查看完整版本: [-- 網站可以用了 --]

-> 網站功能解說 -> 網站可以用了 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

1魚 2008-08-26 14:38

網站可以用了

網站可以用了,如頁面看來很難看的話,刷新一次就會改變漂亮的頁面了

呢次我地網站攪得咁樣,都係那些廣告駭客,預早已註冊好了很多人頭,然後用特殊方式,破解了我的登入密碼,修改了很多東西,原本對新註冊會員的限制,都被他們暗中改寫了,變成好幾十個網站管理員一模一樣身份的隠身網站管理員

暫時都一一清理好了.....

人家放一個波蘿包在bmw汽車內....他們竟然摧毀了人家的汽車去拿一個波蘿包

ymtchris 2008-08-26 14:45
我真的希望可以盡快回復平靜, 可以和網上朋友吹吹水,
彼此互插一番..................................多謝意!!!!!!!!!

1魚 2008-08-26 14:52
引用第1樓ymtchris於2008-08-26 14:45發表的  :
我真的希望可以盡快回復平靜, 可以和網上朋友吹吹水,
彼此互插一番..................................多謝意!!!!!!!!!

盡量多加門鎖,希望制止到大賊入屋行凶~搶走波蘿包

muito 2008-08-26 15:39
又可以用返啦....唉,,

機車28 2008-08-26 16:19
呢班麻X煩!真討厭,攪到個網亂龍,真的不知用什麼形容詞,去嘴咒班X樣!         
但真的要向一直努力不懈ga 1魚叔...............致以崇高敬禮!

ymtchris 2008-08-26 16:20
引用第4樓機車28於2008-08-26 16:19發表的  :
呢班麻X煩!真討厭,攪到個網亂龍,真的不知用什麼形容詞,去嘴咒班X樣!         
但真的要向一直努力不懈ga 1魚叔...............致以崇高敬禮!

英明呀!!!!!!!
我都係咁話!!!!!!!!!!!!!

機車28 2008-08-26 16:37
引用第5樓ymtchris於2008-08-26 16:20發表的  :

英明呀!!!!!!!
我都係咁話!!!!!!!!!!!!!

唉!唯有這樣希望1魚叔,不要棄餒啦!因為咁樣才有一個岩傾ga地方來吹水

路過... 2008-08-26 16:42

ymtchris 2008-08-26 16:45
引用第6樓機車28於2008-08-26 16:37發表的  :

唉!唯有這樣希望1魚叔,不要棄餒啦!因為咁樣才有一個岩傾ga地方來吹水

永不放棄, 繼續吹水........好嘢!!!!!!!!
萬歲!!!!!!!萬萬歲!!!!!!!!!!!

sang 2008-08-26 17:08
呢班仆街搞搞震     

東澳人 2008-08-26 17:24
1魚叔都係個句,辛苦哂     

海狗 2008-08-26 21:36

蒜子 2008-08-26 22:00
辛苦魚叔   

尾長 2008-08-26 22:02
1魚叔要多加的門鎖........制止大賊入屋行凶.........搶走波蘿包.........   

查看完整版本: [-- 網站可以用了 --] [-- top --]