查看完整版本: [-- 十一想钓围 --]

-> 相 約 釣 魚 -> 十一想钓围 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

~佛山矶仔~ 2008-09-18 00:16

十一想钓围

请问问~小弟十一想钓围想去新会果边噶围钓!请问有无大师去过啊!想知路线同收费~多谢晒   

海狗 2008-09-18 00:19
你有無靚女介紹俾我先...有就有得傾...無就係咁先.....     

路過... 2008-09-18 01:16
引用第  1  樓  海狗  於  2008-09-18 00:19  發表的 :
你有無靚女介紹俾我先...有就有得傾...無就係咁先.....     

身為一個大屍你竟然說話如此方唐!

母狗 2008-09-18 01:31

機車28 2008-09-18 02:30
引用第  1  樓  海狗  於  2008-09-18 00:19  發表的 :

做老友,余慕蓮岩ma!

服部半藏 2008-09-18 05:17

FM 2008-09-18 07:19
引用第  4  樓  機車28  於  2008-09-18 02:30  發表的 :

做老友,余慕蓮岩ma!

財叔 2008-09-18 08:03
余慕蓮係好人呢咖             

高比 2008-09-18 08:24
引用第  7  樓  財叔  於  2008-09-18 08:03  發表的 :
余慕蓮係好人呢咖             

啱晒海狗,佢地都係好淫

Winny 2008-09-18 12:45

重色輕友

ymtchris 2008-09-18 13:29

引用第  9  樓  Winny  於  2008-09-18 12:45  發表的 :

重色輕友

你相當大膽喎, 咁樣話呀大屍..........
呀大屍係要嚟專敬呀........
不過你講事實又無錯喎............

Monster 2008-09-18 17:02
樓主成日都好多女喎....唔怪得大人想佢..........帶多幾條女啦       

~佛山矶仔~ 2008-09-19 00:12
引用第  11  樓  Monster  於  2008-09-18 17:02  發表的 :
樓主成日都好多女喎....唔怪得大人想佢..........帶多幾條女啦       

五好意思啊甘多位大师~因为依排沟女淡季~无乜女上来,不如你地带我去钓鱼先啦!到旺季再带女同你地去啊!

~佛山矶仔~ 2008-09-19 00:18

狗大师甘大胆系道想我介紹女俾你识吖嘛!你五怕比人罚你顶菠萝跪榴莲啊!

寶記 2008-09-19 21:25

TUNA 2008-09-19 22:03

各位c兄..............好句....好句!

小第甘拜下風............................?

itit 2008-09-20 20:32
??????  4  ??  ?C??28  ì?  2008-09-18 02:30  °l±í?? :

×????????à??????ma??

???????????·........??????

东平渔客 2008-09-20 23:10

小生 2008-09-27 00:40
我都吾知.....................     

ycj1818 2008-09-27 08:19

查看完整版本: [-- 十一想钓围 --] [-- top --]