查看完整版本: [-- 尋求答案? --]

-> 浮 游 磯 釣 -> 尋求答案? [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

四眼華 2009-01-01 19:48

尋求答案?

在我進行磯釣活動的團體裏,有一個公應的高手,他十次出磯九次有鱼七次爆箱(在香港釣鱼)

高比 2009-01-01 19:51
樓主係唔係講緊海狗大屍呀?????佢在任何團體裡都享譽盛名嫁喎.....10次出去9次爆箱架     

itit 2009-01-01 20:29
可能是我 ,十次出海九次白果 ......一次回家途中跌爆個箱

亞神 2009-01-01 20:33
引用樓主  ngyw  於  2009-01-01 19:48  發表的  尋求答案? :

在我進行磯釣活動的團體裏,有一個公應的高手,他十次出磯九次有鱼七次爆箱(在香港釣鱼)

叫佢多d上黎教下我地呀

joaoao 2009-01-01 21:05
天外有天 人外有人      你個fd一定隱世高手!~!

arrowtsang 2009-01-01 21:12
真係有呢種釣者,我識得好幾個,1--漁人碼頭MING師父.2---浮子研  師父咪Tsang.3-日本名釣會香港分會  .的哥.以上三位釣手之釣技,釣心,釣果令本劣徒衷心折服,最重要是三人釣品亦很好,另指導後輩都善導歉和,very good.

achong 2009-01-01 21:20

活活 2009-01-01 21:28
魚神?      

乜都知 2009-01-01 21:35
咁勁 這個高人同D船家好熟架       講小

chon 2009-01-01 23:24

choi輝 2009-01-01 23:26

常滿 2009-01-02 00:05
做乜提起我??             

咁勁.....?

財叔 2009-01-02 00:46
引用樓主  ngyw  於  2009-01-01 19:48  發表的  尋求答案? :

果个人就係我,九出十三龜

田中 2009-01-02 03:02

FM 2009-01-02 03:04

青木 2009-01-02 03:04
有人叫我!!       

服部半藏 2009-01-02 03:28

PIERRE 2009-01-02 03:56
引用第  5  樓  arrowtsang  於  2009-01-01 21:12  發表的 :
真係有呢種釣者,我識得好幾個,1--漁人碼頭MING師父.2---浮子研  師父咪Tsang.3-日本名釣會香港分會  .的哥.以上三位釣手之釣技,釣心,釣果令本劣徒衷心折服,最重要是三人釣品亦很好,另指導後輩都善導歉和,very good.

ymtchris 2009-01-02 10:00

白鱲狂 2009-01-02 10:40

十出九龜 2009-01-02 11:09
  高手,高手。

小堡 2009-01-02 11:13
引用第  5  樓  arrowtsang  於  2009-01-01 21:12  發表的 :

點解日本名釣會香港分會  .的哥唔很教我釣魚

TUNA 2009-01-03 21:00
引用第  8  樓  乜都知  於  2009-01-01 21:35  發表的 :
咁勁 這個高人同D船家好熟架       講小

來貨價比你

小小釣手 2009-01-06 10:37

167 2009-03-04 21:39

查看完整版本: [-- 尋求答案? --] [-- top --]