  2009-03-27 17:12  發表的 :

下雨天總會令人情緒低落少少,都有科學根據的....所以...還是出海釣魚把士氣提返高先

如果係可以今隨便出海釣魚把士氣提返高.....我就唔使今...日日對住D花啦.你古我想嫁.興趣....係迫出嚟嫁.....已經上級落左命令.”無限期卦杆”.直到女兒大學畢業.

機車28 2009-03-27 18:06

高比 2009-03-27 18:15
引用第  14  樓  龜皇123  於  2009-03-27 18:01  發表的 :

如果係可以今隨便出海釣魚把士氣提返高.....我就唔使今...日日對住D花啦.你古我想嫁.興趣....係迫出嚟嫁.....已經上級落左命令.”無限期卦杆”.直到女兒大學畢業.

到左戈時,,,,可能又會改成...等佢嫁左人先....嫁左人之後...又會話等佢生左先....

龜皇123 2009-03-27 18:19
引用第  16  樓  高比  於  2009-03-27 18:15  發表的 :

到左戈時,,,,可能又會改成...等佢嫁左人先....嫁左人之後...又會話等佢生左先....

其實我都知道個個結果嫁啦!  ....唉....總言之”一朝婚姻.深似海啦”

釣魚郎 2009-03-27 18:40
引用第  11  樓  高比  於  2009-03-27 17:12  發表的 :

放假出海釣魚個天先來落雨,唔通連個天都唔鍾意我啊

FM 2009-03-27 18:43

chon 2009-03-27 18:44

高比 2009-03-27 18:45
引用第  18  樓  釣兒郎當  於  2009-03-27 18:40  發表的 :

放假出海釣魚個天先來落雨,唔通連個天都唔鍾意我啊

落幾大雨我都唔怕.....最好不要打雷

肥仔 2009-03-27 18:50
好靚喎~~~     

釣魚郎 2009-03-27 18:57
引用第  21  樓  高比  於  2009-03-27 18:45  發表的 :

落幾大雨我都唔怕.....最好不要打雷

大家咁話啦不過我無做過咩衰野唔驚卦而高比兄你.........................

北京! 2009-03-27 19:05

小小釣手 2009-03-27 19:19

青木 2009-03-27 19:30

忍者引魚 2009-04-04 03:04

查看完整版本: [-- 天.....下雨了!....花...開始..謝了! --] [-- top --]