查看完整版本: [-- [取消]2008年開季召集 --]

-> 會 員 互 動 -> [取消]2008年開季召集 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

高比 2008-09-26 01:51

[取消]2008年開季召集

[hide=30]召集人:不是日本人,where,高比

日期:2008年9月29日(星期一).活動時間約兩小時

最終目的地:拱北地下商場某某咖啡荼餐廳

澳門網友請於9月29日晚上8時正親臨澳門海關廁所前地集合

珠海網友請於拱北地下商場肯德雞集合

凡讀得此版所有會員均可出席,談雪月風花,論時而作釣...等等...

咖啡奶茶,油多蛋撻,任叫任食,費用自付!!!

凡決意出席者,請留帖作實[/hide]

快攻仔 2008-09-26 01:58

FM 2008-09-26 02:02
我無時間     

川口 2008-09-26 02:03
ccccccccccccccccc

5號仔 2008-09-26 02:40

PIERRE 2008-09-26 04:01
;'     

財叔 2008-09-26 08:57
到時先知     

sang 2008-09-26 09:12
有時間我就去   

細偉 2008-09-26 12:15
要返工!

寶記 2008-09-26 12:19

tbv 2008-09-26 14:15

9911 2008-09-26 14:18

ymtchris 2008-09-26 15:06
你d活動唔好攪係平日啦, 要返工呀,,,,,,,,,,   

黑鯛之天敵 2008-09-26 15:55
A Shift.........

白立 2008-09-26 16:21
要返工

高比 2008-09-26 16:35
引用第  13  樓  黑鯛之天敵  於  2008-09-26 15:55  發表的 :
A Shift.........

你唔係反野下化....返1-2晚上8點出唔到來,咁早訓呀,而家飲咖啡呀!你估去玩呀

高比 2008-09-26 16:38
引用第  12  樓  ymtchris  於  2008-09-26 15:06  發表的 :
你d活動唔好攪係平日啦, 要返工呀,,,,,,,,,,   

唔係啦,晚上八點食完飯有時間的人一齊出下去飲咖啡吹下水姐....

下次會十二點半夜搞宵夜就就ymtchris兄...見諒見諒

追击手 2008-09-26 16:40
睇下有乜搞?

ken..... 2008-09-26 17:36

sing 2008-09-29 04:42
有咩睇?????????????????

查看完整版本: [-- [取消]2008年開季召集 --] [-- top --]