查看完整版本: [-- 相約釣魚 --]

-> 相 約 釣 魚 -> 相約釣魚 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

沙立皇 2008-09-30 20:55

相約釣魚

[hide=700]咁大個仔第一次相約釣魚,十月四日星期六,東區,下午二時半大船出發,到步坐快艇上礁,食住桂山,五號早上十一時大船返,釣晚黃同早水,限五人。[/hide]

enkei 2008-09-30 20:59
師父開班收徒呀! 早衰要去拜山呀!

亞神 2008-09-30 21:14
[hide=1500]我同海狗2位報先[/hide]

沙立皇 2008-09-30 21:25
[hide=700]
引用第  1  樓  enkei  於  2008-09-30 20:59  發表的 :
咩開班呀,老細米玩我地D新仔啦,相約釣魚姐。[/hide]

阿紫姑娘 2008-09-30 21:43
威望欠50喎,無我份

tong9 2008-09-30 21:53
引用樓主  沙立皇  於  2008-09-30 20:55  發表的  相約釣魚 :
瀏覽此帖需要威望

加密..????要威望唔睇得....唔通要老友先睇得甘就唔好貼主題..用e-mail啦甘就唔使眼寃...............................

海狗 2008-09-30 22:23
[hide=1000]黑商作業...........         [/hide]

鯛魚殺手 2008-09-30 22:45

那貓 2008-09-30 22:52
嘩.......師傅玩野咩.差D. D先夠威望喎.     

南方黑鯛 2008-09-30 23:01

常滿 2008-09-30 23:02
神兄,皇兄,不會吧!要咁高威望?咁即係玩我地d細既姐!(以下是我寫的粗口....威望要100000才能看...........................)         

沙立皇 2008-09-30 23:10
引用第  11  樓  常滿  於  2008-09-30 23:02  發表的 :
神兄,皇兄,不會吧!要咁高威望?咁即係玩我地d細既姐!(以下是我寫的粗口....威望要100000才能看...........................)         

我地講咁多粗口就係唔想你地聽到又?度話我嗎。

小魚兒 2008-09-30 23:27
引用第  1  樓  enkei  於  2008-09-30 20:59  發表的 :

華安哥你都可以開DIY激改班....一定收唔少學生.......

財叔 2008-09-30 23:34
唔好意思,セ野叫有威望先睇得,請講     

小魚兒 2008-09-30 23:40
引用樓主  沙立皇  於  2008-09-30 20:55  發表的  相約釣魚 :
瀏覽此帖需要威望

可惜時間唔癌.......如果過兩日我就有假可以過夜......

傑仔 2008-09-30 23:53
[hide=700]未知得唔得...   [/hide]

pkpk 2008-10-01 00:22

chong2896 2008-10-01 00:38

常滿 2008-10-01 00:40
皇兄,你係論壇版主,下下要咁高威望先睇到你點做版主呀     

細偉 2008-10-01 00:50
好想去!不過要過夜...................

細偉 2008-10-01 01:10
仲差這一分!

沙立皇 2008-10-01 01:21
引用第  19  樓  常滿  於  2008-10-01 00:40  發表的 :
皇兄,你係論壇版主,下下要咁高威望先睇到你點做版主呀     

唔關我事,我都唔想做板主,係哥條路過....絞到我做炸,我根本都唔識做板主,唔知現在唔做得唔得呢,哥條死路霸明知我係新仔都絞我,對唔往囉。

海狗 2008-10-01 01:47
[hide=1000]師傅...有颱風黎緊....怕唔怕有影響呀....      [/hide]

sang 2008-10-01 02:27
   我都好想去   

路過... 2008-10-01 08:17
引用第  22  樓  沙立皇  於  2008-10-01 01:21  發表的 :

唔關我事,我都唔想做板主,係哥條路過....絞到我做炸,我根本都唔識做板主,唔知現在唔做得唔得呢,哥條死路霸明知我係新仔都絞我,對唔往囉。

TUNA 2008-10-01 12:27

林哥仔 2008-10-01 15:39

ken..... 2008-10-01 16:14
引用第  22  樓  沙立皇  於  2008-10-01 01:21  發表的 :

肥仔雄 2008-10-16 09:33
give me give me

獎金獵人 2008-10-16 10:24
威望未夠!

老秋 2008-10-16 10:58
唔洗吹......几條威望高手......去偷......... .....

查看完整版本: [-- 相約釣魚 --] [-- top --]