查看完整版本: [-- 澳門有釣蝦場嗎? --]

-> 議 事 亭 -> 澳門有釣蝦場嗎? [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

mrloon 2008-09-24 21:11

澳門有釣蝦場嗎?

請問澳門有釣蝦場嗎?

收費如何?環境如何?

地址在那?.

謝謝各位大大!!

小魔女SOS 2008-09-24 21:20
以我所知{十月初五街}有一間唔知有冇開,不過昨晚一埸颱風,這一帶水浸得太利害,所以就算有都可能浸了....

沙立皇 2008-09-24 21:35
引用第  1  樓  釣魚小魔女  於  2008-09-24 21:20  發表的 :
以我所知{十月初五街}有一間唔知有冇開,不過昨晚一埸颱風,這一帶水浸得太利害,所以就算有都可能浸了....

妳都講曬,我無野講啦,謝謝小魔女。

寶記 2008-09-24 21:38
嗰度好似執咗粒好耐囉...

小魔女SOS 2008-09-24 21:58
引用第  2  樓  沙立皇  於  2008-09-24 21:35  發表的 :

妳都講曬,我無野講啦,謝謝小魔女。

你梗喺冇野講啦....今日磨咗六七粒鐘乜都講晒啦......我仲以為你撐完上樓唔識郁添

mrloon 2008-09-24 22:09
   呵呵原來真有呵

常滿 2008-09-25 01:33
正如小魔女所講,哥間有開的話,重可以打邊爐     

財叔 2008-09-25 07:23
関门大吉M年前       

ymtchris 2008-09-25 09:22
十月初五街果間嘢, 食飯同唱粵曲就得,     
講到釣蝦就............

sky001 2008-09-26 16:20
多謝你bo

任我行 2008-09-26 16:55
我支釣蝦竿N年未用過啦

mrloon 2008-09-26 20:10
   唔好彩~~看來關門大吉~~

dier1995 2011-08-03 11:08
:P   :P   :P   :P   :P   :P   :P   :P   :P   :P          .          .          .          .          .          .          .          .          .    

查看完整版本: [-- 澳門有釣蝦場嗎? --] [-- top --]