查看完整版本: [-- 321比賽的黑幕 --]

-> 2009-第四屆漁樂磯釣盃 -> 321比賽的黑幕 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

<<   1   2  >>  Pages: ( 2 total )

肥田競技 2009-03-23 12:22

321比賽的黑幕

財叔未割過+我肥田未上過變成未中過隊,點解會叫未中過隊...當晚抽獎的工作人員就會知道內情,詳情不公開,以免被人知道漁樂網有人黑箱作業.我同財叔經過商議後,決定杯葛漁樂網盃,不過下年會再參加比賽,下年再割過.呵呵

Monster 2009-03-23 12:57

釣魚郎 2009-03-23 13:14
     有咁概事

高比 2009-03-23 13:26
詳情要飲咖啡先講咯~應該係抽獎戈個人唔好!
都係我地唔好....我地在諗緊補救的方法了

釣魚郎 2009-03-23 13:36

都係我地唔好....我地在諗緊補救的方法了

好嘢,高比師兄請飲咖啡,又有故仔聽

不是日本人 2009-03-23 13:38
辺個写抽籤個D紙架~~~出来
打PETPET!!!

錯要認!打要企定!(割要定!弓要企正!)

青木 2009-03-23 13:38

大麻康 2009-03-23 13:42
,,,,,,,,,,,,,,,,

求.敗 2009-03-23 13:53

高比 2009-03-23 13:57
引用第  4  樓  釣兒郎當  於  2009-03-23 13:36  發表的 :

釣兒郎師傅咖啡宵夜隨時約我!

高比 2009-03-23 13:59
引用第  5  樓  不是日本人  於  2009-03-23 13:38  發表的 :
辺個写抽籤個D紙架~~~出来
打PETPET!!!

錯要認!打要企定!(割要定!弓要企正!)

係一齊寫的.....

釣魚郎 2009-03-23 14:01
引用第  10  樓  高比  於  2009-03-23 13:59  發表的 :

係一齊寫的.....

.......

就罰你地請完咖啡請宵夜

高比 2009-03-23 14:05
引用第  11  樓  釣兒郎當  於  2009-03-23 14:01  發表的 :

就罰你地請完咖啡請宵夜

無問題....

師傅你唔會叫咩96年....又鮑魚又龍蝦下化

joaoao 2009-03-23 14:14

釣魚郎 2009-03-23 14:14
引用第  12  樓  高比  於  2009-03-23 14:05  發表的 :

無問題....

師傅你唔會叫咩96年....又鮑魚又龍蝦下化

咁你放心,咖啡就星×克,宵夜最多飲支86年拉菲,再來碗魚翅浪口,原隻麻鮑頂胃,南非鮑魚算了,再加多個瑶柱抄飯,粗粗地,多謝高比師兄

FM 2009-03-23 14:17

achong 2009-03-23 14:34

高比 2009-03-23 14:37
引用第  14  樓  釣兒郎當  於  2009-03-23 14:14  發表的 :

咁你放心,咖啡就星×克,宵夜最多飲支86年拉菲,再來碗魚翅浪口,原隻麻鮑頂胃,南非鮑魚算了,再加多個瑶柱抄飯,粗粗地,多謝高比師兄

我成個月的釣魚零用錢都要清袋了

如果釣兒郎師傅認心睇到小師弟手癢而死....咁就唯有頂硬上啦

chon 2009-03-23 14:55

金沙漁場 2009-03-23 15:35

魚力發電 2009-03-23 16:28
工作人員太少.......工作項目太多.......眼見多數釣友都好(守望傷助)....
可能本人都係第一次玩賽....見到好多人類的不同修維........有的好好人......有的就XXXX
所以話一樣米養百樣人...... 我都拍了好多相...
唔係港笑.....   

本人都只是(有敢而發)......僅個人感受...

whero 2009-03-23 16:32
引用第  17  樓  高比  於  2009-03-23 14:37  發表的 :

.......

原來你一個月釣魚零用有這麼多啊.......

尾長 2009-03-23 16:51

下年再割過

機車28 2009-03-23 16:55
引用第  20  樓  魚力發電  於  2009-03-23 16:28  發表的 :
工作人員太少.......工作項目太多.......眼見多數釣友都好(守望傷助)....
可能本人都係第一次玩賽....見到好多人類的不同修維........有的好好人......有的就XXXX
唔係港笑.....   

.......

你講得好岩呀c兄!一樣米養百樣人!
總括來講;大家釣友分工合作,這賽事已算成功!
其它既事日後大家檢討一下,將來一定更成功的!

釣魚郎 2009-03-23 17:46
引用第  17  樓  高比  於  2009-03-23 14:37  發表的 :

.......

高比師兄你咁講,真係食得唔安樂,算罷啦,就減半折現

魚力發電 2009-03-23 18:02
引用第  23  樓  機車28  於  2009-03-23 16:55  發表的 :

你講得好岩呀c兄!一樣米養百樣人!
總括來講;大家釣友分工合作,這賽事已算成功!
其它既事日後大家檢討一下,將來一定更成功的!

我係新手.....c兄唔好玩我拉......

我咁啱同D唔識釣手一船..........見到好多場面有(好大胆).(.好大意)..(.好好人..).(好無品).(好無知).(好随和).(好污糟)
大開眼界.................

twg 2009-03-23 18:29

路過... 2009-03-23 18:51

choi輝 2009-03-23 18:54

arrowtsang 2009-03-23 19:06
我睇見好多工作人員幫手落力為賽事忙碌,而呢班工作人員亦係此賽事比賽釣手,佢地搞得賽事又無時間搞自己野,好忙,威羅自己就連食飯都遲過人,總之呢個賽,將好多賽事都比下去了.

財叔 2009-03-23 19:17
各位網友:錯了就算,(慢幔計),(就當我同肥田黑仔,(正常)。過了的事不要再題,((放在心)。大家都喜歡講笑同玩,(玩唔起)。想補常比我地(發達羅)。明年再舉辨唔洗叫我(我自己報名)。求其比番百0袋餌粉同南極蝦我地算那,(比我都冇本是羅,比曬肥田那)。各位工作人員辛苦你地那,在运裹向你到以敬。(做死你地)嘻嘻,拜拜             

路過... 2009-03-23 19:21
引用第  30  樓  財叔  於  2009-03-23 19:17  發表的 :
各位網友:錯了就算,(慢幔計),(就當我同肥田黑仔,(正常)。過了的事不要再題,((放在心)。大家都喜歡講笑同玩,(玩唔起)。想補常比我地(發達羅)。明年再舉辨唔洗叫我(我自己報名)。求其比番百0袋餌粉同南極蝦我地算那,(比我都冇本是羅,比曬肥田那)。各位工作人員辛苦你地那,在运裹向你到以敬。(做死你地)嘻嘻,拜拜             

下年就孌做割到怕啦!

石頭 2009-03-23 19:24
引用第  30  樓  財叔  於  2009-03-23 19:17  發表的 :

財仔,今年要進行一年的軍事訓練,明年再戰,

高比 2009-03-23 19:26

原來您都係幽默大師!

魚力發電 2009-03-23 19:26
引用第  31  樓  路過...  於  2009-03-23 19:21  發表的 :

下年就孌做割到怕啦!

今年未賽先搬到手軟...........
人地釣到手軟......割到怕........
我就搬到手軟......企到怕

望明年更好............更進一步..............

忍者引魚 2009-03-23 21:22

sang 2009-03-23 21:56
引用第  20  樓  魚力發電  於  2009-03-23 16:28  發表的 :
唔係港笑.....   

.......

講得好一樣米養百樣人

假師傅 2009-03-23 22:04
引用第  4  樓  釣兒郎當  於  2009-03-23 13:36  發表的 :

飲咖啡?唔係去廉署呀嘛.

卡夫卡 2009-03-23 22:31
有啲咁嘅事!…     

沙立皇 2009-03-23 22:37
引用第  37  樓  假師傅  於  2009-03-23 22:04  發表的 :

飲咖啡?唔係去廉署呀嘛.

沙立皇 2009-03-23 23:04
引用樓主  肥田競技  於  2009-03-23 12:22  發表的  321比賽的黑幕 :
財叔未割過+我肥田未上過變成未中過隊,點解會叫未中過隊...當晚抽獎的工作人員就會知道內情,詳情不公開,以免被人知道漁樂網有人黑箱作業.我同財叔經過商議後,決定杯葛漁樂網盃,不過下年會再參加比賽,下年再割過.呵呵

你咁小事就話不滿,仲有D係我親眼見關於賽果既野,不過我係林往去玩既心太又唔至在賽果所以算啦,未當時運高睇唔到米玩得開心D囉,

肥田競技 2009-03-23 23:11
無話不滿ge,我同財叔都係講笑ja,唉,比賽哥時d 唔開心野,一上石就忘記曬la,我幫某幾位第一日釣過花州的釣友汁左唔小垃圾,希望下次各位會汁返自己ge垃圾,唔好搞壞美麗的下川

引用第  41  樓  肥田競技  於  2009-03-23 23:11  發表的 :
無話不滿ge,我同財叔都係講笑ja,唉,比賽哥時d 唔開心野,一上石就忘記曬la,我幫某幾位第一日釣過花州的釣友汁左唔小垃圾,希望下次各位會汁返自己ge垃圾,唔好搞壞美麗的下川

保護釣場...各人要自律...

海狗 2009-03-24 00:41

活活 2009-03-24 00:48
引用第  21  樓  whero  於  2009-03-23 16:32  發表的 :

原來你一個月釣魚零用有這麼多啊.......

活活 2009-03-24 00:57
引用第  41  樓  肥田競技  於  2009-03-23 23:11  發表的 :

都唔知點解梗系有呢d人. 執翻自己果d垃圾都唔願意......有釣技無釣品.

魚力發電 2009-03-24 01:01
引用第  42  樓  藍玫瑰  於  2009-03-23 23:27  發表的 :

保護釣場...各人要自律...

我都拾左......3個水樽...有個拾唔到了.......在水中央了..........
其實水樽飲完....就掉去魚相囉.....(可能我釣唔到魚有位放.......
有石上有個大大的百寶膠相....唔知係唔係人地放置有用沒拿........

清風飄樂 2009-03-25 02:49
引用第  29  樓  arrowtsang  於  2009-03-23 19:06  發表的 :
我睇見好多工作人員幫手落力為賽事忙碌,而呢班工作人員亦係此賽事比賽釣手,佢地搞得賽事又無時間搞自己野,好忙,威羅自己就連食飯都遲過人,總之呢個賽,將好多賽事都比下去了.

想釣魚 2009-03-26 14:53

NaThAn 2009-03-28 17:24

蕉左就黑幕,咁既人都有=  =".

查看完整版本: [-- 321比賽的黑幕 --] [-- top --]