查看完整版本: [-- 有請高人指點?。 --]

-> 綜合釣魚問題諮詢區 -> 有請高人指點?。 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

沙立皇 2008-09-23 23:34

有請高人指點?。

有請高人指點下,釣座兩邊左右成三角跑馬流,我想問咁打粉打邊度同釣邊度呢,請高人指點下,謝謝。

常滿 2008-09-23 23:37
打返入自己個.......................................................................餌袋度     

路過... 2008-09-24 00:38
[
引用第  1  樓  常滿  於  2008-09-23 23:37  發表的 :
打返入自己個.......................................................................餌袋度     
高手真係高手一言驚醒夢中人常蕉我識你咁耐,最有價值係e一句!

釣魚痴 2008-09-24 00:50
打石邊、什么地方有魚、就釣什么地方.   講笑大師

FM 2008-09-24 02:54
我試過企獨石,而兩邊流跑馬仔,我就打脚邊.

任我行 2008-09-24 03:07
引用第  3  樓  釣魚痴  於  2008-09-24 00:50  發表的 :
打石邊、什么地方有魚、就釣什么地方.   講笑大師

你真係高人

什么地方有魚、就釣什么地方

請高人指點下什么地方有魚

亞神 2008-09-24 03:23
快d開估

白立 2008-09-24 07:04

服部半藏 2008-09-24 07:29

小魔女SOS 2008-09-24 09:10
引用第  1  樓  常滿  於  2008-09-23 23:37  發表的 :

果然喺漁網^金句^

sang 2008-09-24 11:49
大師真係識講笑   

釣魚痴 2008-09-24 11:55
引用第  5  樓  任我行  於  2008-09-24 03:07  發表的 :

你真係高人

.......

有水地方就有魚、除左D魚死晒.

沙立皇 2008-09-24 11:57
引用第  6  樓  亞神  於  2008-09-24 03:23  發表的 :
快d開估
我唔識問你地,你地就一D唔答我,一D就玩我,一D就問番我,有無絞錯呀。

那貓 2008-09-24 13:12
我就打腳底邊,釣組就置定在兩條流之交會處,慱下大霧. .答唔中勿插   

財叔 2008-09-24 13:22
都係个句,各絲各法       

tong9 2008-09-24 14:36
如果真係有d甘既流........就打咀巴       

ymtchris 2008-09-24 14:40
引用第  15  樓  tong9  於  2008-09-24 14:36  發表的 :
如果真係有d甘既流........就打咀巴       

同你一樣流到無得再流呀

tong9 2008-09-24 14:54
引用第  16  樓  ymtchris  於  2008-09-24 14:40  發表的 :

同你一樣流到無得再流呀

如果流到無得再流..就向上打三野..大腿上二寸打三野.左三野..右三野.前生野..後生野..甘就中魚啦..

ymtchris 2008-09-24 15:05
引用第  17  樓  tong9  於  2008-09-24 14:54  發表的 :

如果流到無得再流..就向上打三野..大腿上二寸打三野.左三野..右三野.前生野..後生野..甘就中魚啦..

你有病, 係自殘.....快d睇醫生.......

亞神 2008-09-24 19:25
引用第  12  樓  沙立皇  於  2008-09-24 11:57  發表的 :
我唔識問你地,你地就一D唔答我,一D就玩我,一D就問番我,有無絞錯呀。

等我做下測風氣球喇......
還要計﹕A流=流量/每秒,如是者如果A流大於B流,則交乂位會向左旋,反之如B流大於A流相反
沙立皇....快D開估

Winny 2008-09-24 19:49
引用第  19  樓  亞神  於  2008-09-24 19:25  發表的 :

還要計﹕A流=流量/每秒,如是者如果A流大於B流,則交乂位會向左旋,反之如B流大於A流相反
沙立皇....快D開估

又A流.又B流..唔知有無九流流呢

海狗 2008-09-24 19:49
引用第  19  樓  亞神  於  2008-09-24 19:25  發表的 :

沙立皇....快D開估

讀書又唔見你咁好心機....

亞神 2008-09-24 19:59
引用第  21  樓  海狗  於  2008-09-24 19:49  發表的 :

讀書又唔見你咁好心機....

that  is simple.are you understand.I am Maritime-inspector.

沙立皇 2008-09-24 20:00
引用第  20  樓  Winny  於  2008-09-24 19:49  發表的 :

我咪係九流流囉。

常滿 2008-09-25 01:11
引用第  23  樓  沙立皇  於  2008-09-24 20:00  發表的 :

我咪係九流流囉。

皇兄;你係一代宗師泥,反而問我地d流羅?你又唔講你企什么位,流向前定後?風怎樣?又唔帶我去,點言九呢?

ymtchris 2008-09-25 10:34
引用第  20  樓  Winny  於  2008-09-24 19:49  發表的 :

阿牌就係第九流囉.........

高比 2008-09-25 11:29
我都好想知,快D開估啦     

查看完整版本: [-- 有請高人指點?。 --] [-- top --]