查看完整版本: [-- 我想問下野。 --]

-> 綜合釣魚問題諮詢區 -> 我想問下野。 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

沙立皇 2008-09-15 00:10

我想問下野。

想問下;橫流向右底流向左,咁我應該釣咩位至先好呢,請各大師指點下我得嗎?

fatfatfat 2008-09-15 00:14
等師弟解答

海狗 2008-09-15 00:15
     係度攪攪陣...保安同我的佢出去....     

FM 2008-09-15 00:27
引用樓主  沙立皇  於  2008-09-15 00:10  發表的  我想問下野。 :
想問下;橫流向右底流向左,咁我應該釣咩位至先好呢,請各大師指點下我得嗎?

沙立皇兄:你是技術顧問指點下我重好啦....多謝支持

沙立皇 2008-09-15 00:30
引用第  2  樓  海狗  於  2008-09-15 00:15  發表的 :

嘩:問下野姐唔使的我出去嗎。

沙立皇 2008-09-15 00:35
引用第  3  樓  FM  於  2008-09-15 00:27  發表的 :

沙立皇兄:你是技術顧問指點下我重好啦....多謝支持

師兄,我係顧問,所以我唔識就要問,對不對。

itit 2008-09-15 00:51
短線腳摘腳釣

沙立皇 2008-09-15 01:03
引用第  6  樓  itit  於  2008-09-15 00:51  發表的 :
短線腳摘腳釣

咁咪即係叫我學海狗釣法,蕉更嫁喎。

小堡 2008-09-15 01:11
唔好玩啦師兄

細偉 2008-09-15 01:43
拎粒二兩鉛打沈底咪得囉!

阿紫姑娘 2008-09-15 02:22
引用樓主  沙立皇  於  2008-09-15 00:10  發表的  我想問下野。 :

揾個死流死水位釣啦,走時記住買幾條魚喎,三四斤白立都得,又一水爆釣,幾好呀..............

patricklui 2008-09-15 02:27
     we go home better

mrloon 2008-09-15 03:20
高手過招?

財叔 2008-09-15 05:47

白立 2008-09-15 08:21

釣九你...大師.....

ymtchris 2008-09-15 09:45
引用第  5  樓  沙立皇  於  2008-09-15 00:35  發表的 :

師兄,我係顧問,所以我唔識就要問,對不對。

傑仔 2008-09-15 09:48
引用第  10  樓  阿紫姑娘  於  2008-09-15 02:22  發表的 :

揾個死流死水位釣啦,走時記住買幾條魚喎,三四斤白立都得,又一水爆釣,幾好呀..............

下水爆叫埋我呀

財叔 2008-09-15 10:28
爆釣我又去   

豬兜冲@ 2008-09-15 11:16
引用樓主 沙立皇 於 2008-09-15 00:10 發表的 我想問下野。 :

嗱...你應該行過去隔離上面向左釣下面望右邊釣就○K啦.......

sang 2008-09-15 11:39
師傳~攪攪陣, 冇幫親   

豕者豕者 2008-09-15 11:53
有咁大粒攞咁大粒鉛釣沉底咪得囉............................
師傅教落呢招叫做越簡單越好....................................

sang 2008-09-15 12:10
引用第  2  樓  海狗  於  2008-09-15 00:15  發表的 :

叫保安冇用拉閘放海狗

財叔 2008-09-15 12:59
只狗好以飲大左罹       

路過... 2008-09-15 13:11

本欄是讓新手有任何與釣魚相關的疑問,不知應該在那裡提問的,通通集中在此發表吧!! (皇兄未玩我地d新手啦!)

沙立仔 2008-09-15 13:17

亞神 2008-09-15 17:43
引用第  23  樓  路過...  於  2008-09-15 13:11  發表的 :

本欄是讓新手有任何與釣魚相關的疑問,不知應該在那裡提問的,通通集中在此發表吧!! (皇兄未我地d新手啦!)

官不必尊顯,期於無負君親,道不必博施,要在有禆民物。祿豈須多,防滿則退;年不待暮,

有疾便辭。天非私富一人,託以衆貧者之命;天非私貴一人,託以衆賤者之身。

提提你炸老友

沙立皇 2008-09-15 18:23
引用第  10  樓  阿紫姑娘  於  2008-09-15 02:22  發表的 :

你講哥個人咁此海大屍既。

沙立皇 2008-09-15 18:30
引用第  25  樓  亞神  於  2008-09-15 17:43  發表的 :

官不必尊顯,期於無負君親,道不必博施,要在有禆民物。祿豈須多,防滿則退;年不待暮,

有疾便辭。天非私富一人,託以衆貧者之命;天非私貴一人,託以衆賤者之身。
.......

神兄;好深奧呀,我唔明呢,講白D得唔得呀,唔該。

沙立皇 2008-09-15 18:33
引用第  23  樓  路過...  於  2008-09-15 13:11  發表的 :

本欄是讓新手有任何與釣魚相關的疑問,不知應該在那裡提問的,通通集中在此發表吧!! (皇兄未我地d新手啦!)

我都係新手喎。

沙立皇 2008-09-15 18:36
引用第  21  樓  sang  於  2008-09-15 12:10  發表的 :

叫保安冇用拉閘放海狗

我唔明問下野姐,仲放狗咬我太無天理呀。

亞神 2008-09-15 19:34
引用第  27  樓  沙立皇  於  2008-09-15 18:30  發表的 :

神兄;好深奧呀,我唔明呢,講白D得唔得呀,唔該。

大約係版主不必要好有料同不是好威的,最好不要負一魚叔同綱友所托,只須要盡力而為對綱友有貢獻就可以喇,唔好為漁樂幣而來,做幾奈都無所為,如有問題或應付不來就最好請辭,因為有好多綱友所托付的,漁樂綱並不是私人暒這些人的,是以全綱友的利益為依歸。

沙立皇....太師公要多多指點後輩呀

沙立皇 2008-09-15 19:49
引用第  30  樓  亞神  於  2008-09-15 19:34  發表的 :

大約係版主不必要好有料同不是好威的,最好不要負一魚叔同綱友所托,只須要盡力而為對綱友有貢獻就可以喇,唔好為漁樂幣而來,做幾奈都無所為,如有問題或應付不來就最好請辭,因為有好多綱友所托付的,漁樂綱並不是私人暒這些人的,是以全綱友的利益為依歸。

傑仔 2008-09-15 20:27
引用第  30  樓  亞神  於  2008-09-15 19:34  發表的 :

路過... 2008-09-16 00:55

sang 2008-09-16 11:56

沙立皇師傳教下我地釣魚

查看完整版本: [-- 我想問下野。 --] [-- top --]