查看完整版本: [-- 曼谷兩條連體尼羅羅非魚在魚池裡游動 --]

-> 魚 類 圖 鑑 -> 曼谷兩條連體尼羅羅非魚在魚池裡游動 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

fatfatfat 2008-10-07 23:47

曼谷兩條連體尼羅羅非魚在魚池裡游動

10月3日,在泰國首都曼谷,兩條連體尼羅羅非魚在魚池裡游動。
    這兩條尼羅羅非魚有8個月大,部分魚皮相連。小魚在水底覓食時,大魚常常會保護著它,以防其受到傷害。
    10月3日,在泰國首都曼谷,兩條連體尼羅羅非魚在魚池裡游動。

Monster 2008-10-07 23:48
係咪比人整古架...       

kinman616 2008-10-07 23:49

鯛魚殺手 2008-10-07 23:49

常滿 2008-10-07 23:50
10月4日在澳門日報見過,好得意   

FM 2008-10-08 00:06

亞枝 2008-10-08 00:23
上阿佳屋企儸佢D30000幾元的坦湖魚用AA膠(痴)埋試下得吾得先     

海狗 2008-10-08 00:52

乜都知 2008-10-08 06:33
好似係到交貝緊   

mrloon 2008-10-08 07:39

高比 2008-10-08 08:03
澳門日報有講到!好神奇唔佑釣唔釣到呢     

chon 2008-10-08 08:22

ymtchris 2008-10-08 09:54
連體連得咁特別, 係唔係真架.........     

豬兜冲@ 2008-10-08 10:47

財叔 2008-10-08 12:37
好慘架     

服部半藏 2008-10-08 16:08

Winny 2008-10-08 16:14
引用第  12  樓  ymtchris  於  2008-10-08 09:54  發表的 :
連體連得咁特別, 係唔係真架.........     

上面個條咪係你囉...下面個條係呀富..睇你點攪..

ymtchris 2008-10-08 16:37
引用第  16  樓  Winny  於  2008-10-08 16:14  發表的 :

上面個條咪係你囉...下面個條係呀富..睇你點攪..

乜我大隻阿富咁鬼多咩, 咁又睇唔出喎,,,,,,,,,
上面果個係tong9唔得呀....點解要係我喎......

vic 2008-10-08 21:44

魚魚 2008-10-08 22:00
可憐~~~~~~~

小魚仔仔 2008-11-17 09:18
   咁搞野條魚.....

查看完整版本: [-- 曼谷兩條連體尼羅羅非魚在魚池裡游動 --] [-- top --]