查看完整版本: [-- 今屆鱗海杯好唔好玩呀 --]

-> 議 事 亭 -> 今屆鱗海杯好唔好玩呀 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

黑貓 2008-12-17 02:44

今屆鱗海杯好唔好玩呀

休息左幾日,養順條氣,因為之前有少少頂住頂住
今屆鱗海杯有分玩的師兄覺得好唔好玩
我唔講咁多囉

黑貓 2008-12-17 02:52
唔好玩  

黑貓 2008-12-17 02:53
百幾人賽事,主辦人係好辛苦,我明白,希望下屆做好d啦,我會再幫襯     

小小釣手 2008-12-17 09:29

ymtchris 2008-12-17 14:24

FM 2008-12-17 16:00

2肥 2008-12-17 16:05
好玩哦!!
学到  口野!! 啊!!
水平有提高哦
还有拿到了名人的签名,抽奖中 鳞海一只 爽死
明年的比赛还参加    

路過... 2008-12-17 17:44
   有青虫,又有蝦仁!早知我又帶啦!

chon 2008-12-17 18:34

太子 2008-12-17 18:55
引用第  7  樓  路過...  於  2008-12-17 17:44  發表的 :
   有青虫,又有蝦仁!早知我又帶啦!

有人做賊,你又做咩!
好多時人太多,真係要各釣手自律,
唔通要人釘人睇住晒!
有違反規則的釣手,自應反省!

服部半藏 2008-12-17 19:16

田中 2008-12-17 19:29

choi輝 2008-12-17 19:53

海狗 2008-12-17 21:02
其實我都想帯其他餌去釣...但係驚俾師傅鬧....     

財叔 2008-12-17 21:25
引用第  13  樓  海狗  於  2008-12-17 21:02  發表的 :
其實我都想帯其他餌去釣...但係驚俾師傅鬧....     

你做得很好,這才是真是釣魚人

鄧波比 2008-12-18 00:54
其實今次大會限制誘釣餌,是好公平的做法,抽除作弊來說,統一用南極蝦及練餌作賽,是國際慣例,如果這樣也釣得不好,怎可提升自已釣技去跟人家PK賽呢,就算作弊成功,拿了冠軍,心中之剌永世難掉,如給人發現,永世難抬頭呢!回說比賽當日,我自已共斷了5口魚,只上到兩條大牛屎,其他小魚無數,而我全程是用南極蝦加練餌避開小魚來中的,那麼是否值得用青蟲及蝦仁來作弊犯規呢!

PIERRE 2008-12-18 02:12
引用第  9  樓  太子  於  2008-12-17 18:55  發表的 :

有人做賊,你又做咩!
好多時人太多,真係要各釣手自律,
唔通要人釘人睇住晒!
.......

都要釣到先得ge.............出術都Win唔到..........檢討啦.........

PIERRE 2008-12-18 02:14
引用第  15  樓  鄧波比  於  2008-12-18 00:54  發表的 :
其實今次大會限制誘釣餌,是好公平的做法,抽除作弊來說,統一用南極蝦及練餌作賽,是國際慣例,如果這樣也釣得不好,怎可提升自已釣技去跟人家PK賽呢,就算作弊成功,拿了冠軍,心中之剌永世難掉,如給人發現,永世難抬頭呢!回說比賽當日,我自已共斷了5口魚,只上到兩條大牛屎,其他小魚無數,而我全程是用南極蝦加練餌避開小魚來中的,那麼是否值得用青蟲及蝦仁來作弊犯規呢!

活活 2008-12-18 02:16

查看完整版本: [-- 今屆鱗海杯好唔好玩呀 --] [-- top --]