查看完整版本: [-- 南油 --]

-> 相 約 釣 魚 -> 南油 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

~佛山矶仔~ 2009-03-16 08:28

南油

请问有无大师知道南油噶船期表同电话啊~~本小弟好耐无去了

chon 2009-03-16 08:43

休渔琪 2009-03-16 09:13
你去过吗?

ymtchris 2009-03-16 10:59
唔清楚喎....

釣魚郎 2009-03-16 11:17

choi輝 2009-03-16 11:31

澳門出???     

小小釣手 2009-03-16 14:51
巨 物 之 船 船 班 及 收 費 表

巨 物 之 船 星 期 五 六 日 只 供 漁 具 店 及 顧 客 包 船
( 三 日 二 夜 )

全 程 收 費:$ 19,000 起

最 多 人 數: 十 五

船 上 供 應:顧 客 可 使 用 船 上 設 備 及 一 日 三 餐 豐 富 膳 食、
      魚餌、樽 裝 水、咖 啡 及 奶 茶

請致電〈91322198〉趙明洽可代買活餌

南 海 油 田 巨 物 航 班 (包船) $18,000.

南 海 油 田 巨 物 航 班 〈 散 客 團 〉

逢 星 期 日 晚 上 10 時
逢 星 期 二 晚 上 10 時 出 發 ( 三 日 二 夜 )
上 船 地 點:官 塘 公 眾 碼 頭
最 多 人 數: 十 五 人 ( 十 人 成 行 )
船 上 供 應:顧 客 可 使 用 船 上 設 備 及 一 日 三 餐 豐 富 膳 食、
      魚餌、樽 裝 水、咖 啡 及 奶 茶
收   費:每位 $ 1,450

可代買活尤魚每位約$100

南 海 油 田 巨 物 航 班 報 名 處

釣 魚 發 燒 友 漁 具 hotline:60302042

灣仔店tel:28668551
土瓜灣店tel:27146262
將 軍 澳 Tel: 25129816
沙田店tel:26327879

佐敦店tel:23887229

屯門店tel:26183181

葵芳店tel:26152626

魚園魚餌 tel:23364753

或電91322198 趙明

*以上收費價目不包括顧客個人平安保險。

twg 2009-03-16 15:31

機車28 2009-03-16 18:00
南油有機一定要試試!     

大鸥 2009-03-16 18:32

沙立皇 2009-03-16 19:11
引用第  6  樓  藍玫瑰  於  2009-03-16 12:13  發表的 :
澳門出???     

FM 2009-03-17 04:27

尾長 2009-03-17 23:15
引用第  6  樓  藍玫瑰  於  2009-03-16 12:13  發表的 :
澳門出???     

藍兄几時又一起去

引用第  13  樓  尾長  於  2009-03-17 23:15  發表的 :

藍兄几時又一起去

尾長兄...四月開始個個月都報左名...四月唔見你名喎...五月你去唔去????

白立黑星 2009-03-18 01:28
五月我去到時電我吾該c兄66375435有5人

假師傅 2009-03-18 01:53
rose兄.我又去.聽講係五月尾.家吓我周圍睇緊傢生.到時多多指教.   

假師傅 2009-03-18 02:20
呀.差D唔記得覆樓主.國內南油TEL.[0755]..25184701.自己揾脚啦.

引用第 15 樓 白立黑星 於 2009-03-18 01:28 發表的 :
五月我去到時電我吾該c兄66375435有5人

師兄,澳門有數間釣具商都攪南油團....係度唔方便登出....佢地既電話同地址,請收PM

Monster 2009-03-18 14:47
引用第  7  樓  小小釣手  於  2009-03-16 14:51  發表的 :
巨 物 之 船 船 班 及 收 費 表

巨 物 之 船 星 期 五 六 日 只 供 漁 具 店 及 顧 客 包 船
( 三 日 二 夜 )

.......

c兄幾時攪返個團呀...?...叫埋我

nazalino 2009-03-20 14:03
Please PM for the trip.....66837783

itit 2009-03-20 17:01
南海油田? 可能打仗

强千又 2009-03-21 15:38
我都想去,不過一定      

TUNA 2009-03-21 17:19

冇錢去。

艇釣王 2009-04-04 00:42
䏲睇吓沃們儿時有人肯出資買只大快艇40㕭以上250匹X2直接出南油吾駛經HK咁我就参加LA

查看完整版本: [-- 南油 --] [-- top --]