查看完整版本: [-- 去東區千二 --]

-> 議 事 亭 -> 去東區千二 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

kamtong 2008-10-13 21:42

去東區千二

去東區千二元一條魚都無

高比 2008-10-13 21:44
引用樓主  kamtong  於  2008-10-13 21:42  發表的  去東區千二 :
去東區千二元一條魚都無

六個人一人都係兩百姐.....

傑仔 2008-10-13 22:10
引用第  1  樓  高比  於  2008-10-13 21:44  發表的 :

六個人一人都係兩百姐.....

打生粉都要$$$下話...買個包食都要$$$個下話...買支水平極都$$$支下話!!

achong 2008-10-13 22:14

高比 2008-10-13 22:16
引用第  2  樓  傑仔  於  2008-10-13 22:10  發表的 :

打生粉都要$$$下話...買個包食都要$$$個下話...買支水平極都$$$支下話!!

咁樓主淨係講船費Y嘛~~

落船食中午$$$.....晚上返來揼兩下骨又$$$.....返來叫車又$$$......

~我都唔想出去啦~

不如我地叫佢地減價,實行罷釣!

鯛魚殺手 2008-10-13 22:43
一於罷釣,奧運後成幾加價,加一兩百可以接受,一加加四百,太過份     

tong9 2008-10-13 23:07
都係果句....去唔去吖..你地..       

tong9 2008-10-13 23:08
都係果句....去唔去吖..你地..       

服部半藏 2008-10-14 04:50

bfd 2008-10-14 08:09
cc

想釣魚 2008-10-14 09:36
引用第  4  樓  高比  於  2008-10-13 22:16  發表的 :

咁樓主淨係講船費Y嘛~~

落船食中午$$$.....晚上返來揼兩下骨又$$$.....返來叫車又$$$......
.......

想釣魚 2008-10-14 09:38
罷釣東區     

查看完整版本: [-- 去東區千二 --] [-- top --]