查看完整版本: [-- 請問... --]

-> 釣 點 介 紹 -> 請問... [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

fat 2009-01-24 01:34

請問...

我想知灑澳門邊到最多魚釣  

同  邊到好釣小小     唔該

新手,,,,,多野問左小小     一億個唔該

ckip 2009-01-24 01:42
澳門十出九焦.......去融王門..釣下釘公....都幾好釣既......

吉穿褲浪 2009-01-24 01:45
有個地方可以滿足到你以上問題。

.........盧九  
講下笑.你都係跟DC兄去下橫琴好過啦!
澳門.......都係算吧!

路過... 2009-01-24 01:47
快子基好料, 無魚ga地方!我諗只有海狗大屍係你身旁先找到

chon 2009-01-24 01:50

高比 2009-01-24 01:51
因為污染等問題,澳門半島幾乎係無咩地方可以釣魚.即使釣到請勿食用,遠少少去下路環或者可以碰下運氣架!

記得一句老土的說話.欺山莫欺水,一定要注意安全呀!

吉穿褲浪 2009-01-24 01:54
引用第  1  樓  ckip  於  2009-01-24 01:42  發表的 :
澳門十出九焦.......去融王門..釣下釘公....都幾好釣既......

C兄,呢個時候我都見有好多人係嗰度拖假野,有時D魚個SIZE重好得渦.                                                           (不過食5食得就自己諗,順便勸予下請放生好過)

吉穿褲浪 2009-01-24 01:56
引用第  5  樓  高比  於  2009-01-24 01:51  發表的 :
因為污染等問題,澳門半島幾乎係無咩地方可以釣魚.即使釣到請勿食用,遠少少去下路環或者可以碰下運氣架!

無錯,絕對讚同

choi輝 2009-01-24 02:16

FM 2009-01-24 05:19

ckip 2009-01-24 05:25
引用第  6  樓  吉穿褲浪  於  2009-01-24 01:54  發表的 :

C兄,呢個時候我都見有好多人係嗰度拖假野,有時D魚個SIZE重好得渦.                                                           (不過食5食得就自己諗,順便勸予下請放生好過)

咪玩.LA~ 咁細條點可以唔放生.WOR~>. 大不了..都係會拿1條返HOME~ 養姐..... ...
不過放唔放生就係毎個人對釣魚既唔同睇法.....睇下..D人想要...漁獲定漁樂LA~>

魚力發電 2009-01-24 07:32
引用第  5  樓  高比  於  2009-01-24 01:51  發表的 :

achong 2009-01-24 08:52

yoyohoi 2009-01-24 10:48
澳門冇魚釣   

求有魚 2009-01-24 10:55
   龍爪角

財叔 2009-01-24 11:39
引用第  14  樓  求有魚  於  2009-01-24 10:55  發表的 :
   龍爪角

我的私人釣塲。嘻嘻、:(打龜聖地)!

Winny 2009-01-24 13:10
引用樓主  fat  於  2009-01-24 01:34  發表的  請問... :
我想知灑澳門邊到最多魚釣  

同  邊到好釣小小     唔該

新手,,,,,多野問左小小     一億個唔該

水坑尾多金魚.新中央好釣小小

ymtchris 2009-01-24 15:43
引用第  15  樓  財叔  於  2009-01-24 11:39  發表的 :

我的私人釣塲。嘻嘻、:(打龜聖地)!

打龜聖地, 逢出必龜.....

1魚 2009-01-24 16:57
唔知E家比唔比入威斯汀~都有幾多或仔釣   

fat 2009-01-24 19:46
引用第  18  樓  1魚  於  2009-01-24 16:57  發表的 :
唔知E家比唔比入威斯汀~都有幾多或仔釣   

你識去????

我一直想去   不過唔識

1魚 2009-01-24 19:50
引用第  19  樓  fat  於  2009-01-24 19:46  發表的 :

你識去????

我一直想去   不過唔識

我識開車去,有冇巴士就唔知,不過黑沙沙灘應該可以行過去的,就係遠左少少

梁爽 2009-01-24 23:03
黑沙沙灘可以    不過行好遠

jason51136 2009-05-05 03:01

查看完整版本: [-- 請問... --] [-- top --]