查看完整版本: [-- 又到聖誕又到聖誕 --]

-> 會 員 互 動 -> 又到聖誕又到聖誕 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

高比 2008-12-22 10:39

又到聖誕又到聖誕

雖然今年都收左唔少禮物,好開心...但如果好似下面條友咁抽到依件野........

祝大家聖誕快樂!!!!東西區都爆到七彩!!!!

追击手 2008-12-22 10:41
聖誕快乐..有乜礼物送俾我   

肥仔 2008-12-22 10:45
有隻龜喎~~~

OldCat 2008-12-22 10:49

我仲要同你出海學釣魚家 唔好嚇我呀 師傅

非洲鯽 2008-12-22 10:53
巴西陶瓷龜。三萬賣比我,哈哈

休渔琪 2008-12-22 10:56

注定的新一年的开始!!!

ymtchris 2008-12-22 10:56
雖然唔係好老"泥", 不過都叫做有禮物收呀......    
順祝聖誕快樂......Merry Christmas。。。。。。。   

小小釣手 2008-12-22 11:00

chon 2008-12-22 11:00
哈哈~~

機車28 2008-12-22 11:48

財叔 2008-12-22 11:49
引用樓主  高比  於  2008-12-22 10:39  發表的  又到聖誕又到聖誕 :
雖然今年都收左唔少禮物,好開心...但如果好似下面條友咁抽到依件野........

祝大家聖誕快樂!!!!東西區都爆到七彩!

龜頭向下,龜尾向上。即是打龜以近尾聲,明年一定很好,很好。祝所有釣友聖誕快樂,身體健康,新年進步,家庭幸福

乜都知 2008-12-22 11:50
09年你出海都會係相中嘅                         

高比 2008-12-22 11:54
引用第  11  樓  乜都知  於  2008-12-22 11:50  發表的 :
09年你出海都會係相中嘅                         

信唔信下水上船我帶隻野偷偷地放你餌袋呀嗱~

achong 2008-12-22 11:56

沙立皇 2008-12-22 12:14

傑仔 2008-12-22 13:09
抽海龜

傑仔 2008-12-22 13:10
抽海龜   

zoo 2008-12-22 13:16
打龜!

ymtchris 2008-12-22 13:19
??????  10  ??  ?”??  ì?  2008-12-22 11:49  °l±í?? :

?”?^?ò?????”???ò?????????ò?”???ü???????÷?ê???¨????????????×??ù??á????}?Q?ì?·???íów?????????ê?M????????????

???í???”?????”à????S, ???????¨???J×R???????·......

高比 2008-12-22 13:22
引用第  18  樓  ymtchris  於  2008-12-22 13:19  發表的Re:?????}?Q?????}?Q :

???í???”?????”à????S, ???????¨???J×R???????·......

今時今日仲有火星人

ymtchris 2008-12-22 13:25
引用第  19  樓  高比  於  2008-12-22 13:22  發表的Re:Re:?????}?Q?????}?Q :

今時今日仲有火星人

我都係第一次發生喱d咁唔愉快既事.......

ymtchris 2008-12-22 13:27
引用第  10  樓  財叔  於  2008-12-22 11:49  發表的 :

龜頭向下,龜尾向上。即是打龜以近尾聲,明年一定很好,很好。祝所有釣友聖誕快樂,身體健康,新年進步,家庭幸福

再發:  因為發生火星文事件......
估唔到財叔對龜喱家嘢, 都有一定既認識同有一定既研究.....

高比 2008-12-22 13:29
引用第  21  樓  ymtchris  於  2008-12-22 13:27  發表的 :

再發:  因為發生火星文事件......
估唔到財叔對龜喱家嘢, 都有一定既認識同有一定既研究.....

財叔係老行尊!我都係根佢釣魚

高比 2008-12-22 13:30
引用第  20  樓  ymtchris  於  2008-12-22 13:25  發表的Re:Re:Re:?????}?Q?????}?Q :

我都係第一次發生喱d咁唔愉快既事.......

你身為優秀會員發貼仲會出現這樣不愉快的事件,令其他會員以為火星人又來光臨漁網....好唔應該,依隻龜,我得閒送左俾你!

ymtchris 2008-12-22 13:41
引用第  23  樓  高比  於  2008-12-22 13:30  發表的Re:Re:Re:Re:?????}?Q?????}?Q :

你身為優秀會員發貼仲會出現這樣不愉快的事件,令其他會員以為火星人又來光臨漁網....好唔應該,依隻龜,我得閒送左俾你!

係唔係真既先, 我要幅相果隻龜喎, 唔係你地成日掛係口邊果d龜喎.....

小魔女SOS 2008-12-22 14:13
咁大整古

亞神 2008-12-22 15:18
引用第  3  樓  廊桥鱼梦  於  2008-12-22 10:49  發表的 :

我仲要同你出海學釣魚家 唔好嚇我呀 師傅

昨日珠海的朋友,原來你叫佢做師傅呀,你有福喇,第一次就同你上d咁ga位,落差成兩米,昨日見到都替你担心,d大師傅見慣風浪就無問題啫....
有幾會再去過.....又毒一個

高比 2008-12-22 15:25
引用第  26  樓  亞神  於  2008-12-22 15:18  發表的 :

昨日珠海的朋友,原來你叫佢做師傅呀,你有福喇,第一次就同你上d咁ga位,落差成兩米,昨日見到都替你担心,d大師傅見慣風浪就無問題啫....
有幾會再去過.....又毒一個

一齊玩個個都叫師傅啦,唔通真係師傅咩師傅~
諗返起都覺得自己唔啱.....見到咁的位難得有得上,唔記得帶住個人,罪過罪過....

下次要上都係自己一個人上好D!

FM 2008-12-22 15:36

muito 2008-12-22 16:14

choi輝 2008-12-22 18:26

whero 2008-12-22 19:21

太子 2008-12-22 20:37

海狗 2008-12-22 22:06

高比 2008-12-22 22:08
你除左識手指指仲識d咩野呢

查看完整版本: [-- 又到聖誕又到聖誕 --] [-- top --]