查看完整版本: [-- 上個月僅得一次既釣魚片段 !! --]

-> 釣 魚 影 片 -> 上個月僅得一次既釣魚片段 !! [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

sashimi 2008-08-13 19:11

上個月僅得一次既釣魚片段 !!

奧運關係邊度都唔俾去,激死
上個月頭左兜右兜都無咩魚,最後決定去廟灣睇睇,等左成個鐘終於有魚上釣 .............. !!!

http://hk.myblog.yahoo.com/fialai/article?mid=1013

高比 2008-08-13 19:16
好多班啊

沙立皇 2008-08-13 19:43

小釣手 2008-08-13 19:45
又夠3圍人食................

機車28 2008-08-13 19:59
ccc

sashimi 2008-08-13 20:05
得 3 條都話多,個日淨係得呢 3 條咩都無呀 !! 晚飯除左食魚,仲有大把蝦,您話慘唔慘 ~_~

FM 2008-08-13 20:18

公仔仔 2008-08-14 02:09

9911 2008-08-14 03:56

man168 2008-08-14 04:48

andyleong 2008-08-14 07:07

ymtchris 2008-08-14 09:19
現在大陸捉得咁緊, 你都重出得到廟灣, 又可以過到手癮, 解到毒癮.
重有收獲忝, 乎復何求呀!!!!!!!!!!!!

sashimi 2008-08-14 14:49
無計啦 !! 釣來釣去都係石釘、石狗公,博一次o甘多啦 !!!

ymtchris 2008-08-14 15:01
引用第12樓sashimi2008-08-14 14:49發表的“”
無計啦 !! 釣來釣去都係石釘、石狗公,博一次o甘多啦 !!!

幾時再去同佢博過呀!!!!!!!!!!!!!!!!!哈哈哈哈!!!!!!!!!

鯛魚殺手 2008-08-14 22:16
咁大條青斑,上魚好似唔洗用力?

查看完整版本: [-- 上個月僅得一次既釣魚片段 !! --] [-- top --]