查看完整版本: [-- 請問這個人是否漁樂綱會長? --]

-> 法 律 諮 詢 -> 請問這個人是否漁樂綱會長? [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

想釣魚 2008-10-03 11:06

請問這個人是否漁樂綱會長?

ymtchris 什麼事都有他,他真是八老,   

小堡 2008-10-03 11:18
HAHA   

ymtchris 2008-10-03 11:42
本人在此, 有何貴幹?
我承認我在線時間比較多, 因為比較得閒,
所以回帖比較多, 如果這樣的行為是有點過份, 望希原諒......
正因如此, 讓兄台有這樣的感覺.....那麼, 我只好承你貴言, 我是八佬....
多謝賜教.....   

亞旦 2008-10-03 11:51
引用第  2  樓  ymtchris  於  2008-10-03 11:42  發表的 :
本人在此, 有何貴幹?
我承認我在線時間比較多, 因為比較得閒,
所以回帖比較多, 如果這樣的行為是有點過份, 望希原諒......
正因如此, 讓兄台有這樣的感覺.....那麼, 我只好承你貴言, 我是八佬....
多謝賜教.....   

這樣的八佬,漁网里多的是,都樂意接受這名譽,

讓我們都開心地在這片漁樂天地里,繼續八佬吧!

ymtchris 2008-10-03 11:54
引用第  3  樓  亞旦  於  2008-10-03 11:51  發表的 :

這樣的八佬,漁网里多的是,都樂意接受這名譽,

讓我們都開心地在這片漁樂天地里,繼續八佬吧!

承蒙錯愛, 多謝, 多謝......

機車28 2008-10-03 13:53

如果沒有一些八佬回貼,那麼上載貼字ga漁友或師兄有什麼意義呢。

高比 2008-10-03 16:18

我都想做八佬       

引用第  6  樓  高比  於  2008-10-03 16:18  發表的 :

我都想做八佬       

你一日24小時有什麼時候不是呀???

高比 2008-10-03 16:39
引用第  7  樓  迷?  於  2008-10-03 16:38  發表的 :

你一日24小時有什麼時候不是呀???

彼此彼此啦

ymtchris 2008-10-03 16:47
引用第  6  樓  高比  於  2008-10-03 16:18  發表的 :

我都想做八佬       

做八佬會比你d朋友(可能)對著幹........
做八佬會比你d朋友(可能)擺上枱........
最後問你........do you????????????
(everything i do, i do it for you>>>>>>>>To my wife)...HaHaHA

任我行 2008-10-03 17:10
引用第  5  樓  機車28  於  2008-10-03 13:53  發表的 :

如果沒有一些八佬回貼,那麼上載貼字ga漁友或師兄有什麼意義呢。

FM 2008-10-03 17:14
引用第  8  樓  高比  於  2008-10-03 16:39  發表的 :

彼此彼此啦

你幾時做左八哥呀!

高比 2008-10-03 17:30
引用第  9  樓  ymtchris  於  2008-10-03 16:47  發表的 :

做八佬會比你d朋友(可能)對著幹........
做八佬會比你d朋友(可能)擺上枱........
最後問你........do you????????????
(everything i do, i do it for you>>>>>>>>To my wife)...HaHaHA

世人多八卦,八佬未算八,只係我地太寂寞

1魚 2008-10-03 17:46
引用樓主  想釣魚  於  2008-10-03 11:06  發表的  請問這個人是否漁樂綱會長? :
ymtchris 什麼事都有他,他真是八老,   

或者佢係機器人~已經set好問一句即刻會答一句

唔知您地有冇用過QQ,QQ帳號中就有好多機器人,主動加您帳號同您講野,您問佢一句佢即時會答您一句,講了老半天,無認真注意真的以為係一個人.....其實佢係已經set好的系統,主要係打某一些的廣告

Monster 2008-10-03 17:55
我又黎八下先         

高比 2008-10-03 18:03
引用第  13  樓  1魚  於  2008-10-03 17:46  發表的 :

唔知您地有冇用過QQ,QQ帳號中就有好多機器人,主動加您帳號同您講野,您問佢一句佢即時會答您一句,講了老半天,無認真注意真的以為係一個人.....其實佢係已經set好的系統,主要係打某一些的廣告

自己寫個MARCO成為八佬至尊

Winny 2008-10-03 18:04
我都係八佬..吹吹咩....       

ymtchris 2008-10-03 18:07
引用第  13  樓  1魚  於  2008-10-03 17:46  發表的 :

我d答案沒有預設, 同時我絕對唔係機器人, 我每都係睇清楚樓主所發之內容, 而作出適當回覆...
有心有力, 絕無欺場...
不過可能真是回覆得太多, 所以有些會員不是味兒, 在這方面我就真係no comments...

高比 2008-10-03 18:16
引用第  17  樓  ymtchris  於  2008-10-03 18:07  發表的 :

我d答案沒有預設, 同時我絕對唔係機器人, 我每都係睇清楚樓主所發之內容, 而作出適當回覆...
有心有力, 絕無欺場...
不過可能真是回覆得太多, 所以有些會員不是味兒, 在這方面我就真係no comments...

你同我的回帖係
高比---22
ymtchris--21

我都no comments...

ymtchris 2008-10-03 18:18
引用第  12  樓  高比  於  2008-10-03 17:30  發表的 :

世人多八卦,八佬未算八,只係我地太寂寞

我是返工太得閒呀..........只可對往電腦呀.....
有十個八個screens要睇往呀, 其中一個就是這裡....

ymtchris 2008-10-03 18:19
引用第  18  樓  高比  於  2008-10-03 18:16  發表的 :

你同我的回帖係
高比---22
ymtchris--21
.......

多謝比面呀......

寶記 2008-10-03 19:23

白立 2008-10-03 19:48
引用第  5  樓  機車28  於  2008-10-03 13:53  發表的 :

achong 2008-10-03 19:50

常滿 2008-10-03 19:57

fuckfish 2008-10-06 11:46
"Ymt" also Top1 today!  

查看完整版本: [-- 請問這個人是否漁樂綱會長? --] [-- top --]