查看完整版本: [-- 多謝小堡哥哥 --]

-> 會 員 互 動 -> 多謝小堡哥哥 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

高比 2008-09-06 01:57

多謝小堡哥哥

多謝小堡哥哥送出釣魚TEE三件作中秋網聚抽獎獎品

高比 2008-09-06 02:13
引用第1樓海狗於2008-09-06 02:07發表的  :
倉底貨......         

係有人訂左又懶皮唔要!佢大可以攞返去退!
把口都無人有你咁臭架啦,使唔使禁你一兩日言等你反省一下呢

青木 2008-09-06 02:23

FM 2008-09-06 02:28

肥仔 2008-09-06 04:29
多謝小堡哥哥~~

機車28 2008-09-06 06:26

服部半藏 2008-09-06 07:28

服部半藏 2008-09-06 07:41
引用第4樓海狗於2008-09-06 02:35發表的  :

你有本事咪禁我言囉...我驚都未驚過呀....傻西....

p.s~咪話我多囗...尊重各會員~飯聚有抽獎係開心ge事~~所以我覺得你5應該甘講~

阿B 2008-09-06 08:13
多謝小堡哥           

白立 2008-09-06 08:20

財叔 2008-09-06 09:01
多謝、多謝         

高比 2008-09-06 10:04
引用第4樓海狗於2008-09-06 02:35發表的  :

你有本事咪禁我言囉...我驚都未驚過呀....傻西....

概然你知道自己身為版主人地禁唔到你言唔該你講野用下人腦!唔好以為自己真係隻狗

ymtchris 2008-09-06 13:56
引用第11樓高比於2008-09-06 10:04發表的  :

概然你知道自己身為版主人地禁唔到你言唔該你講野用下人腦!唔好以為自己真係隻狗

zoo 2008-09-06 14:01
多謝小堡!       

sang 2008-09-06 14:53
多謝小堡哥   

小魚兒 2008-09-06 19:03
多謝小堡哥哥.........       

海狗 2008-09-06 23:33
引用第7樓服部半藏於2008-09-06 07:41發表的  :

p.s~咪話我多囗...尊重各會員~飯聚有抽獎係開心ge事~~所以我覺得你5應該甘講~

我講既野係針對某會員...同小堡無關....細佬..你要帯眼識人呀...我大師講既野無錯架...贈你兩句

啦...“莫信直中直,需防仁不仁”

"莫信直中直”:比如说,有人会对别人说,我这个人很直率,很单纯,没有坏心肠。那你就不要相信他,因为,真的直率的人是不太知道自己“直”的,若非别人都这么说他的话。

“需防仁不仁”:满嘴“仁义道德”的人不见得就是“仁义”之人,为了要粉饰自己,掩盖自己。真正的仁义之人从来就不会认为自己是仁义之人,所以也就不会说自己是仁义之人的,因为那是他的本质,本性,不知不觉地才是自然的、本质的。即便是别人说他是仁义之人,他也不会那么认为,他会认为:我没什么特别的啊。

出自《增广贤文》:莫信直中直,须防仁不仁。

小堡哥...小弟所講的一切絕無半點傷你之言...

海狗 2008-09-06 23:41
引用第11樓高比於2008-09-06 10:04發表的  :

阿高師傅...如果你要刪除我既帖就請你不要再引用我所講既野...咁樣同無刪除過又有咩分別呀....

請用下你的[豬腦]......如果話你狗腦盞影低左我地狗既智慧....

小堡 2008-09-06 23:54
大家都唔駛勞氣!!希望大家開心食飯團圓!因為小弟未能出席所以送上小小心意!!
海狗一向講野都係敢!我都無放在心大家都唔需要在意!!!好老實說不論什麼原因賣唔出=倉底貨!!
放東西出來賣我都預了會比人話.....所以做好自己就算!!(其實我重有好多款式可以運番來賣)只是交收問題我解決唔到又唔想交俾其他人售賣而需要提高售價來給他人利潤!!!

當晚幫我灌醉隻死狗等佢做醉街大屍    

海狗 2008-09-07 00:03
引用第18樓小堡於2008-09-06 23:54發表的  :
大家都唔駛勞氣!!希望大家開心食飯團圓!因為小弟未能出席所以送上小小心意!!
海狗一向講野都係敢!我都無放在心大家都唔需要在意!!!好老實說不論什麼原因賣唔出=倉底貨!!
放東西出來賣我都預了會比人話.....所以做好自己就算!!(其實我重有好多款式可以運番來賣)只是交收問題我解決唔到又唔想交俾其他人售賣而需要提高售價來給他人利潤!!!

當晚幫我灌醉隻死狗等佢做醉街大屍    

唔係呱....唔好攪我....

小堡 2008-09-07 00:07
引用第19樓海狗於2008-09-07 00:03發表的  :

唔係呱....唔好攪我....

唔好攪.........ok...你當晚用$500加龍蝦先

海狗 2008-09-07 00:12
引用第20樓小堡於2008-09-07 00:07發表的  :

...咁我第2日請定假都要喇.....

高比 2008-09-07 16:12
引用第20樓小堡於2008-09-07 00:07發表的  :

咁就差唔多!上網左抄左抄就自為自己有文化.袋定穏d錢啦你

高比 2008-09-07 16:14
引用第16樓海狗於2008-09-06 23:33發表的  :

我講既野係針對某會員...同小堡無關....細佬..你要帯眼識人呀...我大師講既野無錯架...贈你兩句

啦...“莫信直中直,需防仁不仁”
.......

原來你咁好文化架.......真係世間少見............

高比 2008-09-07 16:15
引用第17樓海狗於2008-09-06 23:41發表的  :

阿高師傅...如果你要刪除我既帖就請你不要再引用我所講既野...咁樣同無刪除過又有咩分別呀....

請用下你的[豬腦]......如果話你狗腦盞影低左我地狗既智慧....

真係唔好意思,我而家先知你有智慧...雖然唔多...但原來有

釣魚痴 2008-09-09 09:51

查看完整版本: [-- 多謝小堡哥哥 --] [-- top --]