查看完整版本: [-- 星期日測風台,最後召集!仲有2個位!! --]

-> 相 約 釣 魚 -> 星期日測風台,最後召集!仲有2個位!! [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

獎金獵人 2008-10-15 10:08

星期日測風台,最後召集!仲有2個位!!

http://www.hko.gov.hk/wxinfo/currwx/fndc.htm
星期日靚風!可以出黃浦!
日期:2008.10.19星期日
出發時間:10月19日早上6時正
集合地點:筷子基遊艇會
目的地:測風台(黃蒲)
費用:700葡幣
目標魚:黃鰭,煙仔,鬼頭刀,懵仔,拉侖,不知名大魚!!
查詢:28237970 八人成團,四級風或以上,大雨取消,交錢作實,不設留位!

豬兜冲@ 2008-10-15 10:52
星期日...好~~~~~~~~~~~         

ymtchris 2008-10-15 10:57
引用第  1  樓  豬兜冲@  於  2008-10-15 10:52  發表的 :
星期日...好~~~~~~~~~~~         

你係唔係去先, 係就call埋我同tong9.....

太子 2008-10-15 12:04

vic 2008-10-15 13:16

FM 2008-10-15 13:56

Monster 2008-10-15 14:39
引用樓主  獎金獵人  於  2008-10-15 10:08  發表的  各位老友,我返來啦!星期日出黃浦? :
http://www.hko.gov.hk/wxinfo/currwx/fndc.htm
星期日靚風!可以出黃浦!
日期:2008.10.19星期日
出發時間:10月19日早上6時正
集合地點:筷子基遊艇會
.......

漢哥留返個位比我呀...

服部半藏 2008-10-15 15:48

海狗 2008-10-15 17:43
漢哥真係爛釣..成日都咁勤力....密密出....           

高比 2008-10-15 17:44
可惜釣船我頭暈       

nazalino 2008-10-17 11:13
Hey brother still have vacancy for me?

獎金獵人 2008-10-17 11:20
引用第  10  樓  nazalino  於  2008-10-17 11:13  發表的 :
Hey brother still have vacancy for me?

SURE!BROTHER!!

nazalino 2008-10-17 12:09
引用第  11  樓  獎金獵人  於  2008-10-17 11:20  發表的 :

SURE!BROTHER!!

Thank you very much.........

TUNA 2008-10-17 15:48

風繼續吹,東北4至5級。

獎金獵人 2008-10-17 15:56
[quote]引用第 13 樓 TUNA 於 2008-10-17 15:48 發表的 :

風繼續吹,東北4至5級。

[/[url=]quote][/url]
東北3至4級

獎金獵人 2008-10-18 10:53
19日測風台團已超額爆滿!

獎金獵人 2008-10-18 10:58
19日測風台團已經超額爆滿!多謝各位老友支持!!

獎金獵人 2008-10-19 11:39
由于船長膽囊收縮(細膽話風大)!!!!!!!!!!
所以原定今日既測風台團被迫吹銷啦!!!!!!!!!!

想釣魚 2008-10-19 21:27

小小釣手 2008-10-19 21:46

TUNA 2008-10-19 22:10
引用第  16  樓  獎金獵人  於  2008-10-18 10:58  發表的 :
19日測風台團已經超額爆滿!多謝各位老友支持!!

1早香港天文臺以經話你知啦,下星期日或1有冇團,不過,天氣好似:

星期....2,....3...。個天氣好似都OK。林林啦。

獎金獵人 2008-10-20 09:34
引用第  20  樓  TUNA  於  2008-10-19 22:10  發表的 :

1早香港天文臺以經話你知啦,下星期日或1有冇團,不過,天氣好似:
.......

星期二三我地去大青針!!勁哩!!

查看完整版本: [-- 星期日測風台,最後召集!仲有2個位!! --] [-- top --]