查看完整版本: [-- 香港迪斯尼樂園珍藏郵票 --]

-> 旅遊看世界 -> 香港迪斯尼樂園珍藏郵票 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

犬齒鮪 2005-09-13 20:57

香港迪斯尼樂園珍藏郵票

jackie 2005-09-13 21:22
有咩咁奇怪呀??

terry1987 2005-09-13 22:14
where can but it i want to buy
plx tell me ok???

wah 2005-09-13 22:16
好令AR ............
各位有冇稔過去香港迪斯尼乐园 AR ??

犬齒鮪 2005-09-14 10:14
下面是引用terry1987於2005-09-13 22:14發表的:
where can but it i want to buy
plx tell me ok???

sure in HK pos office lah~~

犬齒鮪 2005-09-14 10:14
下面是引用wah於2005-09-13 22:16發表的:
好令AR ............
各位有冇稔過去香港迪斯尼乐园 AR ??

唔知要幾多錢??

Ar保 2005-09-14 10:16
一個爆谷要70蚊!!點去呀大佬???

犬齒鮪 2005-09-14 15:29
爆谷??唔明,對不起我廣東話差。

Ar保 2005-09-14 15:32
爆米花

犬齒鮪 2005-09-14 15:37
嘩!!!有冇搞錯啊???!!!!!血汗做的爆米花咩??!!

Ar保 2005-09-14 15:40
可能粒粒鑲鑽石都吾定~~~!!

犬齒鮪 2005-09-14 15:53
吃完爆米花,裡頭有贈送一只MEGA BASS假餌~~!!

李好姨 2005-09-15 00:55
下面是引用攻略王於2005-09-14 10:16 AM發表的:
一個爆谷要70蚊!!點去呀大佬???

你去過??? 有人同你講???

Ar保 2005-09-15 01:12
在其它討論區人地去完發表的

犬齒鮪 2005-09-15 10:54
唔食爆米花咪得嚕~嘻嘻。

查看完整版本: [-- 香港迪斯尼樂園珍藏郵票 --] [-- top --]