查看完整版本: [-- 小弟想去桂山,有无人可以帮下我? --]

-> 綜合釣魚問題諮詢區 -> 小弟想去桂山,有无人可以帮下我? [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

monkey1314 2008-09-04 14:27

小弟想去桂山,有无人可以帮下我?

请问上桂山防波提的船家电话?

系唔系住香港人开的酒店可以免费载上防波堤?电话几多?

Winny 2008-09-04 15:00
引用樓主monkey1314於2008-09-04 14:27發表的 小弟想去桂山,有无人可以帮下我? :

係桂山酒店.一般都有船家電話.香港人開的酒店唔洗錢上防波堤.好難囉

ymtchris 2008-09-04 15:06
引用第1樓Winny於2008-09-04 15:00發表的  :

係桂山酒店.一般都有船家電話.香港人開的酒店唔洗錢上防波堤.好難囉

世上邊有免費午餐呀.......

服部半藏 2008-09-04 18:02
引用第2樓ymtchris於2008-09-04 15:06發表的  :

世上邊有免費午餐呀.......

沙立皇 2008-09-04 18:48
引用樓主monkey1314於2008-09-04 14:27發表的 小弟想去桂山,有无人可以帮下我? :

由桂山去防波堤,堤主有船車你,釣一日一夜都祇係四五十蚊一個人,電話係(13928056722)棑主叫〔亞細〕。

TUNA 2008-09-04 18:51
桂山防波堤,多數都係紅油,立魚比較小,要睇水流,
MONKEY兄你要上防波堤,可以打以大、細老虎仔。
因為之前係他2個人睇,岸上重有酒店,之前100蚊,
現在係旺季,可能好鬼貴。くく知茄就咁多>。

財叔 2008-09-04 19:59
魚排可以過夜、好平             

鯛魚殺手 2008-09-04 22:16
以前魚排好多魚釣,但自從裝左發電機後,排底就少左好多魚,要上石基釣,機會大一些,排主講的唔係我老作.       

FM 2008-09-04 23:21

查看完整版本: [-- 小弟想去桂山,有无人可以帮下我? --] [-- top --]