查看完整版本: [-- 毒發攻心 --]

-> 相 約 釣 魚 -> 毒發攻心 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

肥田競技 2008-10-10 00:35

毒發攻心

本來星期五有夜水團,但係比d飛機師要揸飛機ge關係取消左,依家搵團阿,有無人想去星期五釣夜水,去邊度都得,或星期六日水都得,出海,釣圍都得......就黎立魚毒攻心阿,跟團又得,我帶團又得,我帶團會去木奶圍,有意者打比我......66697975.....謝謝,

PIERRE 2008-10-10 01:10
你係唔係話你老豆釣左條七十多介交鱼哥個

櫻花亂舞 2008-10-10 01:27
去一去要幾錢到呀?

小生 2008-10-10 02:53

寶記 2008-10-10 07:09

財叔 2008-10-10 07:24
多有多洗    多有多釣     

FM 2008-10-10 07:32

vic 2008-10-10 09:46

南方黑鯛 2008-10-10 10:51
冷空氣南下,夜水小心.

ymtchris 2008-10-10 11:42

chon 2008-10-10 12:49
好似好開心咁啵....幾時出發都得....錢你比晒都得....得左...

太子 2008-10-10 13:52
sorry !唔得閒!

不是日本人 2008-10-10 16:05
海狗大尸、星期日都想出

高比 2008-10-10 16:12
幫唔到你....無假放    

chaofish 2008-10-10 22:15
SUMDAY 要加斑.下星期六晚收6点冧冧佢

TUNA 2008-10-11 18:27

冇行啦..................冇行啦..........呀...。

番屋企食飯。

下星期日、1就OK。桂山點睇呀?

查看完整版本: [-- 毒發攻心 --] [-- top --]