查看完整版本: [-- 9.6號青島之旅 --]

-> 浮 游 磯 釣 -> 9.6號青島之旅 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

剪絲高手 2008-09-09 16:17

9.6號青島之旅

9.6號青島之旅,

。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。秦山活动归来

sang 2008-09-09 17:17
   請問係咪拖假餌     

海狗 2008-09-09 17:18

高桥蕉 2008-09-09 17:28
枝arc幾長????

高桥蕉 2008-09-09 17:35
枝arc幾長????用幾多仟絞?????

achong 2008-09-09 17:56

服部半藏 2008-09-09 18:23

沙立皇 2008-09-09 18:38

有缘人 2008-09-09 20:22

andyleong 2008-09-09 22:46

白立 2008-09-09 23:04

patricklui 2008-09-09 23:22

wongchikit 2008-09-09 23:31
好大絛   

剪絲高手 2008-09-09 23:48
大傻哥,如假包換的青島的一個小島,叫田橫島。你幫我開定個火鍋爐等我,傻仔等不見不散。

錦多魚都吾知點處置好!!大傻哥幫手林夏。

財叔 2008-09-10 00:06
好犀利         

蛇屍鰻 2008-09-10 00:06

FM 2008-09-10 00:14

tong9 2008-09-10 01:47
引用樓主  剪絲高手  於  2008-09-09 16:17  發表的  9.6號青島之旅 :
9.6號青島之旅,

。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。秦山活动归来

呀剪絲高手.張相甘似你既..

任我行 2008-09-10 02:10

青木 2008-09-10 11:11

ymtchris 2008-09-10 12:00
引用第  13  樓  剪絲高手  於  2008-09-09 23:48  發表的 :
大傻哥,如假包換的青島的一個小島,叫田橫島。你幫我開定個火鍋爐等我,傻仔等不見不散。

錦多魚都吾知點處置好!!大傻哥幫手林夏。

扑你果臭街, 釣果幾條魚仔就咁鬼hill屎....
大傻哥, 我真係為你不值喱條粉仔呀.......
講開又講呀, 剪絲高手呀....果幾張相都好似唔係好覺有你存在架.....
你唔係肥咗咁多呀.......

itit 2008-09-10 12:29
唔係化,全部是鱸魚?

剪絲高手 2008-09-10 20:16
引用第  20  樓  ymtchris  於  2008-09-10 12:00  發表的 :

扑你果臭街, 釣果幾條魚仔就咁鬼hill屎....
大傻哥, 我真係為你不值喱條粉仔呀.......
講開又講呀, 剪絲高手呀....果幾張相都好似唔係好覺有你存在架.....
.......

ymtchris 兄,大傻哥食魚生食到柯都吾益班兄弟點計先......[

ymtchris 2008-09-11 10:51
引用第  22  樓  剪絲高手  於  2008-09-10 20:16  發表的 :

ymtchris 兄,大傻哥食魚生食到柯都吾益班兄弟點計先......[

都唔關我事, 我都無屙....
身體重好好黍......
13號有團.......快回來.........

豬兜冲@ 2008-09-12 05:36
引用第 17 樓 tong9 於 2008-09-10 01:47 發表的 :

呀剪絲高手.張相甘似你既..

嘩......呀老友......你都好眼利喎........一睇就知係我........無錯........張相個條友係替身........等我比個真身你睇吓先...........旦..旦...旦........................[attachment=54390]係唔係真人上鏡D呀............不過好多人都話我似阿勝喎...........我就覺得我似大傻多啫.......你話係唔係呀........tong9兄~

ymtchris 2008-09-12 19:47
引用第  24  樓  豬兜冲@  於  2008-09-12 05:36  發表的 :

嘩......呀老友......你都好眼利喎........一睇就知係我........無錯........張相個條友係替身........等我比個真身你睇吓先...........旦..旦...旦........................[attachment=54390]係唔係真人上鏡D呀............不過好多人都話我似阿勝喎...........我就覺得我似大傻多啫.......你話係唔係呀........tong9兄~

哈哈.....喱張係唔係十九幾年前影落架......
現在佢唔係咁樣架喎.......

豬兜冲@ 2008-09-13 08:15
引用第 25 樓 ymtchris 於 2008-09-12 19:47 發表的 :

哈哈.....喱張係唔係十九幾年前影落架......
現在佢唔係咁樣架喎.......

[attachment=54419]哈哈...又比你色穿左添.....其實條女抱住個個先係剪線高手呀....西狗就係佢啦.......

Winny 2008-09-22 14:51
引用第  18  樓  任我行  於  2008-09-10 02:10  發表的 :

Winny 2008-09-22 15:01
引用第  26  樓  豬兜冲@  於  2008-09-13 08:15  發表的 :

[attachment=54419]哈哈...又比你色穿左添.....其實條女抱住個個先係剪線高手呀....西狗就係佢啦.......

簡值係人神共小...

tong9 2008-09-22 15:12
引用第  24  樓  豬兜冲@  於  2008-09-12 05:36  發表的 :

吓....就係相中之人...佢前身係米高積神喎..原來真係可以黑人做返白人..

ymtchris 2008-09-22 15:17
引用第  29  樓  tong9  於  2008-09-22 15:12  發表的 :

吓....就係相中之人...佢前身係米高積神喎..原來真係可以黑人做返白人..

你攪清楚佢個種族先.......

tong9 2008-09-22 15:31
引用第  30  樓  ymtchris  於  2008-09-22 15:17  發表的 :

你攪清楚佢個種族先.......

係喎..個條契弟係無里頭9島島主...請問甘多位樓主..毛里球c....d人係點既膚色..紅色..白色..唔會係黃色啩..

ymtchris 2008-09-22 16:06
引用第  31  樓  tong9  於  2008-09-22 15:31  發表的 :

係喎..個條契弟係無里頭9島島主...請問甘多位樓主..毛里球c....d人係點既膚色..紅色..白色..唔會係黃色啩..

你咁樣唱衰佢, 佢實唔放過你........

寶記 2008-09-23 20:53

南水黑毛 2009-06-28 14:59

gret 2009-06-28 15:52

服部半藏 2009-08-26 21:23

生仔 2009-09-02 00:49

Tacky 2009-09-11 10:31
好多鱸魚呀, 青島邊度釣的~?~

忍者引魚 2009-09-11 10:59

premium 2009-09-11 18:02

joaoao 2009-09-12 12:24
好鱸氣             

seng3388 2009-09-12 12:48

NaThAn 2009-09-12 18:20

arrowtsang 2009-09-12 18:53
          [attachment=77872]  [attachment=77872]  [attachment=77872]              

查看完整版本: [-- 9.6號青島之旅 --] [-- top --]